- Poruka
- 3.703
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Firchie hvala za sve sto se tice revisiteda a narocito za sutrasnji koncert
Nema na cemu! 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Firchie hvala za sve sto se tice revisiteda a narocito za sutrasnji koncert
slightsigh:@ Arzberg
ja nekako ne mogu cesto da slusam I've always loved you. Ta mi je pjesma rezervisana za neka posebna raspolozenja. I cini mi se da je Firchie vec opisao kako je teklo snimanje te pjesme, ono o magli koja se uvukla u sobu u sred pjesme.Trebalo bi biti na jednoj od predhodnih strana. Ispravite me ako grijesim? :?
I bila si dovoljno jasna Arzberg bar menito je problem sa forumima ponekad ljudi pogresno protumace ironiju, salu, sarkazam, metaforu.
![]()
liza, liza, liza......Liza Dennis:Hajde doci cemo i Milan i ja. 8-)
Liza Dennis:Hajde doci cemo i Milan i ja. 8-)
U Sedam dana mi je strašno nedostajao Yanni..pissbottleman:ali su mi npr. par godina za nas i sedam dana zvucali jace nego u NS....
Heh, znači da si verovatno stajao relativno blizu mene pošto si čuo tog idiota (mada, koliko se drao ne bi me čudilo da su ga čuli i udaljeni ljudi). Žao mi je što nisam bio bliže, te mu nisam video lice... Ne znam šta bih time dobio, ali me svejedno interesuje kako izgleda lik, kao i zašto je to vikao..pissbottleman:utisak su kvarili video bimovi sa glupavim reklamama i onaj mali seljak sto je vikao na fircija..........
E jes', taj sam bio, sa majicom EKV Revisited. :-) Pizdeo sam na obezbeđenje što su se sve vreme tripovali nekoga da biju. Neko se popne na ogradu, oni odmah skoče na njega k'o da je nekoga ubio... bez veze..pissbottleman:profo jesi ti bio onaj sa kamerom sto je stajao izmedju nas i obezbedjenja?
ja sam onda bio iza tebe...ne znam da li si primetio kad nas je slikao onaj novinar ja sam skinuo i okrenuo majicu sa milanovim likom...............
Obezbedjenje je uvek takvo...Oni bi stalno nekoga da biju....profa42:Pizdeo sam na obezbeđenje što su se sve vreme tripovali nekoga da biju. Neko se popne na ogradu, oni odmah skoče na njega k'o da je nekoga ubio... bez veze.
Ma debili. Moram da priznam da je jako lep osećaj kada si sa one strane, i kada ti ne smeju ništa.violet_parts:Obezbedjenje je uvek takvo...Oni bi stalno nekoga da biju....![]()
Jao, Tineica se ukakila kao da je otišla da je bese.violet_parts:Mnogo mi je bilo drago kad sam videla Tineu na bini....
Bio si opasan, sekuriti(što bi rekao Cane) ti ništa nije smeoprofa42:Ma debili. Moram da priznam da je jako lep osećaj kada si sa one strane, i kada ti ne smeju ništa.
Jao, Tineica se ukakila kao da je otišla da je bese.Ali lepo je izdržala ceo koncert. Na bini sam bio samo dok smo joj prikopčavali klavijaturu. Naravno, iskoristio sam priliku da bacim pogled na publiku i osećaj je neverovatan! Na hiljade ljudi ispred tebe..... uf.