EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Wooow! Kad sam to videla... Hej, covece!

@Oktobar, mislim da je voditeljka sa 3K, pre nego sto su Milan i Magi odsvirali TI SI SAV MOJ BOL, zamolila Milana i Magi da kazu neku novogodisnju poruku kroz muziku ne bi li tada nadolazeca '93 bila malo bolja ( sto iz ove vremenske pesperktive vrlo bizarno zvuci ) ... Milan je bio pomalo iziritiran tim zahtevom... nije mu bilo jasno sta hoce, a i njena molba je zvucala pateticno ( ako me secanje ne vara ) i rekao je da je muzika tu najmanji problem... rekao je da treba resiti neke druge stvari, a muzika ce naci svoj put... i ponovio da nije problem u muzici... A Magi je porucila svima da se medjusobno slusaju... cini mi se da je porucila i da roditelji vise pevaju svojoj deci...
Potrudicu se da nabavim dati snimak i da ga okacim na YouTube... Ali znam da to nece biti uskoro... Ne mogu nista da obecam...:(
A u pesmi ,,Sex, droga, nasilje i strah'' , Cane je pevao, Milan je samo svirao... Gile je... mislim da je samo pevao... Secam se nekih silnih balona oko njih...

Poslednja izmena:
Deo snimka pesme ,,Ti si sav moj bol'' koji su Magi i Milan svirali za docek '93 ( mislim da se tu radi o doceku '93 a ne '92 ... @Oktobar, jesi li sigurna da je pisalo - docek '92? ) je okacen i na YouTube.
@Oktobar, je l' ovo bilo na rts?

Poslednja izmena:
Joj,kako sam glup,:dash:pa Martina je stavila sifru..

i ja umem da budem takva! sve mi pise ali ja nesto drugo gledam!
kao npr.u novinama veliki naslov mila jovovic trudna i mala njena slika sa stomakom! a ja gledam sliku i ne vidim naslove preko cele strane, i kazem UUUU MILA TRUDNA...... i onda krenu dobacivanja PA VIDI NASLOV KOLIKI JE :hahaha::hahaha::hahaha:

@ Arzberg, jeste to su svirali... Omasila sam ondak godinu verovatno. :$

Jao, kakve se meni gluposti desavaju, zato sto se zamislim...
recimo...
placam racun u kaficu, i nesto sam se zamislila, i dajem pare, uzimam kusur i umesto da kazem hvala ja mu viknem : "Aj cao! "...
:S
ali redovno... :(

vidite...! :)

33xfyf6.jpg

Super su im preporuke,i to jos na ruskom!:D

pre neki dan su preporucili M.jacksona-Thriller-super pesma i spot isto!

Skinula sam sa Nostalgije Sinhro-live,i mnogo mi se svidja!!:D

Back