Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne misliš valjda na "Kao da je bilo nekad..."?! Ja sam to jednom preslušao i nikad više (ne baš, ali skoro). Ideja je ok, takvo nešto sam i čekao dugo vremena, ali realizacija... Canetovo nikad gore pevanje, očajan Geto u obradi Darkwood Dub-a (nemam ništa protiv benda, ali ova pesma treba da zvuči setno - kao sećanje na nekadašnje dane - a dub je samo upropastio takav zvuk), Radostan dan zvuči kao da ga peva mrtvak (a nekad sam gotivio Vladu Divljana), Krug da ne pominjem... Jedine stvari koje su mi ok su Soba (Block Out), Idemo (Jarboli - ali previše gej glas), Anestezija (Miško Plavi, Feđa Franklin i Slobodan Trkulja - sviđa mi se harmonika), Iznad grada (Tanja Jovičević - kraj suviše vuče ka patetisanju) i delimično Ona se budi (Darko Rundek) i Jesen (Dado Topić - uradio je u svom fazonu, ali zvuči pedeset puta bolje od DD-a). Uopšte ne mogu da se setim kako zvuči O, o, o... (Novembar), ali mi neki daleko deo mozga javlja da misli da je i ona solidna. Jes' da sam nabrojao skoro pola albuma, ali zaista sam imao vrlo loš utisak još kada je izašao CD pre par godina, i koji imam još uvek.Čitav album posvete Milanu Mladenoviću je jako dobro urađen, sve pohvale svima koji su učestvovali na njegovom snimanju...
Anestezija je super...
Ali Tanjina mi se ne sviđa...
Meni se uopste ne svidja njihova obrada.Oskrnavise tako savrsenu pesmu.
Strasno mi se svidja ona pesma sto nije objavljena,a pogotou ovaj deo:
Ne slutis koliko
volim te danas
ni sta se iza moga
i tvog lica krije
vekovi se tope
i umiru za nas
secanje na nesto
sto bilo je a nije...
Da je objavljena i uz muziku ,mislim da bi bila jedna od najjacih pesama,sigurno...
Jesen mi se svidja...I spot kako je uradio Dado...Ostalo me je manje-vise ostavilo ravnodusnom,pa vise ni ne pustam.