Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
korona1:Sve se u zivotu sa razlogom desava.Ja uopste ne mogu da zamislim Milana i Magi u danasnjem vremenu u borbi sa Grandom,Pinkom i ostalim glupostima.Oni su 80-ih i pocetkom 90-ih bili vrh..kakvi politicari,glumci,gnjurci..
Shta ti mislish?Pa od heroina...taxxx:zna li neko od cega je umro vd?
Chak sam chitala i neki intervju u kome i Sonja Savic isto kazhe...
Ali,ne znam gde je sahranjen...80-ih je Lepu Brenu slusalo mozda 10,20%ljudi,i zna se koji su to ljudi bili a sad 80%ljudi gledaju Pink i slusaju Grand paradu.Onda se nisu mesale babe i zabe.90-ih je krenuo turbo folk da preovladava i nazalost sa politickom scenom je zavladao!Secam se kad se Magi pojavila na nekoj od promocija Pink televizije(pretpostavljam da ju je Mitrovic pozvao)i komentara novinara tipa:gde je ova zalutala...i to onako sa podsmehom.Oni su nasli da se podsmevaju jednoj Margiti Stefanovic koja je za njih sve doktor nauka.Mnogo je prostog sveta u Srbiji..o toj borbi ja pricam.Totalno se sve izokrenulo i pravim vrednostima se ne pridaje znacaj.andja_stay_cool:hello...a sta mislite kad je brena imala najvecu popularnost? pa 80-ih..
svaka ima svoju publiku..nista oni nisu mogli tad da isprave..a ne bi mogli ni sada...i smatram da se ne bi upustali ni u kakvu borbu, to bi im bilo ispod nivoa...svako slusa ono sto mu odgovara...
Kazhi,knjiga je superLimunovo_Drvo:Nabavio sam Dečak iz vode...
nevjerovatno je kakve sve pjesme i slike imaju unutra...
http://www.yu4you.com/items/sr/knjiga/item_144.html
.Kad sam je kupila,nisam je ispushtala(mada,ni danas to ne radim
)I u shkolu sam je nosila,da je svima pokazujem...Tako sam bila srecna.Samo da ne pada kisha u petak,inache tooootalno bedachenje. :-( A na ovom glupom TV-u nishta,svi gledaju j____z.granda.koliko nashih vrshnjaka je sada tamo... Treba da se cisti:
martina_hingis:sve sam videla, ali nikad mi ne smeta da ih ponovo vidim!
na petoj je cak i zeljko mitrovic hahaha
ahakorona1:Gde je zeljko mitrovic,jel to ovaj sto se sago sa leve strane?
martina_hingis:
Ma ja Martina i Korona 1 mislim da je to Anton ( Nebojša Antonijević ) iz PARTIBREJKERSA a ne Željko Mitrović sa Pinka(rtv sa mrljom)korona1:Na slici izgleda kao da Svabi "briska"cipele."Tezak" je put od Rock'n'rolla do Pinka.