EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bleach:
iluzionista:
One najlepshe. :) Srednjoshkolske. ;) Tvoje godinice... 8)
ne znam da l' su lepe 8) ali im EKV sasvim odgovara... i, kako mi se cini, jos dugo ce... 8)
ne znam zasto, ali pade mi na pamet ova pesma... :roll:

Ona
Sarlo Akrobata (1981)

Ona puni osamnaest
godina u junu
nezna sta da radi
kada polozi maturski ispit

Ljudi su vrlo zlobni dok gledaju njene grudi,
ljudi su zlobni dok gledaju njen ten...

Ona se budi...
Ona se budi...

Celoga zivota,
necim joj pune glavu
lutkice, krpice, slicice, su stvari za devojcice;
igrati lastis ona nikada nije znala
skuvati rucak nikad nije bila njena stvar...

Ona se budi...
Ona se budi...

Ona nema nikoga da joj kaze
TI si moja, si si moja, ti si...

Ljudi se cude
zar ona moze da misli
ljudi se cude
zar ona sme da zna

Ljudi su vrlo zlobni dok gledaju njene grudi,
ljudi su zlobni dok gledaju njen ten...

Ona se budi...
Ona se budi...

Milan Mladenovic

Ta pesma je stara koliko i ja. :lol: Jes' cula verziju Darka Rundeka?

iluzionista:
uuuuuuu... veeejiki cika :p
nisam... :roll: je l' treba? kako zvuci?... 8)
meni se ne svidja nijedna jedina obrada EKVa... :roll: htela sam da kupim onaj album posvecen Milanu, ali... kad malo bolje razmislim bas mi i ne treba... da li mi se to cini ili sam na omotu videla da je Nightshift obradio ~Ti Si Sav Moj Bol~?... hm... ne bih to da cujem, ne...

bleach:
iluzionista:
uuuuuuu... veeejiki cika :p
nisam... :roll: je l' treba? kako zvuci?... 8)
meni se ne svidja nijedna jedina obrada EKVa... :roll: htela sam da kupim onaj album posvecen Milanu, ali... kad malo bolje razmislim bas mi i ne treba... da li mi se to cini ili sam na omotu videla da je Nightshift obradio ~Ti Si Sav Moj Bol~?... hm... ne bih to da cujem, ne...
kaze mi drugarica da su na gitarjadi svirali ti si sav moj bol,neka sviraju da nas prodrmaju ali ne obrade... neko nas posmatra uaua!!

vericas:
kaze mi drugarica da su na gitarjadi svirali ti si sav moj bol,neka sviraju da nas prodrmaju ali ne obrade... neko nas posmatra uaua!!
ja sam gledala Gitarijadu... 8) ne secam se da su to svirali... :roll: secam se nesto kroz maglu da su uopste svirali :D ... meni se ne svidja nista od toga... :roll: "Jesen"... grozno... :roll:

O tom albumu pricam. ;) I super je... Jesen grozna? Ej, kuc! kuc! Dado Topic, bre! Kako to moze biti grozno... :roll: Ma, dobro... O ukusima se ne raspravlja. 8) Nek ti bude... Samo da znades da imam taj album i svidza mi se. 8) A znam za jos neke obrade. ;)

iluzionista:
O tom albumu pricam. ;) I super je... Jesen grozna? Ej, kuc! kuc! Dado Topic, bre! Kako to moze biti grozno... :roll: Ma, dobro... O ukusima se ne raspravlja. 8) Nek ti bude... Samo da znades da imam taj album i svidza mi se. 8) A znam za jos neke obrade. ;)
m znam da o tome pricas... 8) a meni se bas, bas ne svidja kako je to otpevao... :roll: al' dobro... 8) mozda ga i kupim... 8)
'aj ako te ne mrzi iskucaj koji su izvodjaci tu... ;)

iluzionista:
Crni zub i nova mo�na organizacija - Zemlja (Koja and kompani)
Brejkersi - Zajedno
Dado - Jesen
Jarboli - Idemo
Darkwood Dub - Geto
ElOrg - Krug
Novembar - O, O, O... (ovo je od Sharla)
Night Shift - Ti si sav moj bol
Blockout - Soba
Darko Rundek - Ona se budi
Mi�ko Plavi, Fedja Franklin i Slobodan Trkulja - Anestezija (instrumentalna)
Vlada Divljan - Radostan Dan
Del Arno - Novac u rukama
Vroom - Problem
Tanja Jovicevic - Iznad Grada

Izdanje: Circle Records 2002.
Uz originalni CD dobijas poster.. (Otvori prednji omot i rasiri...) Na koricama se nalazi i Zikicev tekst o EKVu... (Onaj sto pise u Blicu, a imao je i emisiju "Telekaster" na BK)
ooooo, hvala.... ;)
Blockout... nice (((:
a kako zvuci Anestezija?... :?:
ne znam za tu emisiju sta je bilo... :roll:

vericas:
ej ljudi a gde je sahranjen milan mladenovic? i na kom groblju? ako znate ,ja ne mogu da nadjem nigde
Milan je sahranjen na Novom groblju u Beogradu... sad ne mogu da se setim tacno parcele... :roll: ali, u svakom slucaju, mozes da pitas tamo... ako ne, idi pravo... pa znam da treba da se skrene levo :roll: kod 30 i nekog reda...
tako da... skroz je sa leve strane i od belog mermera je... a s one strane s koje dolazis, okrenuta je druga strana... pise ~ Milan Mladenovic, rok muzicar i pesnik, zlatnim slovima... (8

bleach:
vericas:
ej ljudi a gde je sahranjen milan mladenovic? i na kom groblju? ako znate ,ja ne mogu da nadjem nigde
Milan je sahranjen na Novom groblju u Beogradu... sad ne mogu da se setim tacno parcele... :roll: ali, u svakom slucaju, mozes da pitas tamo... ako ne, idi pravo... pa znam da treba da se skrene levo :roll: kod 30 i nekog reda...
tako da... skroz je sa leve strane i od belog mermera je... a s one strane s koje dolazis, okrenuta je druga strana... pise ~ Milan Mladenovic, rok muzicar i pesnik, zlatnim slovima... (8
iskustvo... :wink:

Moon Child:
bleach:
vericas:
iskustvo... :wink:
nemoj da sumnjas... 8)

iluzionista:
bleach:
iluzionista:
Crni zub i nova mo�na organizacija - Zemlja (Koja and kompani)
Brejkersi - Zajedno
Dado - Jesen
Jarboli - Idemo
Darkwood Dub - Geto
ElOrg - Krug
Novembar - O, O, O... (ovo je od Sharla)
Night Shift - Ti si sav moj bol
Blockout - Soba
Darko Rundek - Ona se budi
Mi�ko Plavi, Fedja Franklin i Slobodan Trkulja - Anestezija (instrumentalna)
Vlada Divljan - Radostan Dan
Del Arno - Novac u rukama
Vroom - Problem
Tanja Jovicevic - Iznad Grada

Izdanje: Circle Records 2002.
Uz originalni CD dobijas poster.. (Otvori prednji omot i rasiri...) Na koricama se nalazi i Zikicev tekst o EKVu... (Onaj sto pise u Blicu, a imao je i emisiju "Telekaster" na BK)
ooooo, hvala.... ;)
Blockout... nice (((:
a kako zvuci Anestezija?... :?:
ne znam za tu emisiju sta je bilo... :roll:

Anestezija? Nekima se svidja, nekima ne... Sto se mene tice, Ok je... Malo cudan trip... No necu nista da ti kazem. :P Bolje da poslusas sama...

Telekaster? Znas ona emisija u kojoj bendovi gosti sviraju svoje stvari... Bile su dve slicne emisije u isto vreme: jedna na bk i jedna na 3k... I otprilike u isto vreme su skinute sa programa...
cudan trip?... :D ma pesma je ionako totalno istripovana... ;) ja je obozavam! 8) poslusacu sigurno... a onda ~ javljam utiske... 8)

hm... ne znam :oops: ali znam za Zikica koji je napisao Mesto U Mecavi... 8) upravo citam... 8)
{a sta to pise u Blicu?...)

bleach:
vericas:
hvala mnogo,pokusacu da odem,

vericas:
bleach:
vericas:
hvala mnogo,pokusacu da odem
nema na cemu... (:

moram da vratim temu... :oops:
da postujem i text pesme sa Angel's Breath~a, poslednjeg Milanovog projekta...

CRV

Vi slepi
vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako

bez pitanja koje bi možda osušilo
ponosni osmeh na licu bez suza
na licu što nikada obraz okrenulo nije

brazgotina sanduk i crv
obrazi dlaka i krv

vi nemi igrači obrednog svog plesa
vi srećni u transu u svetu što postoji
samo u glavama ljudi bez skrupula
ljudi bez milosti
ljudi bez secanja

vi što ne znate pluskove zvuka
boje i mirisa
vi ljudi bez pameti

brazgotina sanduk i crv
obrazi dlaka i krv

Muzika: Suba, Joao, Milan
Tekst: Milan i Maja

Milena zar nije 14. red RoLL ... uglavnom sam sigurna da ima broj 4 u sebi LoL elem ... pazi ... ides 65icom od vuka sidjes na 4. stanici (ne brojeci stanicu kod Vuka) ... kad sidjes predjes ulicu :p tu imaju sve cvecare i pored velika kapij, ulaz (sporedni) ... kada udjes na taj ulaz skrenes prvim puticem desno i ides do kraja (nema puno) i na cosku opet sa desne strane je grob ... kao sto ti je Milena opisala ...
toliko od mene...

Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

aha on je u aleji velikana na novom tu je negde i djindja..crne ploche. djindjina je bash fensi i puna cveca
tata joj je ravasi on je bio valjda reziser

Back