EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
EKV !!!!!!!!!

Ssta reci? Ssta reci u etar a ne poremetiti zvezdice koje je Milan TAMO stavio?!

Ni da kazzem da ih OBOZZAVAM ne bi bilo dovoljno! Suvisse bi materijalizovalo ono ssto mi venama tecce . . .

Naprosto, znam samo kakvi me osecaji preplave kada ccujem nessto o njima, . . . , nessto njihovo, . . .

A da napravim uzzi izbor medju njihovim stvarima i Milanovim textovima - nema ssanse !

Skrenuću za trenutak sa teme da odgovorima na ovo ineresting pitanje...
Čitala sam pesme Nikole Vranjkovića iz zbirke ZaOvdeIliZaPoneti (mislim da se tako zove)...
Ostavile su jak utisak na mene,drugačije su...

Licno ne podnosim Blockout. Depresivni, negativni i syebani kvazi punk-rock... Po meni je Blockout izrod nase muzicke scene. A, Vranjkovica ne podnosim upravo zbog te crnine... Yebo te... Ako si syeban, ne syebavaj druge. :roll:

A ako na sve to dodam da je moja bivsa, pre "nas" bila s njim i da je njihovu muziku obozavala do ludila... Jednostavno ostajem bez reci. :x

iluzionista:
Licno ne podnosim Blockout. Depresivni, negativni i syebani kvazi punk-rock... Po meni je Blockout izrod nase muzicke scene. A, Vranjkovica ne podnosim upravo zbog te crnine... Yebo te... Ako si syeban, ne syebavaj druge. :roll:
pa podnosio ti BO ili ne, mene slusanje njih tera na neko razmisljanje... (8 sto se ovoga punk-rock tice... sto bi rekli u ~Elektrolizi~ gradski rok sa hevi elementima... :pPp
cekaj... koliko ja kapiram, nije on licno toliko sjban... vise tako vidi svet oko sebe :roll: sta vec... ne znam ja da objasnim :oops:
i drugo, ne moras da ih slusas... a i kad ih slusas, ti valjda odlucujes da l' ces se sjbati (8

iluzionista:
A ako na sve to dodam da je moja bivsa, pre "nas" bila s njim i da je njihovu muziku obozavala do ludila... Jednostavno ostajem bez reci. :x
e ovo je vec drugo... (8 nemo' se nerviras... ;)

zelena_zabica:
Pazi,muzika blockout-a smara,ali to neme veze sa Nikolinim tekstovima...
Elem to sto je mracan,to je subjektivno...
Da nije tebi povredjena sujeta? :D
kako bwe pa muzika smara? :shock: mene ne smara! :lol:
naravno da mozemo da posmatramo samo 'poeziju', ali valjda je lakse prihvatiti to sa sve muzikom i karakteristicnim glasom... (8

e da... i meni on nije mracan... samo malo cudan... malkice... (8 :p

Ne, da sam bio lose raspolozen juce, nego bas. :lol: No, jos uvek stojim iza svega. :P

Recimo preko nje (bivse) sam cuo prvi njihov album... Dok nije dosao Nikola, oni su bili vrlo dobar rok bend. Prvih par stvari su jako dobre... A ostatak albuma je u Nikolinom stilu: depresivan i melanholican... Jednostavno ne podnosim to prenemaganje u pesmama...

iluzionista:
Ne, da sam bio lose raspolozen juce, nego bas. :lol: No, jos uvek stojim iza svega. :P

Recimo preko nje (bivse) sam cuo prvi njihov album... Dok nije dosao Nikola, oni su bili vrlo dobar rok bend. Prvih par stvari su jako dobre... A ostatak albuma je u Nikolinom stilu: depresivan i melanholican... Jednostavno ne podnosim to prenemaganje u pesmama...
hm da... vise puta si upotrebio ~sjban, sjbati, jbt... :pPp strasno... 8)

pazi, na prvom albumu nisu bas sve pesme njegove :pPp nekoliko njih... nije ni bitno (8 ali ta melanholija je karakteristicna za BO... da on ne pise te 'pesimisticne' textove, pisao bi neko drugi... ali to je BO... nema bas puno ljudi da ih slusa... barem tako mislim...
a bas da se prenemaze... :? ne mislim tako...

Jeste simpaticcno ... definitivno bolje nego ssto ih je neko nazvao Kartaginom! A pre toga me je pitao: "Ssta je to EKV?"

Ssokirala sam se!!!!!!
I onda razmislila, shvatila da je on 1994. imao 11 godinica, ssto naravno nije opravdanje!

To me bass zatekne ...

Back