andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.pissbottleman:niko nije bio u petak na strandu? bilo je jako dobro...... bilo je opet vise da sviraju a manje na plejbek i bili su opusteniji malo i improvizovali(malo i gresili ali se moze oprostiti....) bila je bas dobra svirka....ja opet uhvatio palicu....pricao sa firchijem rekao da svrati malo i ovde....ali eto nema ga....valjda je u guzvi.............

Endži:kad drugi sviraju ekv, meni je teško da slušam, da li još neko ima takav trip?![]()

NARAVNO i uvek pomislim "ovi ljudi su zasluzili bolje"Endži:kad drugi sviraju ekv, meni je teško da slušam, da li još neko ima takav trip?![]()
Naravno da je neko bio... i još je otišao Fićom do Novog Sada(i nazad)..pissbottleman:niko nije bio u petak na strandu? bilo je jako
dobro...... bilo je opet vise da sviraju a manje na plejbek i bili su
opusteniji malo i improvizovali(malo i gresili ali se moze oprostiti....)
bila je bas dobra svirka....ja opet uhvatio palicu....pricao sa firchijem
rekao da svrati malo i ovde....ali eto nema ga....valjda je u
guzvi.............

)."Hajde,dodji,ostavi me ,ostavi me na pragu noci..."jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Sta bese kaze Magi u pesmi Soba?

E hvala mnogo je lepo i tuznoSibil Vejn:"Hajde,dodji,ostavi me ,ostavi me na pragu noci..."![]()