Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najiskrenije, meni je film ocajan. Radnja, i dijalozi su mi pomalo smijesni (a narocito pojedine scene if you know what I meanIiiiiiiiiiii,kakvi su ti ustisci nakon gledanja?![]()
Ja cu ici na komemoraciju u Kinoteci,za 2 dana....![]()
Da,u filmu je sve nekako izveštačeno....neprirodno.
Meni je Sonja oduvek bila izveštačena i neprirodna. Njena gluma mi se nikad nije dopadala i nikad nju ne bih svrstala u naše najbolje glumice, iako sad ide ta priča da je bila brilijantna, valjda zato što je više nema...Meni je ona blago rečeno, loša. A Milan mi je u tom filmu simpatičan... nekako, šeprtljasto sladak.
![]()
Meni je Sonja oduvek bila izveštačena i neprirodna. Njena gluma mi se nikad nije dopadala i nikad nju ne bih svrstala u naše najbolje glumice, iako sad ide ta priča da je bila brilijantna, valjda zato što je više nema...Meni je ona blago rečeno, loša. A Milan mi je u tom filmu simpatičan... nekako, šeprtljasto sladak.
![]()
evo sad sam videla. danas u 13:15 na RTS 1 Sonja Savic - Balkanskom ulicom In Memoriam
evo sad sam videla. danas u 13:15 na RTS 1 Sonja Savic - Balkanskom ulicom In Memoriam
Bas je tuzno...opet je pricala o Vd-u i rasplakala se...![]()
pa jeste valjda u istom terminu 19:30 h RTS 2
Zna li neko mozda o kome ce biti vecerasnji prilog?
Sto se tice Sonje, mene je uvijek odusevljavalo kako ona glumi. Potpuno jedinstveno, i totalno van svih sablona. Njeni maniri su mi uvijek bili jako interesantni. Mozda drugaciji za svaku ulogu do odredjene granice a opet njoj svojstveni.
Jedino mi je zao sto je nisam vidjela u toj novoj ulozi u Rodama. Moram potraziti taj film.
(I ja svima vama porucujem LJUBAV)
Odgledah emisiju
Cima,Irena Misovic Ivan Rankovici Sonja Savic-smesni i odmah se vidi obicne propalice
Zao mi je sto sam ovo rekla,ali je iskreno.A i vas mi je zao.
Bojan,bio lep covek,verovatno zanimljiv.
ali MILAN
NIKO KAO ON I NIKAD NIKO KAO ON![]()