a koji su ostali? mislim na tih 8
Nisam bas siguran za svaki gde je sniman, ali evo.
-Live Novi Rock, verovatno '84 (Jesen, Kad krenem ka, Olovne godine, Geto, Vrt, Treba da se cisti)
-Live '86 (19live86), mislim da je iz Kulusica ovaj album
-Live '88 on je izdat 1997. valjda ima 12 pesama iz Novog Sada i dve iz Kulusica
-Live '91 Kao u snu, ne znam gde je sniman
-Live '91 u Kosovskoj Mitrovici
-Live '93 u Kragujevcu (po mom ukusu, najbolji od svih live)
i jos plus 2 unplugged albuma - Unplugged u Pristini '94, i unplugged iz Beceja
a da nema slucajno neko ove:
1988-Zagreb Kulušić
1991-Zrenjaninu u pitanju su koncerti mp3 snimak
posto sam cula da postoje
Nemam te, huh... Mozda je to sto trazis iz 1988. ovo sto imamo svi...
Od tih sa "Live" u nazivu ja imam:
1986 - Live
1988 - Live
Kao u snu 1991 Live
EKV - Live-Best
EKV-Live - demo-bonus
Ne znam tačno šta je šta, ipak znam, da je '88. Kulušić, da je nešto od toga i NS, ali druge detalje nisam baš sigurna.
Heh, jel bi mogla da ispises spisak pesama sa ova dva poslednja, molim te?
Au,sad sam nacisto zbunjena...
Pre nego sto sam dosla na ovu temu,nisam imala ni Angel's breath,ni Rimtutituki(s tim u vezi mi je i bila prva poruka ovde

) ,nikakve live
izvedbe...
A kol'ko sam samo citala temu pre nego sto sam se reg....
Slicna je situacija i sa mnom...
Vise ne znam ni ja,ipak mislim da je '84
svirali su Jesen,Ti si sav moj bol,Modro i zeleno,Budi sam na ulici,Kao da je bilo nekad...
Verovatno si mislila '86. Ti si sav moj bol, Budi sam, Kao da je bilo nekad su izdati 1986, a Modro i zeleno 1985.
U pitanju su 4 kasete sa raznim koncertima EKV-a (na spisku ti nedostaje Kulušić '86). Kasete je izdao Aleksandar Ilić (već smo ga pominjali, je l' te), a priča se da je i Magi bila uključena u to, mada se zaista ne sećam. Imao sam sve četiri kasete, sada više blage veze ne znam gde su.
Čini mi se da sam negde video da je neko to ripovao, probađu da nađem. Inače, taj live u Beogradu 1991. je kasnije izašao na CD-u pod imenom "Kao u snu", ali na CD-u nedostaju pesme Hladan i 7 dana.
Mislim da je Kosovska Mitrovica koju svi imamo baš ovo što se pominje na kasetama, ali nisam siguran da li je isti izvor.
E, da, to su te kasete. I ja mislim da je Magi ukljucena u to bila.
Evo linka sa spiskom pesama i nekim orijentacionim informacijama:
http://www.ekatarinavelika.org/discography/4tapes.htm