EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Čekajte ljudi,pa zar nisu obrisani njeni postovi ( mislim na osobu koja nije imala poštovanja za Magi... Ne bih ni nick da joj spomenem...) sa 144.strane i prethodne 143.strane?

auuuuuuu a ja mislila ti si neki stariji lik......pa dobro nisam ni ja puno starija od tebe,2 godine.....

i,uspijevas li naci sta o ekv-u u bl???ja bila na sajmu knjiga prije par dana,trazila sam dechaka iz vode i nisam nasla!!!!! :x jedino sto sam uspjela naci je neka kompilacija hitova od nekog lika sto prodaje mp3 kolekcije,i to je jedva iskopao.. :roll:

taxxx:
auuuuuuu a ja mislila ti si neki stariji lik......pa dobro nisam ni ja puno starija od tebe,2 godine.....

i,uspijevas li naci sta o ekv-u u bl???ja bila na sajmu knjiga prije par dana,trazila sam dechaka iz vode i nisam nasla!!!!! :x jedino sto sam uspjela naci je neka kompilacija hitova od nekog lika sto prodaje mp3 kolekcije,i to je jedva iskopao.. :roll:
Imam ja sve od EKV-a,i Unplugged in Priština i EKV Revisited (original,hvala Marinče),dobio sam knjigu Dečak iz vode,poslao sam druga u BL da mi kupi jer sam ja operisan prije 15 dana pa ne mogu hodati još uvijek baš :D
Sada sam rekao sestri da mi pogleda ploče,moram i to da nabavim :)

@korona1
Hvala moderatoru! Da su bili neukusni samo :roll: ... ono je bilo brutalno... Baš grozno... :shock: :shock: :shock:
@Limune
Brz oporavak želim! Zdravlje je najvažnije!

Sve zamerke o moderatoru na temu za to. . .
A sto se tice lise, ona je fenomen za sebe. . . Kao sto rece anja, samo je kulirajte kao da je nema i procice je. . .

Moje ime je Milan Mladenović.Ja sviram u grupi Ekatarina Velika,gde takođe i pevam,a i radim neke druge stvari kao što je skakanje po bini i zabavljanje publike,itd.Ja sam se rodio davne 1958. godine u Zagrebu,a živeo sam osim toga i u Sarajevu,i na kraju sam došao 1970. u ovaj grad-Beograd.

Kako ti se zvao najbolji drug?

Moj najbolji drug se zvao Amer Haverić.To je jedan dečko koji je predivno pevao i on je trenutno u Sarajevu,koliko je meni poznato i,koliko mi je poznato živ je i zdrav,te bih želio da ga pozdravim ovom prilikom.

Šta si želeo da budeš kad porasteš?

Ja kad sam bio mali,ja sam želeo da budem Bitls.Jedan od Bitlsa,pošto smo ja i moj drug svuda išli po ulicama i pevali smo Bitlse,naročito omiljenu pesmu ''Obladi,oblada''.

Šta si tada čitao?
Ja sam čitao puno Karla Maja,pročitao sam integralnu verziju ''Hiljadu i jedne noći'',voleo sam isto da čitam i Aleksandra Dimu i tako neke avanturističke knjige.Pisao sam pesme,još kao od nekog drugog,trećeg razreda osnovne škole,a neke od njih su objavljene i po nekim knjigama,koje su bile zbornici tih pesama malih Sarajlija.

Koju vrstu muzike si tada slušao?
Tada sam slušao uglavnom Bitlse,to me je najviše zanimalo,i ono što se moglo čuti da radiju,one razne grupe koje su u to vreme harale po Jugoslaviji,to su neke pop-grupe,koje su se zvale Siluete,ne znam Pro arte,tako neke stvari čudne.

Kada si počeo da sviraš?
E,pa ja sam počeo da sviram u četvrtom razredu osnovne škole,kada je moj otac meni kupio jednu akustičnu gitaru na kojoj je pisalo tango,i onda sam ja išao u neku školu gde sam naučio tako neke akorde i tako da sviram,i počeo sam da učim razne pesme i da se zanimam tim.

Na koga više ličiš,majku ili oca?
Pa,ne bih moglo to da se definiše,u svakom periodu kada sam bio klinac-prvo sam ličio na majku,pa sam posle više ličio na oca,itd,tako da znam samo da imam očev nos,a sad ostalo ne bi se moglo znati (...) Mislim da sam strog na majku,a da sam blag na oca.

Kako su tvoji roditelji reagovali na prve rokenrol korake?
E,pa kad sam počeo definitivno da se bavim rokenrolom,to se mojim roditeljima uopšte nije dopalo;međutim,tako je vreme prolazilo,ja sam se polako izborio da se oni naviknu na sve to;posle im je postalo drago da pročitaju moje ime u novinama.Počeli su da mi pomažu i da me podržavaju (...)

Tvoja omiljena knjiga?
Uopšte,po meni ''Leva ruka tame'' od Ursule Legvin.

Žašto voliš da čitaš naučnu fantastiku?
Zbog toga što naučna fantastika može da sagradi jedan potpuno novi svet,koji ne postoji,koji je vrlo daleko,znači da nas ubaci u nešto što može da nas izbaci iz kolotečine i otvori nam neke nove vidike,puteve,u kojima možemo da uživamo baš zbog toga što su neobični,baš zbog toga što su tao daleko.

Da li treba otići iz ove zemlje?
Iz ove zemlje zauvek ne treba otići,a ako neki od nas i odu,trebalo bi da se vrate,kad-tad,kad se sredi nešto,ili kad ova zemlja postane normalna,ili treba svi zajedno da radimo na tome da ova zemlja postane normalna,što bi bilo idealno.Međutim,to je postalo vrlo,vrlo teško u ovim uslovima,te bih mogao da poručim svima da pokušaju da ostanu ovde i da pokušaju nešto da promene.Ukoliko ne mogu to da urade,ukoliko im je to onemogućeno,ukoliko ne mogu više da izdrže,da se vrate posle izvesnog vremena,kada osete da ne mogu više da izdrže tamo napolju,i da počnu nešto da grade ovde.

Tri želje za zlatnu ribicu?
E,pa moja prva i najveća želja je bila da se probudim i da ustanovim da je 1990. godina,i da kažem:''Uh,al' sam nešto ružno sanjao''.Druga želja je bila da budem zdrav i čitav jedan poduži vremenski period,jedno 40-50 godina,a treća želja je bila da zaradim toliko novaca da mogu njime da pravim neke interesantne stvari,kao što je muzika,kao što je muzika,zadržao bih se na tome.

Iz emisije ''Ženske priče'',(III kanal TVB,voditelj Irena Mišović,1993.)

Uživajte :)

Hvala!!!! Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno!!! :D :D ;) ;)
Tri želje za zlatnu ribicu?
E,pa moja prva i najveća želja je bila da se probudim i da ustanovim da je 1990. godina,i da kažem:''Uh,al' sam nešto ružno sanjao''.Druga želja je bila da budem zdrav i čitav jedan poduži vremenski period,jedno 40-50 godina,a treća želja je bila da zaradim toliko novaca da mogu njime da pravim neke interesantne stvari,kao što je muzika,kao što je muzika,zadržao bih se na tome.

:cry: :cry: :cry:

Limunovo_Drvo:

Šta si želeo da budeš kad porasteš?

Ja kad sam bio mali,ja sam želeo da budem Bitls.Jedan od Bitlsa,pošto smo ja i moj drug svuda išli po ulicama i pevali smo Bitlse,naročito omiljenu pesmu ''Obladi,oblada''.
ovo je i moja omiljena pjesma (((:

Back