EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa sad...covek sam odlucuje da li ce pusiti,ili cak raditi i od pusenja gore stvari,tako da...:neutral:

Znate za Ivu Pogorelica,pijanistu s kojim se Magi takmicila..sad sam citala nesto o njemu,kako je uspesan,a Magi...:neutral:

I ne znam sto nije hteo da je muva,bili bi prelep par,oboje tako lepi i talentovani...sad lupam vec,stvarno...

Poslednja izmena:
Pa sad...covek sam odlucuje da li ce pusiti,ili cak raditi i od pusenja gore stvari,tako da...:neutral:

Znate za Ivu Pogorelica,pijanistu s kojim se Magi takmicila..sad sam citala nesto o njemu,kako je uspesan,a Magi...:neutral:

Da,samo što je Ivo nastavio ka moskovskom konzervatorijumu i postao jedan od najboljih svetskih pijanista,a Magi je imala drugih interesovanja.
Arhitektura,čini mi se?

I ne znam sto nije hteo da je muva,bili bi prelep par,oboje tako lepi i talentovani...sad lupam vec,stvarno...

Ko?Ivo i Magi?

E,stvarno,Oktobar,jadna zivuljka,gde joj dade tak'o ime...:P

A sta ti je s onom mackom?

Ma bas joj pristaje, jos kad joj viknem Buuudjaaava :P

Da,samo što je Ivo nastavio ka moskovskom konzervatorijumu i postao jedan od najboljih svetskih pijanista,a Magi je imala drugih interesovanja.
Arhitektura,čini mi se?

Ko?Ivo i Magi?

da, arhitektura, dobila je i jednu bas nagradu u japanu cini mi se...

Arhitektura,čini mi se?

Ko?Ivo i Magi?

Da.Pa bio je bas tad lep decko,bez obzira na to kako sad izgleda:neutral:

Da me ne razumete pogresno,meni je draze sto Magi nije otisla u Moskvu,jer da jeste, ko zna za cijom bih muzikom sad ja shizela...:D

Poslednja izmena:
Pa upravu si. :D
Mada su totalno različiti tipovi...

10tomm.1.jpg

Nego,evo i jedan snimak njegovog sviranja sa takmičenja Frederic Chopin :arrow:

(obratite pažnju na temu koja počinje od 1:20 .Predivno! :D )

Poslednja izmena:
e prvo je trebala da se zove :

Budjo (budjava) Braki (brabonjak) Mik (Dzeger) Kavalera i na kraj aristokratskog imena broj -Septimus...
:mrgreen:

ali to je propalo jer dok viknem budjooo brakiii miiiku kavaleeero septimusu odi da jedes...
:S
propadne svet.
:(

i onda pocnem je zvati budja, a limun krene budjimirka, i sad cela kuca je zove budjimirka.
Ti si luda skroz hehehe :rotf:
a mis bas ima dostojanstveno ime budjo braki mik kavalera septimus, kakvo i dostoji jednom takvom vaznom misu jel te:worth:

Da.Pa bio je bas tad lep decko,bez obzira na to kako sad izgleda:neutral:

Da me ne razumete pogresno,meni je draze sto Magi nije otisla u Moskvu,jer da jeste, ko zna za cijom bih muzikom sad ja shizela...:D

Upravo tako ;). Ne mogu ni da zamislim kako bi EKV zvucao bez Magi. Na onom snimku dema Anestezije ne svira Magi nego Suba, i zvuci mi totalno drugacije. Mozda sam ja to samo i umislila ali bez Magi nema EKV-a:)

Ti si luda skroz hehehe :rotf:
a mis bas ima dostojanstveno ime budjo braki mik kavalera septimus, kakvo i dostoji jednom takvom vaznom misu jel te:worth:

naravno. vis kako je kulj i elegantna. :mrgreen:

Upravo tako ;). Ne mogu ni da zamislim kako bi EKV zvucao bez Magi. Na onom snimku dema Anestezije ne svira Magi nego Suba, i zvuci mi totalno drugacije. Mozda sam ja to samo i umislila ali bez Magi nema EKV-a:)

ma... Milana, Magi i Bojana oduvek sam videla kao kicmu ekv-a.

joj,mislim da sam nashla one novine,shto sam mislila da ih je cale nalozio_potrazicu,pa cu prekucati.........ako ne ne napishem nishta-znaci ta je to bio onaj broj o boviju,morisonu,ili sex pistolsima.al sigurna sam da sam videla te sa ekv-om

E ove slike su super Forma. :) hvala
sinoc sam sanjala da je Martina nasla snimak kad je Magi gostovala u Biserima. Sanjam da je to nasla na nekom torrentu "Sinhro". Bas sam se bila obradovala u snu. Neke potpuno nove fotografije su prikazane, i Magi kako prica. I onda je Oktobar sve to isjekla na komade pa smo mogli polako downlodovati dio po dio. Sve je bilo tako zivopisno i nasi komentari o intervju, kao na javi
Eto mislila sam to podijeliti sa vama. Opsjednutost EKV-om= snovi o istom :lol:

:D

meni je pala danas bolesna ideja.
hajde, sto ja ne bih napravila majicu sa natpisom - kurt kobejn iz not ded.
i onda sam se setila one grupe....
margita je mrtva...
:S
i nesto sam se skroz najezila
:(

ljudi, gde sigurno imaju majice?

znaaam da je pitanje sedam puta postavljeno, ali mozda nekako uzpem preko nekog bla bla da nabavim majicicu, pa gde ima? :trep:

Poslednja izmena:
Sta,i ti bi da se pozerises:mrgreen:?

Salim se ,ja tu majicu ne skidam,bukvalno,tolko je volim:D

Imau u ''Feliksu'',to je u trznom centru u Sremskoj,sam centar grada.Kosta 600din,valjda.
E,danas sam sva srecna usla u Feliks,sa namerom da kupim Cure majicu,i nemaju je:thumbdown:.A taaako je zelim!

I izgubila sam bedz:neutral:

Za li ko od Beogradjana ovde,gde mogu da kupim Cure majcu,jer su mi je u F.receno da je nigde necu naci?

Tj,znate li za jos koji rok-metal sop u BG-U?

Sta,i ti bi da se pozerises:mrgreen:?

Salim se ,ja tu majicu ne skidam,bukvalno,tolko je volim:D

Imau u ''Feliksu'',to je u trznom centru u Sremskoj,sam centar grada.Kosta 600din,valjda.
E,danas sam sva srecna usla u Feliks,sa namerom da kupim Cure majicu,i nemaju je:thumbdown:.A taaako je zelim!

I izgubila sam bedz:neutral:

Za li ko od Beogradjana ovde,gde mogu da kupim Cure majcu,jer su mi je u F.receno da je nigde necu naci?

Tj,znate li za jos koji rok-metal sop u BG-U?
znam da su vam verovatno 1000 puta ovo rekli....ali odes u u neku foto radnju i sama odstampas sta zelis...veruj mi nema nista lepse,ja sam to otkrio skoro, i sad se bavim dizajnom svojih majica....a nema nista lepse nego kada samo ti imas nesto.... :)

Vidim da se diskutuje o Ivu Pogorelicu. Slusam njegova izvodjenja i mogu vam reci da je jako talentovan. ETO, jos jedna neispunjena kombinacija...Margita i Ivo, ali u muzickom smislu, kao neki duet... mislim da bi zajedno komponovali najlepse simfonije.
U pravu ste kada kazete da EKV ne bi bio to bez Margite, ali, kao sto je MIlan rekao(a i ja to cesto ponavljam) stvari, koje su najbolje, rade se ZAJEDNO. Ekv nije samo Magi ni samo Milan ni Bojan, Zika, Firci...EKV je celina od nekolio delova. I svaki deo, svaki instrument i Milanov glas kad se spoji, dobije se ono sto smo mi imali, a nazalost i izgubili...."sa moje leve strane, i sa moje desne strane i ovde i otpozadi..EKATARINA VELIKA..."

E ove slike su super Forma. :) hvala
sinoc sam sanjala da je Martina nasla snimak kad je Magi gostovala u Biserima. Sanjam da je to nasla na nekom torrentu "Sinhro". Bas sam se bila obradovala u snu. Neke potpuno nove fotografije su prikazane, i Magi kako prica. I onda je Oktobar sve to isjekla na komade pa smo mogli polako downlodovati dio po dio. Sve je bilo tako zivopisno i nasi komentari o intervju, kao na javi
Eto mislila sam to podijeliti sa vama. Opsjednutost EKV-om= snovi o istom :lol:

eeee sto bi bilo to super! :)
a i torrent je dobar, sve upucuje na mene! :p
nego ajde stvarno malo da se raspitamo mi ovde za bisere, mozda neko nekog zna ko zna nekog.....
ja znam jednog lika sa BK pa cu pitati sta je bilo sa njihovom arhivom...

hm...evo ovako.
znate, kad god treba da pisem pismeni, uvek celo jutro, ili vece ili kako god slusam, one "teske pesme"...

daju divnu inspiraciju...

jutros su to bile 7 dana i ruke...

:eek:

Covece,pa ne smem ni da slusam ekv,a kamoli teske pesme,pre testa/pismenog,izgubim se skroz.:sad2:

samo neke lakse grupe-Brejkersi,Azra.EKV nikako.

Ironije li,ko zna kolko je puta Milan svirao u KST-u,a sahranjen je maltene,na 10 min.odatle:(.

Ma ni tolko.

o,barem sam veceras odolela iskusenju da odem tamo.:rolleyes:

Poslednja izmena:

Back