EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sibil znas da sam i ja to isto pomislila kad sam se malo dublje zagledala u fotku, ali nisam sigurna. Ne znam taj kraj bas dobro. Cini mi se da je Arzberg sa N. Beograda pa bi ona mogla znati.

Da stvarno hocemo da se igramo :) Niko se ne oglasava ;) Sibilice sta cekas.

@ Anna- nema na cemu. Slobodno dodaji i oduzimaj po svojoj zelji. Ovo je bio jedan brzinski slobodan prevod. ;)

Neko priupita da li stranci vole EKV, ja ovim mojim ne dam izbora, moraju da vole. Iz iskustva , dopada im se Anestezija, Sinhro, Voda.

Sibil znas da sam i ja to isto pomislila kad sam se malo dublje zagledala u fotku, ali nisam sigurna. Ne znam taj kraj bas dobro. Cini mi se da je Arzberg sa N. Beograda pa bi ona mogla znati.

Da stvarno hocemo da se igramo :) Niko se ne oglasava ;) Sibilice sta cekas.

.

Znam da je neko za proslu M.godisnjicu spomenuo da je prosao pored njegove zgrade... i ja bih to volela,buduci da mi nije daleko.

Samo da mi taj neko potvrdi ovo sto mislim( ma koliko nenormalno i cudno izgledalo to):)

A za igru-pa ajde,al ne kapiram bas ,sta treba?

A magica lepsa od Monro:p

pa evo,meni sada psdaju napamet neki Bodlerovi sthovi,mislim da su bas prikladni,da onako svi ucestvujemo. E,a onda( potpuno opusteno)mi nastavljamo,svako pomalo,mozda na kraju ispadne jedna celina. Da pocnem?

LoL a sto te cudi da mi je ova slika draga? Magi prosto plijeni nekom blagom njeznoscu ovde.

ova slika je bas lijepa Sibil, nisam je do sad nigdje vidjela. Svaka cast na raritetu.
Ipak je to znaci bila Arzberg;) Sad ce ona uskoro da se javi. :D

da ove slike su divne, cini mi se da su bile na onom sajtu EKV koji je radio samo par dana. Zna li neko mozda zasto jos nije proradio?
a jjjjjjjjj cini mi se da je pricala da je zauzeta na faxu, i da nema pristup internetu. btw super ti nova slicica u profilu :)

kad smo vec kod postera, Oktobar nam jos duguje jedan poster :D:mrgreen:

Back