EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jaoooooooooo ... ne znam kako da ti objasnim najblizi put RoLL ajde 'smislicu' p cu ti poslati PP, da ne skrnavimo vise temu...
pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
Milena zar nije 14. red RoLL ... uglavnom sam sigurna da ima broj 4 u sebi LoL elem ... pazi ... ides 65icom od vuka sidjes na 4. stanici (ne brojeci stanicu kod Vuka) ... kad sidjes predjes ulicu :p tu imaju sve cvecare i pored velika kapij, ulaz (sporedni) ... kada udjes na taj ulaz skrenes prvim puticem desno i ides do kraja (nema puno) i na cosku opet sa desne strane je grob ... kao sto ti je Milena opisala ...
toliko od mene...

Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
e ludaco jedna ludaa!... :pPp
mi skrenusmo levo kod 30 i nekog... kad smo usle na glavni ulaz 8)
ali, to je 114.~i red.... (8 (8 (8
ima 4 u sebi definitivno... (8
btw... cvecare su svuuda okolo... (8

jagodica:
kao aj da saznam...mada se ne lozhim na grobove???

gde je sahranjena magi?
nashla sam joj tatu..aleja velikana
ja stvarno ne znam gde je ona sahranjena... nisam ni za njenog oca znala...
ne znam... moze da se pita na Novom groblju...

mortishaaa:
jaoooooooooo ... ne znam kako da ti objasnim najblizi put RoLL ajde 'smislicu' p cu ti poslati PP, da ne skrnavimo vise temu...
pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
skrnavis temu!... stidi se... :pPp

Zex:
Ahh... EKV... SKC, letnja bašta, Milan, Magi, Žika i Bojan sede i pijuckaju piće za stolom, a sa sprata SKC-a se čuju trubači koji uvežbavaju početak pesme "Sinhro"... Godina, čini mi se 1987. ili 1988., ne sećam se više tačno...

i meni je ovo draga pesma. leto '87. u beogradu, "lomi se kristal pod nasim nogama...", nesto sto te prodrma ili ne... a basta skc-a, pamtim je iz tih dana, 1985-1990, obozavala sam je danju, sve sa onim iscrtanim zidom kao solidarnost sa narodima juzne amerike (gde je sad berza nedeljom).
svaka generacija i dekada ima neki svoj muzicki fazon, ovaj je bio moj i rado ga se secam.

sanja:
Zex:
Ahh... EKV... SKC, letnja bašta, Milan, Magi, Žika i Bojan sede i pijuckaju piće za stolom, a sa sprata SKC-a se čuju trubači koji uvežbavaju početak pesme "Sinhro"... Godina, čini mi se 1987. ili 1988., ne sećam se više tačno...

i meni je ovo draga pesma. leto '87. u beogradu, "lomi se kristal pod nasim nogama...", nesto sto te prodrma ili ne... a basta skc-a, pamtim je iz tih dana, 1985-1990, obozavala sam je danju, sve sa onim iscrtanim zidom kao solidarnost sa narodima juzne amerike (gde je sad berza nedeljom).
svaka generacija i dekada ima neki svoj muzicki fazon, ovaj je bio moj i rado ga se secam.
eh... proslost ;)
nisam tada ni bila rodjena... :roll: :cry: :roll:

bleach:
e ludaco jedna ludaa!... :pPp
mi skrenusmo levo kod 30 i nekog... kad smo usle na glavni ulaz 8)
ali, to je 114.~i red.... (8 (8 (8
ima 4 u sebi definitivno... (8
btw... cvecare su svuuda okolo... (8
ali ovo sto sam ja napisala je nablizi put :p mi jesmo isle tim putem, ali ovako je najlakse ... mojne me ucis, ja bolje poznajem Novo groblje od tebe :p
da ... ali trebala si i da kazes koji je red, a ne samo gde se skrece ... a inace meni se cini da se odatle skrece kod 35og? OoPs m nije ni vazno, ko hoce da ide, neka ide po 'mojoj putanji' (8
da (8 4 ima ... a da li je 114, 141 i sl. nije bitno (8 a mislim da je 114 ... RoLL
da, ali kada izadjes na toj stanici gde sam rekla, imaju samo tu :pPp
bleach:
skrnavis temu!... stidi se... :pPp
evo OoPs sejm on me OoPsOoPsOoPs

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

LoL opusteno sam ti obojila slova u naMdzarasto LoL neka ih (8
KISS

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

i u petak, 5og novembra je 10 godina od smrti Milana Mladenovica...
u Beogradu ce biti dva tribute~a...
jedan u Zemunu u FESTu... Filigrani sviraju...
a drugi u SKCu koji pocinje u 22h...
a u NSu u Enteru povodom dana smrti Milana Mladenovica sviraju EKV u 22h!
toliko...

EKV NIJE NESTO STO SE ZABORAVI KADA VISE NIJE TU.ONI NISU BILI SAMO OBICNI MUZICARI,BILI SU PUT JEDNOJ GENERACIJI.NJIHOVA ULOGAU OVOJ ZEMLJI BILA JE MNOGO VECA OD ONOGA STO NAM JE PREDSTAVLJENO...........................................................................................DRAGO MI JE DA VIDIM DA NAS IMA KOJI IH SE SECAMO

U petak 5.novembra je 10 godina od smrti Milana Mladenovica.Tim povodom ce biti odrzano nekoliko tribute svirki u njegovu cast.Bice "Filigrani" u festu;"Ekv tribute" u SKC-u i na splavu "Knjaz" na Savskom keju akusticno vece posveceno Ekv-eu.Pa ko je u Beogradu nek izvoli, da bar jos jedanout odamo pocast jednom posebnom i jedinstvenom coveku. :?

fikus filadendron:
U petak 5.novembra je 10 godina od smrti Milana Mladenovica.Tim povodom ce biti odrzano nekoliko tribute svirki u njegovu cast.Bice "Filigrani" u festu;"Ekv tribute" u SKC-u i na splavu "Knjaz" na Savskom keju akusticno vece posveceno Ekv-eu.Pa ko je u Beogradu nek izvoli, da bar jos jedanout odamo pocast jednom posebnom i jedinstvenom coveku. :?
Ja sam odavno zacrtao da cu biti na Knjazu tog petka... 8)

Raste kao nada, kao govor, kao more, kao dete, kao krv, kao želja među nama, raste kao bol i grize sve pred našim očima... Bili su najveći bend ex YU!! Sve što su napravili stvorilo je istoriju naše rock scene!! Ostala je muzika, i sećanje!! HVALA U IME CELE GENERACIJE KOJA JE RASLA UZ VAS!!!

Jedina stvar zbog koje ce mi biti krivo do kraja zivota je sto necu nikada otici na njihov koncert...Drago mi je kada vidim da jos uvek ima mnogo ljudi koji cene EKV.
Jel bio neko u SKC-u?Cula sam da je pustan neki dokumentarac,pa me zanima o cemu je rec...

Аут, Буди сам на улици, Дум Дум, Гето, Глад, Истина Машина, ИЗНАД ГРАДА, Круг, ЉУБАВ, НЕКО НАС ПОСМАТРА, НИСАМ МИСЛИО НА ТО, Новац у рукама, ОЧИ БОЈЕ МЕДА, Пар година за нас, Поред мене, Радостан дан, Татоо, Ти си сав мој бол, ТРЕБА ДА СЕ ЧИСТИ (каква трипчина), Забрањујем, Заједно, Земља.................е153. Да ли неко зна где могу да набавим ОНА, јако ми се свидео текст, али никад нисам чуо песму. Јако ми је жао што нисам био у Србији 5. новембра, видео сам плакате и желео сам да одем, али био сам само 1200км од НС-а. Јел може неко да ми објасни стихове "И дани и ноћи су слонови на индијском цртежу"? Иначе их не слушам дуго, свега пар месеци, али од тада не могу да престанем да их слушам. Ако има неко нешто да каже новајлији, само напред;-).

Cupi NS:
Да ли неко зна где могу да набавим ОНА, јако ми се свидео текст, али никад нисам чуо песму.
mislis na ~Ona Se Budi?...
hm... to je pesma Sarla Akrobate i nalazi se na albumu ~Bistriji Ili Tuplji Covek Biva Kad..., a isto ima je i na ~Paket Aranzmanu... mozda je to lakse da se nadje... (8

Cupi NS:
Јако ми је жао што нисам био у Србији 5. новембра, видео сам плакате и желео сам да одем, али био сам само 1200км од НС-а.
bah... necemo o tome...
ja nigde nisam bila :cry: to je bio tako grozan dan... kao da nije bilo slucajno...
posetila sam Milanov grob...

Cupi NS:
Јел може неко да ми објасни стихове "И дани и ноћи су слонови на индијском цртежу"? Иначе их не слушам дуго, свега пар месеци, али од тада не могу да престанем да их слушам. Ако има неко нешто да каже новајлији, само напред;-).
ufff... nemam pojma... mislim, ja sve to dozivljavam jako subjektivno... taj neki stih pokrene u meni neka moja razmisljanja...
pre ovoga ide stih ~kako vreme nam prolazi, da, vreme nam prolazi brzo... ne znam, slonovi su nesto veliko... prva asocijacija... crtez...
sto se tice 'necega za novajliju' (: ne znam sta da kazem... slusaj EKV!... ali nemoj previse, i nemoj kad si previse tuzan... (8

eh, jos nesto...
najzad sam odslusala i drugu pesmu sa ~Kao da je bilo nekad~ kompilacije, posvećene Milanu Mladenoviću...
(cula sam ~Jesen od Topica, ali mi se nimalo nije dopala...)
sada slusam ~Sobu od Block Out~a i... svidja mi se, mnogo mi se svidja... drugacije je, a opet je EKV... lepo... zaista...

EKV je ce prica za sebe. Mrzi me da navodim ovde sad celu svoju filozofiju o njima, uglavnom na ovim prostorima Azra i EKV su mozda jedine grupe koje su terale ljude na razmisljanje...

Back