Forma_Ideale
Aktivan član
- Poruka
- 1.451
Ubacio je tel. razgovor u pesmu Anestezija!
Ajde?
Htela sam da kazem dobro je sto je ubacio taj telefonski razgovor u Anesteziju i njen glas u pesmu Siguran. Progutah rec, ali shvata se sta sam htela reci. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubacio je tel. razgovor u pesmu Anestezija!
Htela sam da kazem dobro je sto je ubacio taj telefonski razgovor u Anesteziju i njen glas u pesmu Siguran. Progutah rec, ali shvata se sta sam htela reci. Ide li neko na tribjut 18-tog?
Zasto nisu lepo mogli da organizuju to u centru grada,u SKC-u recimo... Ili u KST-u mozda...A ne u Festu...:-|
Sad sam citala onaj Magin intervju iz 1999-te...Najtuzniji mi je onaj deo kada novinar kaze da je to njeno (i njegovo) osvrtanje na godine prosle...![]()

gde je taj fest
Nesto u zadnje vrijeme mi ova pjesma ne izlazi iz glave...Kako je lijepo opisana njihova stvarnost u ovih par redova.
Ona i on i on i ja
Rasli smo na nicijoj zemlji
surovo sunce iznad nas
zivimo u tudjoj kuci
ona i on i on i ja
Budimo se u zoru
tu je pocetak,
a tu je i kraj
mi smo na granici
i nema povratka
mi smo na granici
i snaga odmice
kap po kap
Ljudi me vole kada ih sanjam
ljudi se smeju,obican dan
Hodamo po toploj zemlji
ona i on i on i ja
Budim se i ne znam
gde je pocetak,gde je kraj
mi smo na granici
i nema povratka
mi smo na granici
i snaga odmice
kap po kap
Budim se i ne znam
gde je pocetak,de je kraj
mi smo na granici
i nema povratka
mi smo na granici
i snaga odmice
kap po kap
p.s. cini mi se da je Magi pisala tekst
Neverovatno koliko su bili mracni, iza naizgled vedrijih pesama kriju se jednako teske poruke
RADOSTAN DAN
TO SAM JA
STVARAN SVET OKO MENE
PRVI I POSLEDNJI DAN
NISAM MISLIO NA TO i druge
ipak me ne cudi sto su svi otisli....previse bola i iskrenosti;ne moze se to podneti na duzi vremenski period...
postoji jedna anegdota vezana za pesmu To sam ja, koju je Firchie ispricao.
Naime, njih troje, cetvoro su se sastali i trebalo je da napisu neke nove stvari. To nije ozbiljan tekst i u to vreme vise su svirali neke zajebancije, ali opet, povodljivog ritma, melodije. tako je na jednoj od proba, ne secam se tacno ko(mozda Milan) uzviknuo: "To sam ja!", zatim se nadovezala Magi sa jos jednim "To sam ja", posle njih Firchie...a neko je onda presekao i dodao:"u rupi bez dna..." itd...
Tako da, u sustini, pesma nema neki smisao, ali je dopadljiva....
Da i ja sam citala taj clanakpostoji jedna anegdota vezana za pesmu To sam ja, koju je Firchie ispricao.
Naime, njih troje, cetvoro su se sastali i trebalo je da napisu neke nove stvari. To nije ozbiljan tekst i u to vreme vise su svirali neke zajebancije, ali opet, povodljivog ritma, melodije. tako je na jednoj od proba, ne secam se tacno ko(mozda Milan) uzviknuo: "To sam ja!", zatim se nadovezala Magi sa jos jednim "To sam ja", posle njih Firchie...a neko je onda presekao i dodao:"u rupi bez dna..." itd...
Tako da, u sustini, pesma nema neki smisao, ali je dopadljiva....
Meni je bila interesantna i ona prica o Milanu kad je izgubio socivo, i skoro potpuno obnevidio pratio Fircija odnosno njegovu plavu jaknu kroz Zagreb i usao greskom u plavi zagrebacki tramvaj.
. Zamislite,onakva lepotica...Ma dajte pa Magi ih je sve navukla na gudru