mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ludaco jedna ludaa!...mortishaaa:Milena zar nije 14. red RoLL ... uglavnom sam sigurna da ima broj 4 u sebi LoL elem ... pazi ... ides 65icom od vuka sidjes na 4. stanici (ne brojeci stanicu kod Vuka) ... kad sidjes predjes ulicutu imaju sve cvecare i pored velika kapij, ulaz (sporedni) ... kada udjes na taj ulaz skrenes prvim puticem desno i ides do kraja (nema puno) i na cosku opet sa desne strane je grob ... kao sto ti je Milena opisala ...
toliko od mene...
Pozdrav!
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Ppja stvarno ne znam gde je ona sahranjena... nisam ni za njenog oca znala...jagodica:kao aj da saznam...mada se ne lozhim na grobove???
gde je sahranjena magi?
nashla sam joj tatu..aleja velikana
skrnavis temu!... stidi se...mortishaaa:jaoooooooooo ... ne znam kako da ti objasnim najblizi put RoLL ajde 'smislicu' p cu ti poslati PP, da ne skrnavimo vise temu...
pozdrav!
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
PpZex:Ahh... EKV... SKC, letnja bašta, Milan, Magi, Žika i Bojan sede i pijuckaju piće za stolom, a sa sprata SKC-a se čuju trubači koji uvežbavaju početak pesme "Sinhro"... Godina, čini mi se 1987. ili 1988., ne sećam se više tačno...
eh... proslostsanja:Zex:Ahh... EKV... SKC, letnja bašta, Milan, Magi, Žika i Bojan sede i pijuckaju piće za stolom, a sa sprata SKC-a se čuju trubači koji uvežbavaju početak pesme "Sinhro"... Godina, čini mi se 1987. ili 1988., ne sećam se više tačno...
i meni je ovo draga pesma. leto '87. u beogradu, "lomi se kristal pod nasim nogama...", nesto sto te prodrma ili ne... a basta skc-a, pamtim je iz tih dana, 1985-1990, obozavala sam je danju, sve sa onim iscrtanim zidom kao solidarnost sa narodima juzne amerike (gde je sad berza nedeljom).
svaka generacija i dekada ima neki svoj muzicki fazon, ovaj je bio moj i rado ga se secam.
ali ovo sto sam ja napisala je nablizi putbleach:e ludaco jedna ludaa!...Pp
mi skrenusmo levo kod 30 i nekog... kad smo usle na glavni ulaz 8)
ali, to je 114.~i red.... (8 (8 (8
ima 4 u sebi definitivno... (8
btw... cvecare su svuuda okolo... (8
mi jesmo isle tim putem, ali ovako je najlakse ... mojne me ucis, ja bolje poznajem Novo groblje od tebe 
Ppevo OoPs sejm on me OoPsOoPsOoPsbleach:skrnavis temu!... stidi se...Pp
Ja sam odavno zacrtao da cu biti na Knjazu tog petka... 8)fikus filadendron:U petak 5.novembra je 10 godina od smrti Milana Mladenovica.Tim povodom ce biti odrzano nekoliko tribute svirki u njegovu cast.Bice "Filigrani" u festu;"Ekv tribute" u SKC-u i na splavu "Knjaz" na Savskom keju akusticno vece posveceno Ekv-eu.Pa ko je u Beogradu nek izvoli, da bar jos jedanout odamo pocast jednom posebnom i jedinstvenom coveku. :?
mislis na ~Ona Se Budi?...Cupi NS:Да ли неко зна где могу да набавим ОНА, јако ми се свидео текст, али никад нисам чуо песму.
bah... necemo o tome...Cupi NS:Јако ми је жао што нисам био у Србији 5. новембра, видео сам плакате и желео сам да одем, али био сам само 1200км од НС-а.
to je bio tako grozan dan... kao da nije bilo slucajno...ufff... nemam pojma... mislim, ja sve to dozivljavam jako subjektivno... taj neki stih pokrene u meni neka moja razmisljanja...Cupi NS:Јел може неко да ми објасни стихове "И дани и ноћи су слонови на индијском цртежу"? Иначе их не слушам дуго, свега пар месеци, али од тада не могу да престанем да их слушам. Ако има неко нешто да каже новајлији, само напред;-).
nema na cemu... (:Cupi NS:На њу сам мислио, а пре пар дана сам је и нашао. Хвала![]()