EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jecawaste:
dobro je da su se setili..
imam kuci Politiku,24 casa i Press i nigde ga nisu ni pomenuli :-? :-x

Zamisli ni u Washington Postu, New York Timesu, LA Timesu, Sydney Heraldu, Christian Science Monitoru, London Timesu, Sueddeutsche Zeitungu, a ni u Algemeine Zeitungu, cak ni Pravda. 8-)

Ja sam bila,danas oko 12.Bilo je mnooogo tuzhno.Neko je kupio limenku piva,stavio pored groba... :cry: Bio je kad i ja neki dechko,stavio cvece i zapalio cigaru.Onda je doshla neka starija zhena,koja je rekla da je prijateljica njegove majke,i da je ona prehladjena,pa nije mogla da dodje.Ali je rekla da je(majka)pustila neku Milanovu plochu.Kad je ta gospodja otishla,samo sam pochela da plachem,zbog tog shto je rekla... :cry: I onda su mi neke devojke rekla za tribute. :cry:
lizini ironichni postovi su bolesni. :-( kako nema poshtovanja... :( :roll:

'' anestezija", "soba", "srce" i mnooogo drugih. Jedinstvena muzika, poseduje neke elemente koji me naprosto smiruju i ispunjavaju. Jedna od mojih omiljenih domacih grupa..

IME ĆE NJEGOVO BITI ZAUVEK, SVE DOK IMA SUNCA. ENO, IDE SA OBLACIMA! JEDNOM ĆE GA VIDETI SVAKO OKO. BILI SMO DALEKI NEKADA. A SADA LICEM U LICE... LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE...

p.s.kakav tribute u kst-u?
aa, fak, 27.nisam tu. :(

violet_parts:
IME ĆE NJEGOVO BITI ZAUVEK, SVE DOK IMA SUNCA. ENO, IDE SA OBLACIMA! JEDNOM ĆE GA VIDETI SVAKO OKO. BILI SMO DALEKI NEKADA. A SADA LICEM U LICE... LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE...

p.s.kakav tribute u kst-u?
aa, fak, 27.nisam tu. :(
Jao,to je ono shto je Tanja rekla kad je otpevala Iznad grada,mnogo je tuzhno... :(

Svirka EKV tribute bend

Tribute bendove ne treba posebno predstavljati, ali ako se radi o nečem stvarno kvalitetnom, kao što je u pitanju grupa koja će nastupiti u četvrtak 27. septembra u bašti KST-a, onda stvarno treba obratiti pažnju.
Opus EKVa je poprilično veliki, a njihov rad možda i najznačajniji na domaćoj pop-rok sceni, zato i nije lako dostići i prezentovati taj nivo. EKV Tribute bend je jedan od prvih koji se posvetio tome, i s obzirom da dolaze iz manje sredine (većina članova je iz Čačka), nije im bilo lako da uspeju i postanu poznati i šire, a posebno da funkcionišu već skoro pola decenije.
U pitanju je grupa zaljubljenika u stvaralaštvo EKV-a, koji su uspeli da sviraju na svim bitnijim događajima i prostorima u Beogradu (nekoliko prepunih sala SKC-a, KST-a, Beer Fest itd.), što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. S obzirom da im finansijska strana i nije toliko bitna, koliko i muzika, cene karata za njihove nastupe su minimalne, a na bini se pojavi ponekad i do 10 muzičara.
U Beogradu nisu nastupali još od prošlogodišnjeg Beer Festa (avgust 2006), spremni su za jednu dobru svirku koja će se održati u bašti KST-a, sa kartom od 250 din u predprodaji. Obećavaju dobar provod i preko 2 sata svirke, sa gomilom muzičara na sceni, i maltene celim opusom EKV-a.

Karadjole De Mirel:
Hej, ljudi, zanima me sta mislite o EKV-u. Koje su vam omiljene pesme. Kako kapirate njihove tekstove. Omiljeni tekst?
Znam samo jedan njihov text...i to je ono "Ti si sav moj bol" i OK je pesma...Malo mracna...Ale ne kao Bjesovi naprimer...koji i nemaju neke veze sa EKV...

kod nas su sinoc na jednoj nasoj televiziji spomenuli : na danjasnji dan rodjen je Milan Mladenovic,pevac grupe Ekatarina Velika,jedan od najboljih vokala i textopisaca ex-YU.....
i na kraju su pustili spot od Sharla - Niko kao ja! prvi put sam videla spot,super je,milan,koja i vd skakucu uokolo :-D jedino ne valja sto je spot stvarno prekratak,tj. pesma,traje samo minutu i nesto.... ali ipak ih je vredelo videti! :)

Septembar 21.
Bila ja juče sa drugom Slobom na grobu... Meni je to teško palo... Baš teško... Eto...
Inače, juče je bio i veliki hrišćanski praznik... a, 21.9. rođen je i Svetozar Marković...
I prošle godine su u emisiji ,,Svećice i sveće'' pomenuli da je 21.9. rođen Dečak iz vode... Tada su pustili ,,Anesteziju''...

Uh...najverovatnije je da ću moći da odem na Tribute... Konačno da čujem ,,Dolce Vita''... O njima sam čula baš dobre komentare... Eh, bre violet_parts... Ja ću izgleda uvek sretati tvoje drugare na svirkama, ali tebe nikako...

A ovo je juče postavljeno na blogu B92 --> http://blog.b92.net/text/881/UTISAK A NIJE NA LISTI/

hvala mnoogo za ovaj link,mada se josh vishe ubedachih...Sad sam slushala block-out i shvatila koliko me podsecaju na EKV...
Chitala sam nedavno ,da je Nikola iz BO(povodom obrade Sobe) rekao da misli da je bolje sto nije upoznao Milana,iako je imao mnogo prilika,i da je nekad bolje ostati po strani. :cry:

Back