EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam gledala koncert.... :(
Ali sam gledala neku emisiju u kojoj je Žika bio gost i poklonio je voditeljki palice kojima je odsvirao sve EKV koncerte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
I pokazao je prvi otisak ploče Ljubav.

Samo što nisam zaplakala kad sam videla da ih poklanja.... Još su onako bile izlepljenje selotejpom i ispotpisivane... :-( Još ga je voditeljka pitala da li je siguran da želi da ih pokloni, a on je rekao da ima druge, nove palice kod kuće i da je vreme da se rastane od ovih.... :shock:

Veliki pozdrav svima!!!
Nije me bilo duze vreme i vidim da se bas dobro zabavljate sto mi je drago... 8-)
Nadam se da ce jos bolje biti za par dana na beerfest-u - tacnije u sredu 15.08. posle ponoci i vatrometa.
A kao zagrevanje ide tribute Guns n' Roses :-D jedva cekam

Naravno da smo culi stvari na engleskom... Vrh su! Interesujem me da li postoji jos
Tek nedavno odgledah film Decko koji obecava sa Vd-om i ostalim drustvom. Kad izvode onu pjesmu zaklela bih se da u publici sjedi Margita... Ne mogu dobro da vidim....
pozdrav

zdravo svima,ja se vratio sa mora,jadranskog mora pre neki dan,pa reko da vidim kako ste.... kakva je to prica za Ekv na engleskom? to su oni radili? Kada? Ima negde da se skine na netu ililimunovo drvo mozda hoce da se menja?

Back