.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su pustili?Kako izgleda spot?jecawaste:a bas su danas pustili spot Block Outa za pesmu Soba...

Pozdrav svima!
Bio sam sinoc u Klubu studenata tehnike i moram reci da sam se prilicno zadovoljan vratio kuci...
Svirka je pocela dosta kasno i to mi je malo zasmetalo kao i repertoar pesama koje je dj pustao pre same svirke (Madjarica etc.)
Sto se tice same svirke koja je trajale oko 2 sata (do 2 u noc) sasvim sasvim dobro. Iskreno najvise mi se svideo bubnjar. Od celog benda jedino mi je malo zasmetala Miki Maus prateci vokal ali dobro...Izbor pesama saren i dobar ipak preskocene neke pesme poput Tonemo,Anestezije,Jesen...
Jos da kazem da sam sreo i Ivana Fecea u drustvu sa Miskom Plavim i Besketom ako se ne varam. Pitao sam ga "nema te na krstarici" ,samo mi je rekao "pa kad covece". I moram jos da napomenem da sam se iznenadio koliko poznaje sve nas sa krstarice....
Sve u svemu odlicna svirka i ljudi je bilo dosta, obzirom da je radni dan u pitanju...
Ova pesma je PRELEPA. ja sam pre neko vece na Pink musicu gledala stare spotove i pustili su Vodu, svaku pesmu pre toga sam pevala i skakala (film, crvenu jabuku,balasevica...) a kad je pocela Voda sela sam ko hipnotisana
Arzberg pesma "Sama" je iz filma Secerna vodica sa Sonjom Savic!
Slightsigh sa Gerom i Mirom (kao i njenom sestrom Majom) se desilo isto sto i sa Bojanom...

Ne znam kako se Mishko oseca sada,kad su svi sem njega iz Via talasa mrtvi.a ne znam ni kako Zhika ,Firchie ,Koja,Cane(oni zhivi)izdrzhavaju sa tolikim uspomenama,mene bi sve to ubilo.Jbt,kol'ko njih je mrtvo...Inache ,Mishko je rekao da mu je Milan bio jedan od najboljih drugova.I glumili su zajedno i u onom filmu.Gledala sam snimak sa Milanove sahrane,bio je tu i onaj glumac iz tog filma,Bane Vidakovic.i on je jedan od onih koji su ga poshtovali...Arzberg pesma "Sama" je iz filma Secerna vodica sa Sonjom Savic!
Slightsigh sa Gerom i Mirom (kao i njenom sestrom Majom) se desilo isto sto i sa Bojanom...
Nisu mi neshto jedino KRUG moze prociops:

Pa otkud ti na ovoj temi? ja ne idem na teme koje mi se ne svidjaju
koja sluchajnost,bash smo ga spominjali juche...neshto je o 80-tim prichao.