EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
iiiii....!!
evo me!!
pa gde ste coveci, sta se radi?
:D
pazite, umesto jadranskog mora, ja sam se na plazi dernjala, ja sam dete planete ja se osecam velikim....!!
ovako, citala sam sad postove...
una, odj.ebi, to je poslednje sto cu ti reci.
poklonio je palice voditeljki....pa sto nije nama fanovima dao opiljke....?
skinula sam ove snimke na engleskom, poslusam i javim misljenje....
:)
gde ste olja, ana, drvce....?
:D
uh...kako je bilo dobro na mooooru...:D

Poljubi prvo one nesrecne
pa onda smiri one nemirne
lutkama sasij male haljine
i lovcima zategni lukove

pronadi me, pronadi me
u sobi gde umire dan

U mojim hladnim kisnim sobama
na zidu crtez crnog crnila
pogledaj zid, pogledaj zid
iz crnog mrtvog praznog mrtvila

pronadi me, pronadi me
u sobi gde umire dan
mi smo slobodni, mi smo slobodni
ja sam roden sasvim sam
roden sasvim sam

Pomiri pse i macke recima
nahrani gladne svojim očima
dodirni dlanom nedodirljive
i spasi nas neuhvatljive
pronadi me, pronadi me
u sobi gde umire dan

Zajasi vetar prema brdima
u brdu kamen, so u nedrima
pogledaj zid, pogledaj zid
na zidu senke nasih godina

pronadi me, pronadi me
u sobi gde umire dan
mi smo slobodni, mi smo slobodni
ja sam roden sasvim sam
roden sasvim sam ......

I da, sto vise gledam performans Balda o tvrdim grudima sve mi se vise cini da je ono nasa Magi... :roll: A zaista ne mogu razumjeti Ziku kako se mogao rastati sa tim palicama.... i to da ih da nekoj voditeljki ..... :shock: ne znam ja sam mozda malo previse emotivno vezana za sve stvari oko EKV-a

Nisam gledala tu baladu o tvojim grudima ali me bas zanima kako izgleda Magi kad niste sigurni da je ona
Znate li sta se dogadja sa ekatarina velika.com. nije mi jasno kako sam ranije isla na taj sajt a sad je u izradi

E sad gledam i zbunjena sam. kako moze toliko da se menja? Lici na magi iz onog intervjua ali to mi opet ne lici na onu Magi sa Ekv slika. Ovaj intervju je bio skorije i nije mi jasno kako je mogla tako da izgleda u vreme Sarla. Ali ima neke pokrete kao ona i zraci tom energijom kojom ne zraci nijedna osoba na ovom svetu tako da sam sigurna da je ona.

ja sad stvarno ne znam!!! negde sam procitala, tj, neko je prokomentarisao film i neke scene i rekao nesto kao jos se i tada videla ta zanesenost u njenom pogledu dok je sedela u publici na koncertu! mislio/la je na magi! a ja sad zaista ne znam, ponekad mi lici ponekad skroz ne! mozda bi firchie znao da nam kaze!?

Back