EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo i spis(k)a

1.FLUID
2.oktobar1864
3.martina_hingis
4. DeathIsAMidnightRunner
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo,
9. Walken
10.difrent from others...
11.slightsigh
12.Arzberg
13.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
14.RostrumBoi
15.Sergi0
16.bluzijana
17.paunovicgordana
18.Treba da se cisti
19.Jimy90
20.Firchie
21.korona1
22.Corto Malteze
23.DecakIz3Vode
24.gossca
25.Tachka
26.Sandrejza88
27.HeartEater
28.profa42
29.ugaja
30.Parazit
31.Lounge_Act
32.Shadow of dark
33. Sibil Vejn
34. jozefk
35. jecawaste
36. taxxx
37. papaj@
38. sofffy
39. aobzidn
40. Meseceva_kci
41. magiiii
41. irenas
42. Fleur
43. White lady
44. Aruzia
45. Tehno...logija
46. milenaidaki
47. salej2
48. /una/
49. gogga
50. Forma_Ideale
51. QueenOfTheRodeo
52.La chica nueva
53. VitomirM
54. bear
55. johan s.
56. zalosna_sova
57. zograf.lo
58. Nadrealista
59. Sappy
60. DGND
61. kejti
62. The Zephyr
63. lord of light
64. Alpha_Centauri
65. Милунка Савић
66. šarlo te gleda
67. Enkeli
68. [Una]
69. DeXonDAZ
pa dobrodosli! ;)

Od tih sa "Live" u nazivu ja imam:

1986 - Live
1988 - Live
Kao u snu 1991 Live
EKV - Live-Best
EKV-Live - demo-bonus

Ne znam tačno šta je šta, ipak znam, da je '88. Kulušić, da je nešto od toga i NS, ali druge detalje nisam baš sigurna.

Au,sad sam nacisto zbunjena...

Pre nego sto sam dosla na ovu temu,nisam imala ni Angel's breath,ni Rimtutituki(s tim u vezi mi je i bila prva poruka ovde:mrgreen:) ,nikakve live
izvedbe...

A kol'ko sam samo citala temu pre nego sto sam se reg....:D

Ljudi, ima li neko 4 live albuma koja su izdata 1997. a od nepoznatog izdavaca. To je sve valjda izaslo u kompletu, i zove se Osvrni se mirno na godine prosle, i tu su albumi:
U pitanju su 4 kasete sa raznim koncertima EKV-a (na spisku ti nedostaje Kulušić '86). Kasete je izdao Aleksandar Ilić (već smo ga pominjali, je l' te), a priča se da je i Magi bila uključena u to, mada se zaista ne sećam. Imao sam sve četiri kasete, sada više blage veze ne znam gde su. :(

Čini mi se da sam negde video da je neko to ripovao, probađu da nađem. Inače, taj live u Beogradu 1991. je kasnije izašao na CD-u pod imenom "Kao u snu", ali na CD-u nedostaju pesme Hladan i 7 dana.

Mislim da je Kosovska Mitrovica koju svi imamo baš ovo što se pominje na kasetama, ali nisam siguran da li je isti izvor.

U pitanju su 4 kasete sa raznim koncertima EKV-a (na spisku ti nedostaje Kulušić '86). Kasete je izdao Aleksandar Ilić (već smo ga pominjali, je l' te), a priča se da je i Magi bila uključena u to, mada se zaista ne sećam. Imao sam sve četiri kasete, sada više blage veze ne znam gde su. :(

Čini mi se da sam negde video da je neko to ripovao, probađu da nađem. Inače, taj live u Beogradu 1991. je kasnije izašao na CD-u pod imenom "Kao u snu", ali na CD-u nedostaju pesme Hladan i 7 dana.

Mislim da je Kosovska Mitrovica koju svi imamo baš ovo što se pominje na kasetama, ali nisam siguran da li je isti izvor.

Ne znam gde moze da se nabavi,dobila sam ih davno,rekla sam vec Martini H.
To su te kasete. Hoces da kazes da su potpisali Magi kao izdavaca,a da je niko nije pitao?Ne cudi me.
Ne znam to.

Poslednja izmena:

Da to je taj koncert iz Kosovske Mitrovice. Nisam znala da je Ilic to izdavao. Citala sam da je Magi pominjala da je to jedina kompilacija koju je ona izdala

A šta je ovaj "Live '86"?
E, da, a inače imam i video snimak koncerta u NS '89.

a koji su ostali? mislim na tih 8 :)
:think:
Nisam bas siguran za svaki gde je sniman, ali evo.
-Live Novi Rock, verovatno '84 (Jesen, Kad krenem ka, Olovne godine, Geto, Vrt, Treba da se cisti)
-Live '86 (19live86), mislim da je iz Kulusica ovaj album
-Live '88 on je izdat 1997. valjda ima 12 pesama iz Novog Sada i dve iz Kulusica
-Live '91 Kao u snu, ne znam gde je sniman
-Live '91 u Kosovskoj Mitrovici
-Live '93 u Kragujevcu (po mom ukusu, najbolji od svih live)
i jos plus 2 unplugged albuma - Unplugged u Pristini '94, i unplugged iz Beceja

a da nema slucajno neko ove:

1988-Zagreb Kulušić
1991-Zrenjaninu u pitanju su koncerti mp3 snimak
posto sam cula da postoje
:)
Nemam te, huh... Mozda je to sto trazis iz 1988. ovo sto imamo svi...

Od tih sa "Live" u nazivu ja imam:

1986 - Live
1988 - Live
Kao u snu 1991 Live
EKV - Live-Best
EKV-Live - demo-bonus

Ne znam tačno šta je šta, ipak znam, da je '88. Kulušić, da je nešto od toga i NS, ali druge detalje nisam baš sigurna.
Heh, jel bi mogla da ispises spisak pesama sa ova dva poslednja, molim te?

Au,sad sam nacisto zbunjena...

Pre nego sto sam dosla na ovu temu,nisam imala ni Angel's breath,ni Rimtutituki(s tim u vezi mi je i bila prva poruka ovde:mrgreen:) ,nikakve live
izvedbe...

A kol'ko sam samo citala temu pre nego sto sam se reg....:D
Slicna je situacija i sa mnom...:)

Vise ne znam ni ja,ipak mislim da je '84
svirali su Jesen,Ti si sav moj bol,Modro i zeleno,Budi sam na ulici,Kao da je bilo nekad...
Verovatno si mislila '86. Ti si sav moj bol, Budi sam, Kao da je bilo nekad su izdati 1986, a Modro i zeleno 1985.:)

E, da, to su te kasete. I ja mislim da je Magi ukljucena u to bila.
Evo linka sa spiskom pesama i nekim orijentacionim informacijama: http://www.ekatarinavelika.org/discography/4tapes.htm

^ Hvala :rumenko:
I meni je pomalno tuzno kad se pogledaju Magine slike hronoloski. Na starijim slikama vecinom ima onaj njen prepoznatljivi osmjeh dok kasnije se taj osmijeh sve vise gasi i nestaje i onaj njen zamisljeni tuzni pogled preovladava.

Heh, jel bi mogla da ispises spisak pesama sa ova dva poslednja, molim te?

EKV Live best:

01-aut
02-modro i zeleno
03-jesen
04-stvaran svet oko mene
05-budi sam na ulici
06-kao da je bilo nekad
07-ti si sav moj bol
08-tatoo
09-oci boje meda
10-novac u rukama
11-radostan dan
13-ekv-glad_live
14-ekv-glad_live2
14-nisam mislio na to (live)
15-ekv-glad_live3
16-ekv-glad_live4
17-ekv-karavan_live
18-ekv-idemo_live
ekv - glad acoustic

EKV-Live -demo-bonus:

10-zemlja (live)
11- 7 dana (live)
11-just let me play (demo)
12-bezimo u mrak (demo)
12-ekv-siguran_live
12-tonemo (live)
13-hej mama (demo)
13-voda (live)
14-ljudi iz gradova (live)
14-neko nas posmatra (demo)
15-istina masina (demo)
15-pored mene (live)
16-anestezija (demo)
16-ljubav (live)
17-jadransko more (live)
18-zajedno (live)
EKV - S vetrom uz lice - 13. sarajevo (bonus)
EKV - S vetrom uz lice - 16. stvaran svet oko mene (bonus)

EKV Live best:

01-aut
02-modro i zeleno
03-jesen
04-stvaran svet oko mene
05-budi sam na ulici
06-kao da je bilo nekad
07-ti si sav moj bol
08-tatoo
09-oci boje meda
10-novac u rukama
11-radostan dan
13-ekv-glad_live
14-ekv-glad_live2
14-nisam mislio na to (live)
15-ekv-glad_live3
16-ekv-glad_live4
17-ekv-karavan_live
18-ekv-idemo_live
ekv - glad acoustic

EKV-Live -demo-bonus:

10-zemlja (live)
11- 7 dana (live)
11-just let me play (demo)
12-bezimo u mrak (demo)
12-ekv-siguran_live
12-tonemo (live)
13-hej mama (demo)
13-voda (live)
14-ljudi iz gradova (live)
14-neko nas posmatra (demo)
15-istina masina (demo)
15-pored mene (live)
16-anestezija (demo)
16-ljubav (live)
17-jadransko more (live)
18-zajedno (live)
EKV - S vetrom uz lice - 13. sarajevo (bonus)
EKV - S vetrom uz lice - 16. stvaran svet oko mene (bonus)
Aaaaa, ne mogu da verujem... Nisam mislio na to-live... Jel ima toga negde? Znas linkove?

Da to je taj koncert iz Kosovske Mitrovice. Nisam znala da je Ilic to izdavao. Citala sam da je Magi pominjala da je to jedina kompilacija koju je ona izdala
Oni su negde u to vreme počeli da se dogovaraju oko reizdanja EKV-a, verovatno su pre cele EKV Records priče zajedno odlučili da objave ove četiri kasete. Bilo je crno-belo pakovanje, praktično bootleg ali prilično kvalitetan.

Back