EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima na y.tube-u neka pesma iz filma, ,nema veze s Milanom,i skroz je losa,ali me strasno podseca na film,na to kako se on kretao po bini,i svirao,posto dugo nisam gledala film...

Mislim,bolje da je taj neko pstavio snimke iz filma,da vidi onaj ko nihje gledao...:roll:

Crna Marija je totalno loš film...ali zbog Milana vredi pogledati,pa i nije tako loše glumio...bruka je ona muzika:???:

Ja sam dans kupila Crnu Mariju, nisam do sada gledala taj film... preletela sam scene, jer sad ne mogu da stignem da pogledam, ali, šta ja znam... ne deluje mi "totalno loše"... ja inače domaću kinematografiju mnogo više volim nego stranu, pa ću verovatno biti (pristrasno) zadovoljna. :D

Jeste se vi raspisali!!!? :mrgreen::lol: Neka neka ;)

Drago mi je da vam se svidja desktop pozadina sa nasom divnom Magi. Napravicu jednu i za Milana. ;)

@ jjjjjjjjjjjjjjjjjj cestitke za uspjesno zavrsenu prvu godinu. Filozof znaci :D

Ja ne znam da bi mogla da odem na Milanov a pogotovo Magin grob. Previse emocija bojim se. Uvijek se rastuzim kad vidim same slike grobova, a kako bi to tek bilo uzivo ne mogu ni da zamislim.

Jedan veliki pozdrav za sve a posebno Arzberg, jjjjjjjjjjjj, i TDSC:heart::heart::heart:

Joo ljudi sta sve napisaste,ne mogu da stignem sad sve da procitam:)

Nego,svojim rodjacima u Makedoniji sam odnela diskografiju EKV-a na CD-u a oni me pogledali i rekli:"Ooo mi imamo sve to obozavamo EKV."
Znate kako mi je bilo drago((:

Sibil Vejn i ja danas bili na groblju...sreca pa je bilo divno vreme a nije bas jednostavno da se nadje...ne znam zasto je u tekstovima o njemu pisano da je sahranjen u Aleji Velikana kad nije:neutral:

Ja sam dans kupila Crnu Mariju, nisam do sada gledala taj film... preletela sam scene, jer sad ne mogu da stignem da pogledam, ali, šta ja znam... ne deluje mi "totalno loše"... ja inače domaću kinematografiju mnogo više volim nego stranu, pa ću verovatno biti (pristrasno) zadovoljna. :D

Joj,a gde si kupila...?

Bas smo se johan i ja lepo ispricali danas:D:p.

Joj,ja nemam pojma sta je to Univerexport:rumenko:.

Ma probacu da nadjem ovde,nije mi bitna cena,samo da nadjem vec jednom.

Hvala:)

Univerexport ti je veliki supermarket. Potraži u nekom većem supermarketu, ako kod vas nema baš Univerexporta. A cena bi trebala da je svuda ista. Ja znam za neke druge DVD-ove kad sam kupovala da je cena ista u svim radnjama, stoji zalepljena kao veća etiketa koju ne određuje konkretna radnja, već sa tom cenom stignu DVD-ovi u radnju, mislim da je sad svuda takva procedura sa DVD-ovima. A i domaći filmovi su jeftini. Ja do sada nisam našla skuplji od 149 dinara, a pratim domaće filmove.

Skoro kad sam bio na groblju ubih se tražeci njegov grob i na kraju ga ne nadjoh...gde je tacno sahranjen,jel blizu ulaza?
Ako ukaziš sa glavnog ulaza pogledaj tablu na kojoj je ispisano gde je koja parcela - Milanov grob je na jednom od ćoškova parcele 112.

Kada se već pominje Novi Beograd, i ja sam sa Fontane, blok 2. :)

Da,na Milanov grob..A Magin ne znam bas gde je,na Bezanijskom groblju.A tu ne znam da li zelim da odem:(.
Bio sam i na njenom grobu, i prilično je običan (što je valjda i normalno...). Mislim da je sahranjena u istoj grobnici u kojoj je i njena tetka (neka rođaka svakako jeste). Pored groba je neko drveno čudo koje liči na indijanski totem, ako se dobro sećam. U svakom slučaju nije ga teško naći - jednom kada znaš gde je. :) Evo, ja ću da vas vodim ako se ikada dogovorimo.

Bio sam i na njenom grobu, i prilično je običan (što je valjda i normalno...). Mislim da je sahranjena u istoj grobnici u kojoj je i njena tetka (neka rođaka svakako jeste). Pored groba je neko drveno čudo koje liči na indijanski totem, ako se dobro sećam. U svakom slučaju nije ga teško naći - jednom kada znaš gde je. :) Evo, ja ću da vas vodim ako se ikada dogovorimo.

Zar nije Magi sahranjena u grobnici sa svojom majkom? Nekako mi to ima vise smisla :???:
mada ko zna, tuzno mi je sto nije mogla dobiti svoju grobnicu i bar neki pristojan spomenik kao Milan.

na spomeniku pise Desanka Stefanovic,to joj je valjda majka a Olivaera Nikolic tetka.Nikolic je devojacko prezime njene majke,a ona je umrla' 88-me.Tako sam ja razumela,da je sahranjena sa majkom i tetkom
@sligh-hvala za Milana od srca

Poslednja izmena:

Back