jozefk
Aktivan član
- Poruka
- 1.493
A jel bi mogla da nabacis to na www.sendspace.com recimo? Posto ja trenutno ne mogu da skidam sa Rapidshare. Prihvatljivi su i www.zshare.net i www.verzend.be
Hvala puno na razumevanju i saradnji
Pozdrav svima!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja i dalje kao hocu da odem.
robudi se,pokreni se.Da ja ih bas CESTO sanjam. Jedan od tih snova nikad necu zaboraviti. Sinoc sam sanjala da idem
na njihov koncert i onda jave da je Milan umroa ja i dalje kao hocu da odem.
Iznenadila sam se sad kad sam videla da pominjes da ih sanjam a ja bas sinoc sanjala.
Jao ljudi svi me na faxu yovu Magi i to me malo plasi cak pricaju da su mislili da sam njena cerka
a mene to mnog plasi i kako vidim da sam u necijem telefonu kao Magi kazem: nemoj molim te
Sto se tice pisanja napisala sam jedan text o Milanu, jedan o Magicnoj i jedan o ljubavi recima
iz njihovih pesama.
Imam inace i nesto sto sam pisala inspirisano Ducicevom pesmom Suncokreti.
Puno vas pozdravljam

)a se iskreno nadam da cu uspeti da dodjem iako imam kolokvijumeU KST-u je u subotu Domacica,znaci bice EKV i Sarlo!!!!!!
kako lecite apatiju?
mene kad uhvati apatija, ja idem iz kuce pa lutam lutam hodam po citav dan.... To jedino kod mene uspjeva. Polako procice cekako lecite apatiju?
Interesantno! nisam to znala. Znala sam da je Venus in Furs napisana po istoimenoj SM knjizi , ali samo ime benda odakle je nisam znala.Ah..znas za njihovo ime pricu..?
Kao da je nastalo po sado/mazohisticko perverznoj knjizi...velvet underground...
Nije ni cudo sto su ih ljudi u to vrijeme izbjegavali kao kugu. 

Da i mene ovaj tekst uzasno pogodi kad god ga procitam. I pogotovo onaj dio kako je sav bend sahranjen i ko ce se okupiti za nas.... na kraju zaista se sve svede na ovu recenicu, pogotovo kad se gleda nasa trenutna muzicka scena i vrijeme devedesetih i EKV tu negdje sa strane "Zaboravljena, nepotrebna statistička greška u računici tranzicionih vremena." Tuzno uzasno tuzno...Ovo sam vec citala negde na Netu,i to vise puta...i bas mi je bilo lose posle,jer je mnogo tezak i tuzan tekst.Mnogo dobar.kako li se Milan osecao kad je cuo te kako sviraju...:-?:-( i ovo za Magi kad prolazi tom ulicom,kojom i ja cesto prodjem,i uvek ih se setim. to se misli na 89-tu kad je sniman spot za Par godina,blizu te ulice...
Najgori mi je deo"Ekatarina je cela sahranjena".Covece...![]()