EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hello...a sta mislite kad je brena imala najvecu popularnost? pa 80-ih..
svaka ima svoju publiku..nista oni nisu mogli tad da isprave..a ne bi mogli ni sada...i smatram da se ne bi upustali ni u kakvu borbu, to bi im bilo ispod nivoa...svako slusa ono sto mu odgovara...

Mozda je i bolje sto su umrli,(nemojte me pogreshno shvatiti).Mislim da su svi oni bili suuuvishe emotivni,da bi se nosili sa svime onime sa chime se i Cane i ostali iz njihovog vremena danas nose.Pogotovu shto je Milan bio toliko vezan za Jugoslaviju.Kad bi videli na shta danashnja drzhava,a pre svega "muzika"liche... :roll: :-( Inache,tata mi je rekao da ,dok je Milan bio ,u vreme L.drveta, sa onom devojkom chija je slika u Dechaku iz vode,nije uopshte pio,a kamoli neshto drugo...
Ide li neko od vas na Milanov grob 21?

andja_stay_cool:
hello...a sta mislite kad je brena imala najvecu popularnost? pa 80-ih..
svaka ima svoju publiku..nista oni nisu mogli tad da isprave..a ne bi mogli ni sada...i smatram da se ne bi upustali ni u kakvu borbu, to bi im bilo ispod nivoa...svako slusa ono sto mu odgovara...
80-ih je Lepu Brenu slusalo mozda 10,20%ljudi,i zna se koji su to ljudi bili a sad 80%ljudi gledaju Pink i slusaju Grand paradu.Onda se nisu mesale babe i zabe.90-ih je krenuo turbo folk da preovladava i nazalost sa politickom scenom je zavladao!Secam se kad se Magi pojavila na nekoj od promocija Pink televizije(pretpostavljam da ju je Mitrovic pozvao)i komentara novinara tipa:gde je ova zalutala...i to onako sa podsmehom.Oni su nasli da se podsmevaju jednoj Margiti Stefanovic koja je za njih sve doktor nauka.Mnogo je prostog sveta u Srbiji..o toj borbi ja pricam.Totalno se sve izokrenulo i pravim vrednostima se ne pridaje znacaj.

Limunovo_Drvo:
Nabavio sam Dečak iz vode...

nevjerovatno je kakve sve pjesme i slike imaju unutra...

http://www.yu4you.com/items/sr/knjiga/item_144.html
Kazhi,knjiga je super :) .Kad sam je kupila,nisam je ispushtala(mada,ni danas to ne radim :) )I u shkolu sam je nosila,da je svima pokazujem...Tako sam bila srecna.Samo da ne pada kisha u petak,inache tooootalno bedachenje. :-( A na ovom glupom TV-u nishta,svi gledaju j____z.granda.koliko nashih vrshnjaka je sada tamo... :roll: Ide li neko na groblje(od onih koji su u BG-u)?
A slike u knjizi su odlichne.Pogotovu one kad je bio klinac,u L.drvetu.Bash je bio sladak.Ali,ukus za devojke mu je bio chudan...

ja nikako ne mogu da nadjem sliku na kojoj su milan i magi! slicna je ovoj poslednjoj ali bio je dan i milan je zagrlio magi,.... ta slika mi j e jedna od omiljenih.... da li neko ima?

ekatarinavelika-1.jpg

milan-1.jpg
magi-1.jpg
frici-1.jpg
bojan-1.jpg

korona1:
Na slici izgleda kao da Svabi "briska"cipele."Tezak" je put od Rock'n'rolla do Pinka.
Ma ja Martina i Korona 1 mislim da je to Anton ( Nebojša Antonijević ) iz PARTIBREJKERSA a ne Željko Mitrović sa Pinka(rtv sa mrljom)
...

Treba da se čisti und Shadow of dark mlogo fala za sličičičičice...

A sutra je 18.9. ...

,,svakoga dana
sve više ostajemo sami
ni reč
ni dodir ni pogled što odnosi strah

ti i ja smo kao deca
zaspala u travi
dok vreme nam klizi kroz lica
i miluje nas

samo ti i ja
i poslednji treptaji neba
samo ti i ja