EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Shadow of dark,svidjaju mi se sve slike koje si postavila,a posebno ona sa vrha SKC-a. Milan je mnogo sladak tu.Ali,komentari uz slike su... :cry:
Treba da se cisti,hvala na slikama.Par njih nisam ni videla.A na prvim dvema Milan stvarno izgleda kao dechak(iz vode :) ).Sad dodjoh iz shkole,umorna ,a na Winampu pushten RimtutitukiOdmah sam se oraspolozhila :) ..Je l'onaj glas shto u pesmi govori "Rimtutituki..."-Milanov?Celu pesmu peva Cane,ali ovaj deo mislim da je Milanov...Je l' greshim?

Zemlja

Tri sam dana išao
al' tu zemlju ne obiđoh.
Tri sam dana maštao
al' tu zemlju ne izmaštah.
Tri sam dana cvijeće brao
al' tu zemlju ne okitih.
Ni nogam' se,ni maštom se
zemlja ta ne mjeri.
Zemlja snage,
borbe,
Zemlja Vijetnama.

Mladenović,Milan
učenik V³ razreda
OŠ''29.novembar''
Sarajevo

Moje ime je Milan Mladenović.Ja sviram u grupi Ekatarina Velika,gde takođe i pevam,a i radim neke druge stvari kao što je skakanje po bini i zabavljanje publike,itd.Ja sam se rodio davne 1958. godine u Zagrebu,a živeo sam osim toga i u Sarajevu,i na kraju sam došao 1970. u ovaj grad-Beograd.

(uvod samo,ima čitav intervju iz emisije ''Ženske priče'')

Sibil Vejn:
Shadow of dark,svidjaju mi se sve slike koje si postavila,a posebno ona sa vrha SKC-a. Milan je mnogo sladak tu.Ali,komentari uz slike su... :cry:
Treba da se cisti,hvala na slikama.Par njih nisam ni videla.A na prvim dvema Milan stvarno izgleda kao dechak(iz vode :) ).Sad dodjoh iz shkole,umorna ,a na Winampu pushten RimtutitukiOdmah sam se oraspolozhila :) ..Je l'onaj glas shto u pesmi govori "Rimtutituki..."-Milanov?Celu pesmu peva Cane,ali ovaj deo mislim da je Milanov...Je l' greshim?

Da... :-(

Moj prijatelj je prošle godine kupio knjigu ,,Dečak iz vode''... Ja sam je kupila pre... još malo će biti deset godina :shock: od kada je imam... Mislim da je to prvo izdanje imalo bolje urađene korice... Mada i ovo najnovije izdanje ima interesantno rešenje za korice... Elem, taj intervju koji će možda Limun da otkuca je baš interesantan... A mene je skroz razbilo ono pitanje sa zlatnom ribicom... Ali, razbilo me je...

Milan je pevao prateće vokale na albumu ,,Igra bojama'' OKTOBRA 1864... :shock: Nije ni čudo kad su ga producirali Theodore Yanni i Suba!

A mislim da je na koricama drugog dopunjenog izdanja EX YU ROCK ENCIKLOPEDIJE upravo Milanova fotografija...Tačnije Milanov torzo... Rostrum Boi je okačio jednom prilikom ovde, čini mi se, tu fotografiju... Nekad pomislim da je Rostrum Boi zapravo Gagi Mihailović... Ali to je samo moja teza... :?

Sad nesto gledam...valjda sam bila iznenadjena onim losim vestima o svirkama Ekv revisited i totalno ispustila iz vida da je 10-og bio Firchijev rodjendan.
Zato sam resila sad da mu cestitam.
SRECAN RODJENDAN FIRCHIE!
Da si ti nama ziv i zdrav i da ti pozelim u buducnosti jos mnogo
Ekv rivisited 2,3,4,5,6,7.. dok ne popadamo i mi koji cenimo tvoj rad a i oni drugi..ali od muke!
Pozz

5_bojan9jv.jpg
5_l1iekv3.jpg

5_ekv4_display228.jpg

in memoriam

Margita Stefanovic Magi
(1. april 1959. - 18. septembar 2002.)

ulazim u svoju sobu
neko je pomerio krevet
i napravio nov raspored
na zidovima su neke
sasvim druge slike
na policama druge knjige

kao da me nikad nije ni bilo
moja odeca je ociscena
a dzepovi ispraznjeni
u fiokama su stvari
poredjane po nekom nepoznatom kljucu
i pisma pisana meni
vezana u snopove
necijom stranom logikom

kako poceti ponovo?
ja idem dalje
i skupljam stvari koje me prate
mali sateliti u orbiti
ljudi su samo mrlje na slikama​

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...
Slusham Kad krenem ka... :cry:
Umesto 30-40god,ostala mu jedna j_____godina... :cry:
Hvala za slike.Najvishe mi se svidja ova gde je Milan na Novom Beogradu,i u koznoj jakni...Sinoc su pustili na Pink Music(!) Vodu,sa nekog koncerta.

hvala vam na slikama....kako je milan sladak na ove dve slike gore!

ej a kad vec spominjete rostrum boi-a ajde ako nekog bas ne mrzi da opet postavi neke njegove slike,jer se na forumu vise ne vide,a citala sam vase komentare da su odlicne,pa bih i ja htela da ih vidim... :cry:

danas je 18..... :cry:
POCIVAJ U MIRU MAGO

Znate onaj intervju gde su Magi pitali kako se oseca,poshto je uz Viktoriju jedna od retkih devojaka u Yu-rocku..pa sinoc su negde pre EKV-a pustili Viktoriju,i ja se toga setih,kako je ova zhiva i zdrava danas,a Magi... :cry:
Mislim da su poslednje dve negde iz vremena Crne Marije.

MAGO pocivaj u miru!!!

arhiva084mb9.jpg

KUCA

Hajde,
da pricamo nezno tajne
govorimo mirno
Ima kuca, kuca moga tela, ona zvoni i dise cela
Cuva one suvisne reci u odjeku smeha, u boli, u sreci
Otvori, zazmuri - stakla menjaju izgled
Pokazi da boli kad sakrivas pogled
Zamrsi dlan linijom srca
Zapleti san u veciti dan