EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde Firchie,podeli im packe,primeni par vaspitno popravnih mera...ako treba izvuci im usi...ali malo..i prosetaj ih po Srbiji i Republici Srpskoj...za pocetak.

profa42:
Da, počeli su prilično kasno, otprilike kada je počeo Đokovićev meč. Heh... polomih glavu gledajući čas u bend, čas u televizor. :)

Trebalo je da dođeš, *ekstra* su svirali. Ne sećam se da sam ih ikada čuo u ovako dobrom izdanju.

21. septembra EKV Revisited u Novom Sadu. Ako neko hoće da ide... 'ajmo. :) Kaže mi Tinea da sviraju negde na Štrandu, uhvatiću još koju informaciju pa ću da napišem ovde.

djesi profo?

divota!sad mi je to u komsiluku:D

jozefk:
A sta ti to kao hoces-neces?
Kakvo drugo pitanje moze postaviti bankarski sluzbenik... :D
Ma vec neko vreme citam ove stranice o ekv-u i nikako da se registrujem i napisem ovde nesto...

I kad sam to konacno uradila ostadoh bez reci...

Dobro ste prosli pozelela sam vam dobro jutro... :D

andja_stay_cool:
o cemu se radi? nisam bila u srbiji 2 meseca.....help
Ma,napisali su da Firchie ostalim chlanovima grupe nije davao pare od nastupa,ili im je govorio da se svirke ne placaju,shto kao nije istina...Isprozivali su ga,i valjda je bio pretuchen...To sve treba uzeti sa rezervom,ipak je to Press :roll:
Sad bash mislim ,kako se Milanov glas kroz godine bash menjao.Od "Malog choveka"do "Par godina za nas"... :) Nemojte reci da sam otkrila toplu vodu,ali sad mi to pade na pamet,kad sam slushala "Krug" :D kad gledam slike iz intervjua '89.ne mogu da verujem da je to onaj Milan,sa slika iz Sharla...Nekako nimalo nije bio veseo u vreme Par godina. :(

Sve se u zivotu sa razlogom desava.Ja uopste ne mogu da zamislim Milana i Magi u danasnjem vremenu u borbi sa Grandom,Pinkom i ostalim glupostima.Oni su 80-ih i pocetkom 90-ih bili vrh..kakvi politicari,glumci,gnjurci..

Back