Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:???:znam da je marta srela fircija..........pa sam mislila,da li je neko od vas sa ove teme mozda upoznao magi...stvarno
kako zasto?sve,a ovo narocito,,...tada ces znati sta si zeleo..."
Postedite ljude pricama o nekakvoj knjizi.Ovde nije rec da je Magi imala sidu i prodala stan,vec o muzici koju je svirala i o tome da ljudi zele da upoznaju Magi(oni koji nisu imali tu priliku).
Pitala devojka, ja napisala ono sto znam, jer ako neko postavi pitanje, nada se odgovoru.zar ti ovo nista ne govori?!!!
Cuj,necu da pricam o njoj,jer niko drugi ne govori ono sto ima da kaze.zasto se samo moj odgovor ceka? Kazi,koliko je znas i kako je mislila o bilo cemu,odaberi?
Meni taj citat "liči" na Margitu (na osnovu onoga što sam do sada o njoj pročitala i na osnovu onoga što do sada "znam") i zato nemam šta da objašnjavam. A ti redovno napišeš nešto poput "sumnjam", "ne bih rekla", "ne liči mi", a nećeš da potkrepiš objašnjenjem. Ali oket. Kako hoćeš.
To je jedno. A drugo, zašto stalno opominješ ljude zbog toga što pišu o toj famoznoj knjizi, ovome ili onome? Neka svako piše o čemu želi. O onome što mu je najinteresantnije. O onome o čemu želi više da zna... a (in)direktno se tiče EKV-a i svakog njenog člana.

ako ti lici na Magi,sto te onda zanima sta ja kazem.
I ne samo da mi ne lici,nego to nije magi.A ono sto znam zadrzacu za sebe.i ne znam sto to tebe zanima/ako imas nest da me pitas,a imas to je vise nego jasno,izvoli van teme ,iako je ekv u pitanju.
Izvolite,pisite o knjizi.Izvinjavam se ako sam bila dosadna.![]()
kako samo ironicno?Dobro ne sluzi zato ova tema,ali i ja mislim da je zanimljivo cuti tudje misljenje ,pa izvolite!Da vas cujem!
I ne napadam nikoga,to nije istina!
Htela sam da kazem da imas da me pitas nesto u vezi teme.
a ne mislis mozda da bih ja imala tebe sta da pitam?ali naravno,ne bi dobila odgovor.
 Evo upravo slusam ovu pjesmicu kako samo ironicno?Dobro ne sluzi zato ova tema,ali i ja mislim da je zanimljivo cuti tudje misljenje ,pa izvolite!Da vas cujem!
I ne napadam nikoga,to nije istina!
Htela sam da kazem da imas da me pitas nesto u vezi teme.
a ne mislis mozda da bih ja imala tebe sta da pitam?ali naravno,ne bi dobila odgovor.
sta je sad,ljutis se?necu da iko bude ljut,narocito ako ne postoji razlog,a ne postoji.
Ma kakve prepirke,ne znam sta je Formi
slightsigh,a koje drustvo pozdravljas?
Dobro si se setila da dodjes