EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Flud,pa lepooo! ... Fina pitanjca.Mislim da sam čak u nekom Firčijevom intervjuu pročitala,ne smem da tvrdim 100%,da je on praktično alergičan na EKV Rekords i na izvesnog Aleksandra Ilića...ali ,ipak ... čekamo Firčijev odgovor...
Znači,večeras pola forumaša , tačnije EKV fanova , posećuje Noć muzeja ... :-D
I ja se priključujem Martininoj molbi za ,,Ogledalo lune'' i ,,Balder na prozoru''...

@firchie
...mene zanima ko je devojka s kojom se Milan pojavio na koncertu u HN leto pre nego sto ce umreti...da li je to bila duga veza?...da li je s njim ostala jos tih par meseci...do kraja?...prosli su pored mene i bila je zaista mlada...imala sam tad 15, a ona je delovala jos mladje...

...zanima me i za Margitu...da li je bila u vezi sa nekim muskarcem u vreme kada je umrla...

...ako si ti zaista Firchie dal si bio tako los suprug i osoba kako te je Marina opisivala?..kao i zasto...jer meni je to zaparalo usi...pa bih volela da znam...

...mozda su ova pitanja suvise licna, al javne licnosti su valjda i navikle na to...

Dal je istina da Milan nije bas voleo Srdjana i da ga je smatrao povrsnim, jer je kao cesto imao primedbe na tekstove?

BUDI SAM NA ULICI

Treba mi svet,
Otvoren za poglede,
Otvoren za trčanje

I treba mi soba,
Da primi pet hiljada ljudi
Sa dignutim čašama,
Sa dignutim čašama.

Lomi se kristal,
Svetlucaju staklene iskre
Pod našim nogama.

Kao potpuni stranci,
Sa staklom u očima,
Sa staklom u srcima,
Na licima.

Budi sam na ulici,
Budi sam.
Budi sam na ulici,
Budi sam.

Treba mi svet,
Otvoren za poglede,
Otvoren za trčanje.

I treba mi soba
Da primi pet hiljada ljudi
Sa dignutim čašama.

Lomi se kristal,
Svetlucaju staklene iskre
Pod našim nogama.

Kao potpuni stranci
Sa staklom u očima,
Sa staklom u grudima,
Na licima.

Budi sam na ulici,
Budi sam.
Budi sam na ulici,
Budi sam.

Budi sam...

dobro jutro drustvo...
ccc...pade tema na dno strane...strasno.
ehe...budi sam...
juce sam u busu pustila cd (ekv,azra,haustor, smak...) (posto smo isli na neki izlet sa skolom)
i poceli su da se deru: ajde sektasu mici ta sra.nja...
nemam komentar dalji...

Firchie:
Hvala ... ne, nisam, ali ce na sledecim cd-ima mnogi raditi kao saradnici, pogotovo na polju orkestracije ... za razliku od Revisited-a ovaj put ce biti zastupljen jedan pozamasan broj gostiju. Jos je prerano da imenujem ali cu samo da kazem da ce biti ne samo poznatih muzicara iz cele bivse YU nego i stranaca, a sto je meni najzanimljivije (a i najvaznije) je da ce biti i mnogo mnogo mladjih muzicara. Pozdrav.

Ne znam sta da kazem.osim da ga zeljno iscekujem...

gossca:
@firchie
...mene zanima ko je devojka s kojom se Milan pojavio na koncertu u HN leto pre nego sto ce umreti...da li je to bila duga veza?...da li je s njim ostala jos tih par meseci...do kraja?...prosli su pored mene i bila je zaista mlada...imala sam tad 15, a ona je delovala jos mladje...

...zanima me i za Margitu...da li je bila u vezi sa nekim muskarcem u vreme kada je umrla...

...ako si ti zaista Firchie dal si bio tako los suprug i osoba kako te je Marina opisivala?..kao i zasto...jer meni je to zaparalo usi...pa bih volela da znam...

...mozda su ova pitanja suvise licna, al javne licnosti su valjda i navikle na to...

Dal je istina da Milan nije bas voleo Srdjana i da ga je smatrao povrsnim, jer je kao cesto imao primedbe na tekstove?

Nemoj da postavljas glupa pitanja,ako te nesto pametno interesuje pitaj Fircija...a ako te zanima zuta stampa idi na forum Vlade Georgieva ili vec...

korona1:
Nemoj da postavljas glupa pitanja,ako te nesto pametno interesuje pitaj Fircija...a ako te zanima zuta stampa idi na forum Vlade Georgieva ili vec...
Evo i ja da se priključim koroni 1 ... Nema smisla ! Takva šabanizacija nije za ovu temu ...
Gossca,imaš prava da pitaš,ali su ti pitanja potpuno bizarna ...izvini ,ali to je moje mišljenje...

Tacno tako Korona1. Da se bar ovde, na ovoj temi ne siri taj uzasni primitivni metnalitet koji je nazalost prisutan u svim sferama naseg drustva. Posljedica pinka i slicnih bljuvotina cini mi se... :mad:

Jimy90:
Moram izgleda da ga podelim na dva dela zbog ogranicenja pa sam nasao program pa sad...
I ja sam imala isti problem :-( ... samo što ja nemam taj program... :-( ...
@jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ... gledaćeš ti to na YouTube,ja ti kažem...
Je l' zna neko kako mogu da podelim taj intervju ?

Back