EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo,ja cu ti pokazati kako da stavis sliku,a ovo za kasetu ne znam.

Odes na ovaj sajt:

http://imageshack.us/

Da bi na svom racunaru nasla sliku koju zelis,odes na Browse,i izaberes je.

Onda kliknes na "host it",malo sacekas,i onda ti otvori novu stranicu,a zatim ovde kopiras link pored kog pise ''link for forums(2)'',i gotovo.:)

@ Lord of Light dobrodosla ;) Taj odlomak je iz Maginog dnevnika je divan. Mislim da je to bio dio one izlozbe o EKV-u koju je Vuk. Velickovic organizovao prije par godina. Cini mi se da je na forumu EKV revisiteda bila velika polemika u vezi ove slike i price, prvenstveno o tome da li je Vuk trebao objaviti te isjecke. Ali u svakom slucaju zanimljivo ih je citati.

@ Martina - pa nema te sto godina ;) Kako prodjose ispiti?

@ Sibil- mislim da sam negdje procitala da je Maja sada u Kanadi.

da, videla sam ovo, samo sto sam mislila da je to pismo a ne dnevnik, je l' to ona crna sveska o kojoj je pricao zeljko milovic, mislim, je l' to treba da se objavi?
@slightsigh hvala na pitanju, polozila sam sve! :) sad mi je ostala samo letnja praksa! :) uh, kakvo olaksanje....

Da, to je ta crna knjizica sto treba da se objavi.

Nisam znala za izlozbu i tu raspravu...A postoji i jedan tekst o Milanu,puno govori o njemu
Cim pronadjem,napisacu.
I ti ih poznajes ako se prepoznajes u njihovoj muzici,ako u stihovima osetis da tu ima nesto i od tvojih osecanja i pomislis- to sam ja...
Mogli bi mi da probamo recimo da neko pocne pesmu,napise par svojih reci,a onda neko drugi nastavi...ako neko ima bolju ideju,sta mislite?

Da li neko ima tekstove na engleskom? Da li bi neko mogao prevesti Sinhro i 7 dana?
Da li je kojim slucajem Decak iz vode izdat i na engleskom? Da li je ovo puno pitanja? :D
Hvala vam

Poslednja izmena:
Martina moje iskrene cestitke :) Super sad cemo te malo cesce vidjati ovde ;)

Lord of light svidja mi se ta igra. Ajde ti pocni prva posto si to predlozila.

Anna- nije puno pitanja. Dobrodosla! Ne znam da ima prevod tih tekstova. Ja ih do sad nisam nasla. Nego kad me neko pita od ovih Amera, sta kaze, ja onako slobodno prevedem. Moram da priznam da im se Anestezija najvise dopada.
A sto pitas? (mozda slican razlog ;))

slightsigh-izgleda da je ovo slikano negde pred kraj,i ja mislim da je bolje sto se slabije vidi...A sto se tice igre ne bi bilo lose da vidimo sta i drugi imaju da kazu,onda mogla bih i ja da pocnem.Pozdrav!

hvala na dobrodoslici Slightsigh
Da slican razlog...
ok, ukoliko ti nije problem zamolila bih te za slobodan prevod Sinhro, 7 dana i Par godina za nas .Ukoliko zagusujemo forum mozes mi poslati mailom, mada moze biti da bi josh nekom znacilo ;) Eh

Martina moje iskrene cestitke :) Super sad cemo te malo cesce vidjati ovde ;)

Lord of light svidja mi se ta igra. Ajde ti pocni prva posto si to predlozila.

Anna- nije puno pitanja. Dobrodosla! Ne znam da ima prevod tih tekstova. Ja ih do sad nisam nasla. Nego kad me neko pita od ovih Amera, sta kaze, ja onako slobodno prevedem. Moram da priznam da im se Anestezija najvise dopada.
A sto pitas? (mozda slican razlog ;))

A jel ti živiš u Americi?;)

Prisetimo se izjave Dzonija Stulica o Milanu davne 1990.

* Ne znam zasto, ali mi se cini da je publika koja je ostala verna Dzoniju, u stvari, ista publika koja prati i voli EKV. Zato pokusavam da saznam sta Dzoni misli o njima...
- Nikada ih nisam uzivo gledao. Cuo sam neke stvari sa zivog albuma i vidim da je to uglavnom Simple Minds i tu i tamo U2. To je sve u redu. On ima dobar glas, Mladenovic, dobro svira gitaru, ima osjecaj, ali kompozitor - nije, tekstopisac - nije, a ni ja nikad nisam volio Simple Minds. Mladenovic voli da svira, a ja volim kad ljudi vole da sviraju gitaru. Ali... on cijelo vrijeme pjeva jednu te istu pjesmu...

:eek:

Nisam imala pojma da je on uopste govorio o Milanu.

A Milan jeste dosta drugaciji tekstopisac od Dzonija.

Sto negde procitah,neko rece da je Milan filantrop , a Dzoni ,ne bas mizantrop,ali da je njegovo vidjenje sveta i ljudi nekako negativno,ostro,pesimisticno.To se i meni cini.

Hbt,koji lik
icon_smile.gif

Verovatno je Đoni hteo reći da Milanova muzika nije dovoljno raznolika.
A skroz su različiti...Meni se čini da je Milan depresivan,tih i sokratovski skroman,a sa druge strane
Štulić - ničeovski egocentričan.
icon_smile.gif

Da..i ,kao da je Milan nesvesno popio svoj otrov... sveopsta navala turbo folka,nestajanje roka,i rat...Kao da se i on sam pomirio vec sa svim tim...

:dash:

A stulic..pa to je Stulic,nekako uvek sam za sebe.Koliko god ja njega i Azru obozavala ,to je cinjenica .Sve se visine.

Back