EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sta te briga,bitno da si ti pitala...

Ja recimo ,isla sam u Feliks jedno 10 puta za posl.dva meseca,i stalno pitam za EKV,lik me zapamtio...

E,ima gooomila majci,a bas EKV (NISTA od njih) nema...Pa gde su ti sto ih kupuju,kad nikog ne vidjam...?
A za Azrinu majicu necu ni da pitam...:roll::(

ima neki moj komshija i azru i ekv.kad ga pitam,on kaze da je kupilo dok je studirao!jooooooj imam i ja azru calovu,em mi je ogromna,em se sva raspala:sad2:

@oktobar:i meni se u cetvrtak isto to za domace majice desilo...strashno,koji bolid.....a shto je najgore i svi se bedzevi odma' rasprodaju....neznam samo ko stigne tako brzo da ih kupi!

ja sam onu "tetu"fino zamolila da mi ostavi majicu,ako uopshte nadje:mrgreen:

Forma ove slike su stvarno super. I ja sam htjela pitati kako si ih napravila. ;) Nema veze, bas su divne.

@ Sibil- pa zasto ne odes u neku stampariju i vidis da napravis sebi neku majicu. Tako mozes i da izaberes sliku i tekst. Znam da je Profa ucinio nesto slicno. Da njega mozda pitas?

@ Sibil- pa zasto ne odes u neku stampariju i vidis da napravis sebi neku majicu. Tako mozes i da izaberes sliku i tekst. Znam da je Profa ucinio nesto slicno. Da njega mozda pitas?

Ma problem je sto ni sama ne znam sta zelim.

Imam 1000 ideja za majicu,dok se ja odlucim...

Evo 3 najverovatnije:

1.samo Milan (al u tome ne bi' smela u skolu,a i ne znam uopste iz kog bih perioda volela
2.sa Zikom sigurno,'89,SKC
3..Samo Milan i Magi

I dalje,iako je svedeno na 3,za svaku ideju imam jos varijanti...:dash:
:roll:
Aj vi dajte svoje ideje,predloge.Lepo je mastati o majici,pa i ako je ne uradim(o)...::whistling::D

Super fotke,posebno ova poslednja!:klap::worth:

ako budem ista stampala, odstampacu neki stih.

:)
tj, napravicu sama majicu, samo da skupim pare za obicnu crnu majicu (i da je nadjem), i za boje za platno.
i briiiga me.
mada, evo sta bih volela da stampam:
bojana, samog sa maramom oko glave.
magi i merlinka.
milana kako puca sebi u glavu.
zajedno u belom sa zatvorenim ocima.

eeee, sad sam se smislila.
od sutra trazim majicu!

Pa upravu si. :D
Mada su totalno različiti tipovi...

10tomm.1.jpg

Nego,evo i jedan snimak njegovog sviranja sa takmičenja Frederic Chopin :arrow:

(obratite pažnju na temu koja počinje od 1:20 .Predivno! :D )

To čudo sam svirao na ispitu na faxu prosle godine....vala sam se namucio:dash:
A Magi i Pogorelic su valjda bili najperspektivniji mladi talenti svojevremeno....a ona je upisala arhitekturu....ma mi nismo ni svesni kakav je kapacitet ona bila,a možda i ne čudi što se uništila drogom,pukla je od silnog talenta i inteligencije,takvi ljudi često i ne žive dugo..nažalost:(

@Sibil a sto ne bi mogla u skolu u majici sa Milanovim likom???
Ja da pravim majicu nazad bi imala isjecke pjesama koje najvise volim recimo "nisu dovoljne reci samo obicne reci...." i "promenicu svet do kraja pesme"...tako da ispadne kao jedan tekst koji sadrzi vecinu njihovih pjesama, ali da ima nekog smisla. Za sliku sam i ja neodlucna. Svidja mi se Limunov prijedlog za simbole. Mada bih vjerovatno stavila neku sa Milanom i Magi.
@ Johan jako tuzno (i istinito) to sto si napisao :( Inace ti si nam pijanista znaci? :D Nista se ne pricas ah?

Evo ja se igrala malo sa efektima, inspirisana onim slikama sto je Forma stavila

Prilozi

• 12def7de4e1f83cb_o.jpg
    12def7de4e1f83cb_o.jpg
    25,5 KB · Pregleda: 22
Poslednja izmena:
E sad da vas pitam nešto što je ranije verovatno bilo 100 puta:
KOJI VAM JE OMILJENI ALBUM?Znam da ih sve volite ali sigurno vam se neki izdvaja od ostalih...meni je to LJUBAV;nekako je stilski najujednaceniji,koncentrat EKV filozofije:D
Sve pesme sa tog albuma jednako obozavam...

Pozdrav svima...
Evo stigao sam da procitam sve sto ste u poslednje vreme napisali i bas me raduje sto tema zivi. Takodje vidim da ima dosta novih clanova ali nikako da vidim listu :) (ko ono bese zaduzen za brojanje :think: ).
Evo par slika koje bi po mom misljenju moglo iskoristiti za majicu.

Slightsigh kocka je :ok:

@Sibil a sto ne bi mogla u skolu u majici sa Milanovim likom???

Evo ja se igrala malo sa efektima, inspirisana onim slikama sto je Forma stavila

Zato sto dosta ljudi ima jako negativno miljenje o EKV-u,i Milanu posebno.:confused:

Al zao,kad neko dodje sa likom J.Morrisona,to je OK...:roll:

A i ovako vazim za bolesnog fanatika.

Kocka je super,originalno!:klap:

meni je nalepsa ova Magina slika.

21.juna,SKC,neki bend peva Azru i EKV!:)

Zato sto dosta ljudi ima jako negativno miljenje o EKV-u,i Milanu posebno.:confused:

Al zao,kad neko dodje sa likom J.Morrisona,to je OK...:roll:

A i ovako vazim za bolesnog fanatika.

Kocka je super,originalno!:klap:

meni je nalepsa ova Magina slika.

21.juna,SKC,neki bend peva Azru i EKV!:)

ma boli te uvo,i ja imam istu reputaciju medju kretenima koji nas nerazumeju!

shto se tice koncerta...........'el bih mogla ja da se nakacim kod tebe da prespavam,jerbo mi ovaj dede shto zivi na bulevaru ima alchajmerovu boles'(mloooooooogo zajebana stvar,nezna vishe ni da prica,ni u wc:( )malo ga se plashim

ah zaboga koko si samo okrutan!ima covek sina i 2unuka........a on je mojoj kevi teco,nije mi rodjeni deda!!!!!!a kad nezna da prica i pisha........kako ondaK da pishe?!al bio je veri smart,projektov'o djerdap.

aj da ne bude :spam:opet sam gledala spot za 7dana.........volim ona mutna svetla

Back