EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj nisam dugo bila tu pa sam sad svasta citala.
kao prvo da cestitam Milanu rodjendan sa zakasnjenjem
Kao drugo da odgovorim Profi da sam majicu radila u Kraljevu i da je vrlo losa.Obicna bela majica sa odstampanom slikom koja je bila poster u Huperu ali VoLIM je i naravno HVALA za ono o Magi. Steta sto nemas sacuvane slike

niko nije bio u petak na strandu? bilo je jako dobro...... bilo je opet vise da sviraju a manje na plejbek i bili su opusteniji malo i improvizovali(malo i gresili ali se moze oprostiti....) bila je bas dobra svirka....ja opet uhvatio palicu....pricao sa firchijem rekao da svrati malo i ovde....ali eto nema ga....valjda je u guzvi.............

.pissbottleman:
niko nije bio u petak na strandu? bilo je jako dobro...... bilo je opet vise da sviraju a manje na plejbek i bili su opusteniji malo i improvizovali(malo i gresili ali se moze oprostiti....) bila je bas dobra svirka....ja opet uhvatio palicu....pricao sa firchijem rekao da svrati malo i ovde....ali eto nema ga....valjda je u guzvi.............

Ljudski je gresiti.Bitan je duh i bitno je da se nesto radi i da se trudi da njihova muzika ne padne u zaborav.Ja to pozdravljam i samo NAPRED!

Jeste videli na you tube-u snimak unpluggeda,Milan peva Ti si sav moj bol,iz 93,94...Kako je dobro... :D i ima neki snimak iz 89,iz NS,sve se jako dobro vidi,pogotovu Milan... :D I Bojan isto.
Da ne zna neko gde su sahranjeni Vd i Bojan? :-(

Sad sam citala clanak Odlazak dobrog duha Beograda i plakala. Najvise me rastuzilo kad je Peca Popovic rekao da Magi nije imala nikoga i kako su ljudi koji vole Ekv jedni drugima izjavljivali saucesce. bas je tuzan njen zivot. Najezim se kad pomislim da je umrla u domu za beskucnike :(

Inace saznala sam iz pomenutog clanka da je pevala u crkvenom horu crkve u kojoj sam se ja krstila i to me bas obradovalo

Endži:
kad drugi sviraju ekv, meni je teško da slušam, da li još neko ima takav trip? :confused:

pa naravno,i ma koliko ta muzika dobro i kvalitetno zvucala kada je sviraju "ti drugi",meni kroz glavu prolazi samo jedna pomisao : "pa tu nema ni milana ni magi,to nije EKV,to je samo.....bleda kopija......." :cry:

U globalu... ne slazem se sa vama.
Meni je bitno da vidim da ljude takva muzika jos uvek zanima. Naravno da je jako bitan kvalitet svirke,ali niko pa ni Firchie ne moze da zameni Milana i to treba svima da bude jasno i sa tim treba svi mi da se pomirimo!!!
Ja vas razumem skroz, ali to o cemu vi pricate je utopija...
Zato iskoristite priliku i pustite glas iz grlaaaaaaaaa

Osvrni se mirno na godine prosle
U nizu sto sapucu:
"Bledo je"
"Bledo je"
Sasvim je isprano secanje moje
Ne zelim da znam

Zacesljaj pramen straha sa lica
Skloni te umorne zavidne oci
Da ne vidim ocaj
Da ne vidim nista sto necu da znam

Ostavi trag

Pa drago je i meni sto se ljudi jos uvek trude da ta muzika zivi ali se uvek rastuzim. Ipak su Ekv bili NAJBOLJI i ne moze niko to da uradi to ko oni ali lepo je dok neko svira njihove pesme. Kad cujem neki lokalni bend koji svira obrade da svira Ekv ja sam presrecna ikao to nije tako dobro

.pissbottleman:
niko nije bio u petak na strandu? bilo je jako
dobro...... bilo je opet vise da sviraju a manje na plejbek i bili su
opusteniji malo i improvizovali(malo i gresili ali se moze oprostiti....)
bila je bas dobra svirka....ja opet uhvatio palicu....pricao sa firchijem
rekao da svrati malo i ovde....ali eto nema ga....valjda je u
guzvi.............
Naravno da je neko bio... i još je otišao Fićom do Novog Sada(i nazad). :)
Super su bili, pijanista *rastura*. Jako mi se sviđaju i tri prateća
ženska vokala, baš lepo popunjavaju muziku. Nadam se da će ova ekipa
ostati sa njim (s tim da Tinea odlazi u Beč na studije, tako da verovatno
neće više moći da svira sa njima). Biće još bolje.

Što se KST-a tiče, ulaz je sa bočne strane ETF-a, ka biblioteci. Mislim da
se ulaznice prodaju samo uveče, ali to i nije toliko bitno - samo vi
dođite u četvrtak uveče, sigurno će biti karata (cijenim da neće biti
previše ljudi jer nije vikend, nažalost :( ).

Jao ako je sutra ne mogu :( ali srecom uskoro cu na fax pa cu biti u Bg-u i posecivati sto vise Ekv dogadjaja. Ako saznate kad je neka izlozba njihovih fotografija javite, jer ja sam LUDA za njihovim fotografijama :)
Videla sam da ste okacili jednu slicicu sa neke izlozbe

Izvinite sto skrecem sa ovako divne teme ali znam da neko od vas ide na filozofski fax pa samo da pitam da li zna u koliko sati treba u ponedeljak da budem tamo.

A Block out je obradio njihovu Sobu? Nisam znala

Back