Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cvetala_tikva:A ja sve kao hocu necu,pa ajd sad... 8-)
Dobro vece,jutro(proizvoljno)...
korona1:Iskreno,malo me je razocarala cela prica oko Ekv rivisited.Nadam se da nije istina.

profa42:Da, počeli su prilično kasno, otprilike kada je počeo Đokovićev meč. Heh... polomih glavu gledajući čas u bend, čas u televizor.
Trebalo je da dođeš, *ekstra* su svirali. Ne sećam se da sam ih ikada čuo u ovako dobrom izdanju.
21. septembra EKV Revisited u Novom Sadu. Ako neko hoće da ide... 'ajmo.Kaže mi Tinea da sviraju negde na Štrandu, uhvatiću još koju informaciju pa ću da napišem ovde.
jecawaste:
juce je bio Firchie u Pressu
Kakvo drugo pitanje moze postaviti bankarski sluzbenik...jozefk:A sta ti to kao hoces-neces?
Ma,napisali su da Firchie ostalim chlanovima grupe nije davao pare od nastupa,ili im je govorio da se svirke ne placaju,shto kao nije istina...Isprozivali su ga,i valjda je bio pretuchen...To sve treba uzeti sa rezervom,ipak je to Pressandja_stay_cool:o cemu se radi? nisam bila u srbiji 2 meseca.....help
Nemojte reci da sam otkrila toplu vodu,ali sad mi to pade na pamet,kad sam slushala "Krug" 
mene uopshte ne smiruje,josh se totalno izbedachim..Ali,izbor pesama je savrshen.Sad ce josh malo 21...Treba da se cisti:Volim da cujem unplugged iz Pristine!
On me nekako smiruje,pustam da voda nosi...

Magi se tada nije rodila, ona je 18. septembra umrla.jecawaste:sta tu placete,trebate da budete srecni jer su se tada rodili (bar po meni) jedni od nasih najznacajnijih muzicara!
osmeh na lice,bre~!