Forma_Ideale
Aktivan član
- Poruka
 - 1.451

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videli smo svi!![]()
^ ma pusti Lizu smaracicu.![]()
"pusti neka voda nosi ... u zaborav"
Hvala nisam vidjela ovaj snimak prije, a mislila sam da sam vidjela sve od EKV-a na youtube![]()
 Izgleda joj ga izbrisaše. 
Evo i ovo, ako neko nije video.

Ti bas volis ''Pored mene''Kako sam jedno vreme samo nju slusala,sad mi se na glavu popela...
Da,svi su tu lutkice...
I ja imam Metropolis,al reeetko kad uhvatim EKV
Ranije je sredom ,oko ponoci, na tom kanalu stalno bio domaci rok,a sad nista....![]()
), Par godina za nas, Sedam dana, Oči boje meda... ma, u suštini sve + ovi silni Live snimci... sve ih imam od skora, pa još ne mogu da popamtim šta je šta i gde je gde. 
 A svi su mi fenomenalni... Jako mi se sviđa recimo Siguran sa Live Kao u snu. Bolja mi je nego studijski snimak. Jako volim i sve Live snimke Oči boje meda i Ti si sav moj bol...

Tacno mogu da te vidim u prvim redovima: "Milane, Milaaaaneee"Au,sta bih ja dala da sam mogla tako da se derem ''Milane",ko devojke na snimku...
 Ja vjerujem da bi ti isla od grada do grada da pratis njihovu turneju. Da li grijesim 
@sibil_ja i da sam videla ne mogu da pogledam
eee i meni je oci boje meda omiljena-joj kupila sam nov fon.....pola memorije zauzima ekv![]()
@ slight -- Au,zar sumnjas???
Mislim da bih stajala i freneticno vikala ,nisam normalna...
@ZpgrafJa na fonu imam Ti si sav moj bol,Zaboravi o.grad,i Vodu.
Al ne mogu da slusam sada,treba mi mala pauza...![]()
Forma bas mi se svidja ova slika. Jesi li je ti napravila? I ja strasno volim "pored mene" ima tako divan tekst
@ lol - oprosti ali nemam ni zelje ni namjere da bilo kakve koncerte ili fotografije popravljam za tebe nakon one tvoje poslednje privatne. Molim te da me zaobilazis u buduce u sirokom luku.
toliko od produhovljene pametnice

@SS,I ti mene! I ne salji mi vise poruke!!!
ma nema problema Forma zavrsili smo svu diskusiju, necemo da kvarimo temu o toj divnoj grupi. Sa moje strane je gotovo![]()

Tako je!
ako neko ima nesto van ekv,sve treba da bude van teme![]()