EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
^ ma pusti Lizu smaracicu. :heart:
"pusti neka voda nosi ... u zaborav"

Hvala nisam vidjela ovaj snimak prije, a mislila sam da sam vidjela sve od EKV-a na youtube :mrgreen:

Ja sam ove snimke prvi put videla pre dve nedelje na Metropolisu (tu često bude EKV, a ja nemam više taj kanal)... i sad sam nešto tražila na You tube-u i vidim da je neko postavio, pa reko` da podelim sa društvom. :D
Jako mi se sviđaju ova dva snimka... svi baš lepo izgledaju tu.
Lizin post je bio između moja dva na ovoj strani. Sad ga više ne vidim. :eek: Izgleda joj ga izbrisaše. :rotf:

Slightsigh,pametnice moja produhovljena,vidi zivota ti sta je sa slikama i koncertima,ne rade.
dobro,mozda neko bude mogao da vidi i cuje osim prisutnih...
vazno da je par ljudi videlo,a za ostalu publiku;snadjite se!

Poslednja izmena:
Ti bas volis ''Pored mene'':D:D:D Kako sam jedno vreme samo nju slusala,sad mi se na glavu popela...:p

Da,svi su tu lutkice...:D

I ja imam Metropolis,al reeetko kad uhvatim EKV
Ranije je sredom ,oko ponoci, na tom kanalu stalno bio domaci rok,a sad nista....:dash:

Pa, da, volim Pored mene... mada, u poslednje vreme vrtim do besvesti Ljubav (sve više volim tu pesmu, znam da tebi nije među najdražima :)), Par godina za nas, Sedam dana, Oči boje meda... ma, u suštini sve + ovi silni Live snimci... sve ih imam od skora, pa još ne mogu da popamtim šta je šta i gde je gde. :) A svi su mi fenomenalni... Jako mi se sviđa recimo Siguran sa Live Kao u snu. Bolja mi je nego studijski snimak. Jako volim i sve Live snimke Oči boje meda i Ti si sav moj bol...
Ma, sve. :D

Mada sam otkako imam ADSL nabavila toooliiiko muzike koju sam tražila, da ne mogu da postignem da preslušam. :D

Jesi ti Sibil znala za ove snimke koje sam postavila od ranije?

Evo i ova sličica...

Poslednja izmena:
Ne volim Ljubav,al zato mi je Oci boje meda omiljena pesma!!!:D

Mislis,dal sam znala za ova 2 snimka sa YT?

jesam,jer stalno visim na y.tube ,da bih gledala snimke. mislim da su svi u tome periodu bas dobor izgledali,nekako zdravo i mladalacki...:p

Jeste videli ovo?

Au,sta bih ja dala da sam mogla tako da se derem ''Milane",ko devojke na snimku...

Forma bas mi se svidja ova slika. Jesi li je ti napravila? I ja strasno volim "pored mene" ima tako divan tekst ;)

@ lol - oprosti ali nemam ni zelje ni namjere da bilo kakve koncerte ili fotografije popravljam za tebe nakon one tvoje poslednje privatne. Molim te da me zaobilazis u buduce u sirokom luku.
toliko od produhovljene pametnice

@ slight -- Au,zar sumnjas???:D:D:D

Mislim da bih stajala i freneticno vikala ,nisam normalna...:D:whistling::mrgreen:

@ZpgrafJa na fonu imam Ti si sav moj bol,Zaboravi o.grad,i Vodu.:D

Al ne mogu da slusam sada,treba mi mala pauza...:sad2:

@ slight -- Au,zar sumnjas???:D:D:D

Mislim da bih stajala i freneticno vikala ,nisam normalna...:D:whistling::mrgreen:

@ZpgrafJa na fonu imam Ti si sav moj bol,Zaboravi o.grad,i Vodu.:D

Al ne mogu da slusam sada,treba mi mala pauza...:sad2:

Mozda bi nosila i onaj veliki znak nesto kao "EKV je moja ljubav" ;) A koliko vam pjesama moze stati na memoriju u telefonu?

ebem li ga imam dvesta pedes' i neshto MB.........pa gledajte,al imam i spot za 7Dana i slikaaaaaa

oke nije po' memorije,al pola od ovoga shto sam iskoristila.........pa tek sam juce...tj prekjuce kupila ovo cudo

Forma bas mi se svidja ova slika. Jesi li je ti napravila? I ja strasno volim "pored mene" ima tako divan tekst ;)

@ lol - oprosti ali nemam ni zelje ni namjere da bilo kakve koncerte ili fotografije popravljam za tebe nakon one tvoje poslednje privatne. Molim te da me zaobilazis u buduce u sirokom luku.
toliko od produhovljene pametnice

Sliku sam skinula sa www.bstudio.org. To je sajt posvećen EKV-u i Partibrejkersima. :D

@Sibil znam za ovaj snimak koji si postavila. Svejedno, hvala. :)

Nije tako,ne znam sta nije u redu.Hajde ovako,kada vi mene ne razumete recite jednostavno_ne razumem te,a i ja cu uraditi isto.
I nemojte te svadje.
Meni je sligtsigh danas poslala poruku ... kao neki podsmesljiv komentar,ne znam zbog cega...Nema veze
Valjda se vi medjusobno poznajete pa se neke stvari jednostavno podrazumevaju...

Poslednja izmena:
Marina pusti molim te, ne vrijedi ;)
LOL Zar nismo rekli da smo zavrsili da pisemo o nekim nesprozumima!?? Samo cu ti jos ovo reci, ako me nastavis prozivati u svojim postovima postavicu svu diskusiju na temu pa da vidim oko je koga vrijedjao i ko se kome podsmijevao? jos jednom ti kazem zaobidji me.

ZABORAVI OVAJ GRAD
jedan dan za jednu voznju jedna kola jedan grad jedan list u jednoj lokvi jedan pokret preko senke jednog skoka gipkog tela jedne zene mojih ruku jedan pucanj prasak stakla
jedan pad u jednom letu freeze frame zaboravi ovaj grad poleti i leti jedan dodir jedne ruke druge zene koju znam njeno lice toplih senki nase vreme tok zivota ovog sata ovog trena
vidim znam uvek isti uvek ja covek stalnih navika ne zelim ne zelim da zaboravim ovaj grad
jer ne zelim da
GOTOVO REKLA SAM

Poslednja izmena:

Back