EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@treba da se cisti da li je zaista bila slepa?
ja nisam pojma imala da je oslepela(ako jeste) :( :(

O ovome smo pricali i ranije... Mislim da je totalno nevazno da li je Margita umrla slepa i da li je uzrok smrti sarkom,kao i da li je Milan umro od raka pankreasa Bojan od srcanog udara...
Glavni uzrocnik se zna

Cuo sam pricu da su pred sam kraj njenog zivota konacno zazivela autorska prava i da je trebala da pocne da dobija novac od toga. Posto joj nazalost pare vise nisu bile potrebne navodno je odlucila da svoj deo od tih prava ode za mlade i neafirmisane bendove kako se drugima ne bi desavale slicne stvari koje su se desavale EKV-u vezane za finansije

Elem poenta price je da velicinu muzickog ostvarenja EKV i trag koji su ostavili za sobom, ne moze da umanji ni jedna istina vezana za njihove privatne zivote, pa ni tragican kraj.
Mozda je bolje i ne reci istinu zbog primitivizma i drustva u kojem zivimo :evil:

da, i ja sam to cula, ali malo kasno je sve to stiglo:(

potpuno se slazem sa tobom, da njihovu velicinu, tj ono sto su oni postigli u muzici ne moze nista da ospori,... kao profesionalci su bili savsreni, a privatni zivot je stvar pojedinca,... ali mi nije jasno kako su dopustili(magi i bojan) da im se to desi ali i kako su svi koji su im bili prijatelji dozvolili takav kraj

Bas to i jeste najtuznije kako su dozvolili sebi takve stvari TAKO VELIKI LJUDI I UMETNICI :( ali kao sto rece Jozefk skoro uvek kad ih slusam u glavi su mi onako maldi i veseli zivi i zdravi i ne razmisljam o njihovoj smrti. Ali kad ih ne slusam razmisljam dosta.
@treba da se cisti Naravno da se zna uzrocnik ali ih mi mnogo volimo pa zelimo da saznamo sve o njima. Sad mi je sve to jos strasnije i tuznije kad ste rekli da je oslepela. ceo dan samo o tome mislim

P.s. Moram da procitam knjigu Bog i rokenrol

Ja bih isto voleo da procitam tu knjigu Bog i rokenrol. Ne znam jel ima da se skine sa interneta negde, mozda :) ?
Ili mora da se naruci?

A s obzirom da sada nisam u Srbiji, tesko da bih mogao dospeti do nje narucivanjem. Moracu da se raspitam.

Nekad me malko uhvati nostalgija... Pa onda razmisljam o svemu i nije bas prijatan osecaj. Ali kad god samo slusam njihovu muziku osecam se super :) Bolje je tako.

A opet, volim sve i procitati i saznati. Jer me zanima. Tako sam i "naleteo" na ovaj forum...

Bas to i jeste najtuznije kako su dozvolili sebi takve stvari TAKO VELIKI LJUDI I UMETNICI :(

Takve stvari se ne desavaju tako cesto obicnim ljudima. Kako bi ih podelio? Recimo manje (da ne kazem: seljaci :)) i vise inteligentni ljudi. To sam vec davno primetio. I to me opet uvek veoma cudi jer ni sam ne shvatam bas najbolje zasto je to tako.

Takve stvari se gotovo uvek dogadjaju inteligentnim ljudima. A onda sa druge strane opet se namece pitanje kako neko ko je inteligentan moze da dozvoli sebi da mu se dogodi to i to. Ne znam kako. Ali znam da je uvek tako. Nazalost.

svako u sebi ima odredjenu dozu autodestrukcije, po svemu sudeci ova druga vrsta ga poseduje vise. po meni verovatno su i vise svesniji i samim tim dolaze do raznih otkrica u zivotu koja ponekad mogu biti i vise nego uzasna! (a ovo sto se nama desilo poslednjih 20 godina je i vise nego uzasno).

ja imam knjigu B&R mogu je skenirati ali za nedelju dana da se zavrsi ovaj ispitni rok!

Ostace za nas vecno mlada,lepa,nasmejana i puna optimizma

tako je.
ja ne znam kako je izgledala poslednjih dana svog zivota,i ne zelim da znam.
jer uvek kada neko pomene Margitu Stefanovic,ja se prisetim prelepe mlade devojke,duge guste i tamne kose i prelepih tamnih ociju,uvek nasmejane.

za mene ce uvek samo takva Magi da postoji.
i ne samo Magi,nego i svi ostali clanovi,i Milan,i Bojan,i Vd....

Poslednji put sam Margitu gledala 2001 god.u Banja Luci u kaficu Hard Rock sa projektom EQV,odnosno usla sam i posle par minuta izasla...bolje da ne znate kako je izgledala.Jednostavno nisam mogla da ostanem i gledam zenu koja je bila idol mog detinjstva u takvom izdanju.

:shock::shock::(pa ti napisa sarkom!!! auuuuu,:shock::(:-( ne mogu da verujem,,,, :(
bolje da ne mislim.. bolje je :(:(
ja sam je videla krajem 2000, i izgledala je propalo, oronulo i nikako nije licila na magi,:cry::cry:

Takve stvari se ne desavaju tako cesto obicnim ljudima. Kako bi ih podelio? Recimo manje (da ne kazem: seljaci :)) i vise inteligentni ljudi. To sam vec davno primetio. I to me opet uvek veoma cudi jer ni sam ne shvatam bas najbolje zasto je to tako.

Takve stvari se gotovo uvek dogadjaju inteligentnim ljudima. A onda sa druge strane opet se namece pitanje kako neko ko je inteligentan moze da dozvoli sebi da mu se dogodi to i to. Ne znam kako. Ali znam da je uvek tako. Nazalost.

To je potpuno tacno a dogadja se otakad postoji covek. totalno je neshavtljivo

Poslednji put sam Margitu gledala 2001 god.u Banja Luci u kaficu Hard Rock sa projektom EQV,odnosno usla sam i posle par minuta izasla...bolje da ne znate kako je izgledala.Jednostavno nisam mogla da ostanem i gledam zenu koja je bila idol mog detinjstva u takvom izdanju.

i ja bih to isto uradila. Dovoljno mi je da vidim ovaj Huper. Strasno je. Ne mogu da verujem da neko moze tako da izgleda a kamoli ova lepotica. Ali za mene ce vecno biti lepa

a Milan je bas super izgledao pred kraj zivota

i meni je milan bio nekako najlepsi pred kraj zivota,93. i 94.-te. :oops:
a na youtube-u ima snimak sa nekog nastupa gde izvode Kao da je bilo nekad,mislim da je to bio jedan od njihovih poslednjih nastupa,gde ne mogu da prepoznam Magi...delovala totalno isprano i sva je nekako natecena.... mislim da je tad negde bio pocetak njenog kraja,a milan je jos uvek bio ziv....

nije,na R`n`R zauvek mi cak i deluje nekako bas raspolozena i nasmejana.... mislim na ovaj snimak
tu pise da je iz 86. god.a ustvari je iz 93. tu mi izgleda bas loshe....

Back