EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi,kladim se da RTS ima toooliko toga u vezi s EKV-om,al nikad nece da puste .:roll:
Pitanje je koliko im je toga ostalo nakon bombardovanje zgrade u Aberdarevoj, mislim da su baš tamo držali mnoge stvari. Kako god, mala je šansa da će ikada ikome dati. :( Mada, prodali su master trake albuma EKV-a za neke male pare jednom omraženom liku, koji je to objavio zajedno sa Magi, a njoj nije dao (praktično) ništa.

Da,znas,magi kaze nesto,nasmejana,i uradi onaj kruzni pokret rukama...
mnogo je slatka,al mnogo ,tu.

magi se vidi u 1:46,i u 4:15.
Joj,to je iz godine mog rodjenja,sad mi je skroz cudno da gledam !:D

Poslednja izmena:
jooooooj.......evo i mene.........josh sam pod utiskom............al negde sam vec cula ono"sada su tu sex,droga nasilje i strah"..........ali neku tvrdju verziju,neki dan..........a,da.......pa vi ne 'vatatate tv2000

Jaoj... ,, S one strane duge''... Covece, secam se kako sam ja to pevala... I 3K! Wooow... Boze, pa tu u spotu se pojavljuje i zena vlasnika televizije sa flekom (pink)... :eek: Boze!!! Sta se to sve desilo sa ljudima na nasim prostorima za ove dve bedne decenije?! Pa ja ne mogu da verujem da je to bilo u mom detinjstvu, gledano sa ove distance...:eek:
Secam se da sam uvek pokazivala prstom na Magi i govorila bratu kada bi se pojavila u spotu:,,Evo je! Magi!''... Inace, moj brat i nije bio bas neki fan EKV... Obozavao je Oktobar 1864 i isao na njihove koncerte... Ali je mene inficirao sa EKV...

Eeee, evo jednog benda koji je Milan jako voleo... A tu se pojavljuje i nas drummer ... bilo bi lepo da se i on javi kada bude mogao!:D
A ovaj bend mnogo vole i @martina i @violet_parts, ako me secanje sluzi valjano...

Poslednja izmena:
Ako imate nešto što biste želeli da napišete, izmenite ili dodate o Magi idite na http://en.wikipedia.org/wiki/Margita_Stefanović

Recimo, stoji sledeći tekst:

"Margita was reportedly the subject of first ever graffiti that appeared in Belgrade. The graffiti was written on the wall opposite her apartment building, and it said "Margita je dečak" ("Margita is a boy"), which was to imply she had been an atypical girl of the era. The graffiti was sprayed by Nebojša Krstić, at the time member of a Serbian new wave band VIS Idoli."

koji baš i nije tačan - pisalo je Margita je Dečak jer su momci, koji su kasnije formirali Idole, želeli da Magi svira u bendu koji se tada zvao Dečaci (ako sam dobro razumeo celu priču).

Back