EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na Politici...sve vreme se pojavljuje neki decak u raznim pozama,i lete neki sismisi(ili sta su vec)...bas je cudan spot,crno-beli i tuzan mi je...nekako misteriozan...mada takva je i sama pesma

Danas sam upoznala devojku iz svoje shkole koja uzhasno voli EKV,tako da sam ishla sa njom na groblje.Lije kisha,a nas dve na groblju prichamo o Milanu...kako je bilo sinoc,na tributu? :-)

Pozdrav svima!
Bio sam sinoc u Klubu studenata tehnike i moram reci da sam se prilicno zadovoljan vratio kuci...
Svirka je pocela dosta kasno i to mi je malo zasmetalo kao i repertoar pesama koje je dj pustao pre same svirke (Madjarica etc.)
Sto se tice same svirke koja je trajale oko 2 sata (do 2 u noc) sasvim sasvim dobro. Iskreno najvise mi se svideo bubnjar. Od celog benda jedino mi je malo zasmetala Miki Maus prateci vokal ali dobro...Izbor pesama saren i dobar ipak preskocene neke pesme poput Tonemo,Anestezije,Jesen...
Jos da kazem da sam sreo i Ivana Fecea u drustvu sa Miskom Plavim i Besketom ako se ne varam. Pitao sam ga "nema te na krstarici" ,samo mi je rekao "pa kad covece". I moram jos da napomenem da sam se iznenadio koliko poznaje sve nas sa krstarice....
Sve u svemu odlicna svirka i ljudi je bilo dosta, obzirom da je radni dan u pitanju...

@Treba da se cisti hvala ti za sliku via talasa....blago tebi kad si bio na svirci i sto si video firchija...ok,razumem da je covek zauzet,ali nadam se da si mu rekao da svrati kad bude imao vremena,i ja bih volela da jednom pricam sa njim...

heh,nisam mogla da verujem kad sam danas videla milana na svet plusu i spot za pesmu "zajedno"...pustali su skoro sat vremena dobre stare pesme iz 80-ih i 90-ih,pa je bio i red da puste i njih.... dobro su se i setili,posto po ceo dan i noc ubise sa raznoraznim stojama i sekama :roll:

Treba da se čisti, hvala za ovo izveštavanje... a i za fotkicu... Ja nikako nisam mogla da dođem na svirku, sto mu prokletih gnicli! Fizički nisam mogla da stignem... Utehu sam našla u pesmi JESEN... Zvoni mi u ušima... To je fantastična pesma... Neverovatna...

A mnogo mi je drago što je Firči, posle one zbrke vezano za EKV Revisited, ostao u dobrim odnosima sa Miškom... Za Bešketa znam da je ostao u toj priči oko EKV Revisited... Ali Miško je meni neviđeni lik i drago mi je što je ostao uz Firčija... Inače, koliko je meni poznato (ako grešim, ispravite me), Miško je bio i Milanov i Bojanov jako dobar prijatelj... I, jedini preživeli iz grupe Via Talas...Ovo pesma Via Talasa je obeležila moje gimnazijske dane... I sada volim da je čujem...

Sama

Iako osećam te dok dan se budi,
dok pljušte ptice i dok zvona zvone...
Zbog tebe ne znam ni da l' postoje ljudi?!
I sve što volim da li s tobom tone?!

Ooo, osećam to!

Uzalud dozivam nebo da mi kaže
da sve je stvarno i da tako mora!
Plašim se da sama nikad neću znati
da živim život nekog drugog stvora.

Ooo, osećam to!

Ružni sni...
kao psi...
prate me...
Jer, shvatam da sam
sama!
Neću moći sama!
Neka vreme počne već
da te uzima!!!

Rudi,
ne diraj mi grudi!
Moje telo pripada
drugim ljudima!

Pozdrav svima!
Bio sam sinoc u Klubu studenata tehnike i moram reci da sam se prilicno zadovoljan vratio kuci...
Svirka je pocela dosta kasno i to mi je malo zasmetalo kao i repertoar pesama koje je dj pustao pre same svirke (Madjarica etc.)
Sto se tice same svirke koja je trajale oko 2 sata (do 2 u noc) sasvim sasvim dobro. Iskreno najvise mi se svideo bubnjar. Od celog benda jedino mi je malo zasmetala Miki Maus prateci vokal ali dobro...Izbor pesama saren i dobar ipak preskocene neke pesme poput Tonemo,Anestezije,Jesen...
Jos da kazem da sam sreo i Ivana Fecea u drustvu sa Miskom Plavim i Besketom ako se ne varam. Pitao sam ga "nema te na krstarici" ,samo mi je rekao "pa kad covece". I moram jos da napomenem da sam se iznenadio koliko poznaje sve nas sa krstarice....
Sve u svemu odlicna svirka i ljudi je bilo dosta, obzirom da je radni dan u pitanju...

Hvala za izvesraju. Ne mogu da verujem da nas je Firchie zapamtio. Sta je pricao o Krstarici?

Ova pesma je PRELEPA. ja sam pre neko vece na Pink musicu gledala stare spotove i pustili su Vodu, svaku pesmu pre toga sam pevala i skakala (film, crvenu jabuku,balasevica...) a kad je pocela Voda sela sam ko hipnotisana

Ova pesma je PRELEPA. ja sam pre neko vece na Pink musicu gledala stare spotove i pustili su Vodu, svaku pesmu pre toga sam pevala i skakala (film, crvenu jabuku,balasevica...) a kad je pocela Voda sela sam ko hipnotisana

Da,i ja sam to uhvatila.Pushtaju i spotove za Par godina za nas,i Ljubav,i sa tog nastupa ostale pesme.samo,kad naletim na taj blok kad pustaju to....ne ustajem kad vidim to...:-)
@taxx,jel'mislish na nastup ili spot za Zajedno?ne znam da li postoji spot uopshte.

A ar godina za nas sam videla nekoliko puta da puste prvi kadar pa neki drugi spot. I uvek poludim kad se to desi.
Gledala sam jos nesto sa nekog nastupa,cini mi se da je Kao da je bilo nekad. Mada retko naletim na taj blok

Pozdrav drustvu!
Ima spot za 'Zajedno' na youtube.

Nego zna li neko sta se desilo sa clanovima Via Talasa? Arzberg pomenu nesto Miska a sta je sa ostalim (Mirom itd..)

Arzberg pesma "Sama" je iz filma Secerna vodica sa Sonjom Savic!
Slightsigh sa Gerom i Mirom (kao i njenom sestrom Majom) se desilo isto sto i sa Bojanom...

:cry::cry::cry::cry:Ne znam kako se Mishko oseca sada,kad su svi sem njega iz Via talasa mrtvi.a ne znam ni kako Zhika ,Firchie ,Koja,Cane(oni zhivi)izdrzhavaju sa tolikim uspomenama,mene bi sve to ubilo.Jbt,kol'ko njih je mrtvo...Inache ,Mishko je rekao da mu je Milan bio jedan od najboljih drugova.I glumili su zajedno i u onom filmu.Gledala sam snimak sa Milanove sahrane,bio je tu i onaj glumac iz tog filma,Bane Vidakovic.i on je jedan od onih koji su ga poshtovali...

Tata mi je skoro pricao da je na tv-u gledao neku emisiju gde je Vidakovic bio gost i pricao je kako nikad necemo imati grupu kao sto je Ekv, da se druzio sa njima i da su oni bili majstori za koncerte.
inace tata mi uvek kad cuje nesto za njih prica jer ih obozavam pa mi je jednom pricao da su bili politicari gosti u nekoj emisiji o muzici i Bakarec je rekao:Ne mozete preko noci da postanete inteligentni i da slusate Ekatarinu Veliku

Nocas oko 2h je bila Tajvanska kanasta na Koshavi !!!zaspala sam dok je trajao film,onda probudim se,i cujem, Milan peva Tatoo,a njih nisam videla...baksuz...Jedino Magi,bash kratko.Kad ce opet C. Marija...

Back