EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
slightsigh:
Tacno tako Korona1. Da se bar ovde, na ovoj temi ne siri taj uzasni primitivni metnalitet koji je nazalost prisutan u svim sferama naseg drustva. Posljedica pinka i slicnih bljuvotina cini mi se... :mad:

Ekv sam slusala od svoje 14 god i nikad me nije interesovalo ko je s kim,itd..gluposti..ali to sto kazes Pink je odradio svoje..ko bi rekao da je Zeljko Mitrovic svirao u Oktobru....nekada je bio cool lik.

Arzberg:
I ja sam imala isti problem :-( ... samo što ja nemam taj program... :-( ...
@jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ... gledaćeš ti to na YouTube,ja ti kažem...
Je l' zna neko kako mogu da podelim taj intervju ?

Rado bih vam pomogla,ali ja se u to nista ne razumem.

gossca:
@ korona
...moja pitanja su u duhu vasih postova...dakle, na istom nivou...takodje slusam ekv odavno...
A po kojim novoima to deliš? :shock:
Da li su ti isti nivoi kada pitaš "a koja je ono devojka što je bila sa tim i tim muzičarom i koliko su bili u vezi" :shock: :shock: :shock: i kad neko pita "da li ce biti još koji album" ili "gde će biti promocija"??? Dosta je više tih SKANDALA i drugih zamena za rolne WC papira (sumnjam da i tome mogu da posluže)! Ovde se radi o EKV i njihovoj muzici, a ne o bivšim ljubavima članova benda.
A o ovome ko od kada sluša EKV ili uopšte neki rock, blues, jazz, itd., već je poznata priča. Ljudi uglavnom odgovaraju šta slušaju u zavisnosti od toga ko im je uputio pitanje... tako da... :roll:

Ne razumem sta ste se okomili na gossca? Svako ima pravo da pita,a da li ce neko da odgovori to je njegovo. Nismo svi isti,svakoga zanimaju razlicite stvari,ovoga puta vezano konkretno za EKV! I jos nesto, glupo je etiketirati nekoga samo zbog pitanja. Ne sirite negativnu energiju i mrznju,a gossca je jedino pogresila sto mozda nije uputila p.m.

Bistar dan kao planinska reka
kao pusten sa lanca, kao laksi od vode...
Pruzam ruke, dodirujem stvari,
to je poseban obred i postajem siguran da

To je stvaran svet oko mene

samo cekam da prodje, samo cekam da prodje ...

Potpuno svestan da prolazi vreme
kao padanje peska, kao mreskanje vode,
Zatvaram oci, gledam unutra
moje sumnje su glupe i postajem siguran da

To je stvaran svet u meni

Gurni me blago da se vratim u stanje
koje podstice krv da se popne u obraz;
I sjuri u glavu, kao metak u celo,
jer ishod je isti, i postajem siguran da

samo cekam.... da prodje

Treba da se cisti:
Ne razumem sta ste se okomili na gossca? Svako ima pravo da pita,a da li ce neko da odgovori to je njegovo. Nismo svi isti,svakoga zanimaju razlicite stvari,ovoga puta vezano konkretno za EKV! I jos nesto, glupo je etiketirati nekoga samo zbog pitanja. Ne sirite negativnu energiju i mrznju,a gossca je jedino pogresila sto mozda nije uputila p.m.
Izvini, ali gore se porede neki nivoi! To svakako nije moj nivo, a ni većine ovde, da postavlja takva degutantna pitanja i reakcija na to je NORMALNA.

Naravno da moze slobodno da se prica..nema nista loseg u tome da nam se misljenja kose i da svako kaze svoje misljenje.Po meni su neumesna pitanja koja je gosca postavila..ali boze moj..ovo je "demokratska"zemlja,hehehe.Ma opusteno...

Fluid ne budi dete,pa i ti si pre nekoliko stranica pitao za novi album (odnosno objavljivanja) a gore si naveo da ti to i takve stvari smetaju!!! Mislim da niste iskreni kada kazete da vas ne zanimaju zivoti vasih (nasih) muzickih idola.Pitanje koje je postavio doticni korisnik je bilo malo napadno i za privatnu poruku.Kakva god istina bila ona nece umanjiti muzicku velicinu EKV-a,moze nam samo otkriti svetle i mracne strane junaka nase mladosti. Na kraju svi koji su imali priliku da pogledaju intervju s Magi mogli su da vide koliko je fizicki izgledala lose (da ne kazem "propala"),ali taj intervju me nije pokolebao niti jednog trenutka da ja nju manje volim ili gledam drugim ocima (sem ocima deteta).

"Oh, pala nam tema...dizite je...oh ja sam u vodama klasicne muzike...razumem se vise od vas...oh ja sam zaostali clan Sps-a i ja cu vam reci sta smete, a sta ne smete da pitate..."

Neki od vas, a ne ja, su sabanalizovali moju dragu Ekatarinu i duzni ste mi izvinjenje kao osobi ciji je staz slusanja njihove muzike punoletan...

Naravno da me zanima sve...kao sto znam detalje iz zivota cuvenih kompozitora, slikara...zelim da znam i ono sto sam pitala...bez namere da osudjujem...pitanja nisu neumesna, vec neupakovana...

Nekada je "slusam ekv" bio znak za prepoznavanje slicnih ljudi, koji slicno misle, danas "slusam ekv" znaci "eto ne slusam narodnjake"...

Kamo srece da su svi oni zavrsili kao Zeljko Mitrovic, znaci u nekom biznisu...
Kad podignete nivo teme....ne brinite...lako cu se uklopiti i u taj stil...

@treba da se cisti - slozila bih se

Treba da se cisti:
Fluid ne budi dete,pa i ti si pre nekoliko stranica pitao za novi album (odnosno objavljivanja) a gore si naveo da ti to i takve stvari smetaju!!! Mislim da niste iskreni kada kazete da vas ne zanimaju zivoti vasih (nasih) muzickih idola.Pitanje koje je postavio doticni korisnik je bilo malo napadno i za privatnu poruku.Kakva god istina bila ona nece umanjiti muzicku velicinu EKV-a,moze nam samo otkriti svetle i mracne strane junaka nase mladosti. Na kraju svi koji su imali priliku da pogledaju intervju s Magi mogli su da vide koliko je fizicki izgledala lose (da ne kazem "propala"),ali taj intervju me nije pokolebao niti jednog trenutka da ja nju manje volim ili gledam drugim ocima (sem ocima deteta).
Polupani lonci, šerpe i poklopci... :lol: :lol: :lol:
:shock: Sve si pobrkao. Nisi bio pažljiv. Evo još jednom šta sam napisao: "Da li su ti isti nivoi kada pitaš "a koja je ono devojka što je bila sa tim i tim muzičarom i koliko su bili u vezi" i kad neko pita "da li ce biti još koji album" ili "gde će biti promocija"???". Što znači da sam poredio ono njeno pitanje sa ova dva "da li ce biti još koji album" ili "gde će biti promocija", i da su to sušte suprotnosti :!:
Ovo je bre kao da pišem na kineskom... :roll:

@gossca
Izvinite madam što smo povredili vašu sujetu, ali ovi ljudi koji su reagovali nisu na sreću došli do tog stadijuma da zaviruju drugima u krevet, pa još kad se radi o ljudima koji nisu više živi sve postaje, bar za mene, baš grozno.

Treba da se cisti:

Iskrena sam,i stvarno me ne zanima da li je Milan u HN setao sa nekom klinkom i da li su se on i Srdjan podnosili ili ne,itd...ali 1000 ljudi,1000 cudi....Meni se vise dopadaju ove "price"sa snimanja,jos Firci to jako lepo opisuje...mogu samo da zamislim njihovu jaku emotivnu predanost muzici...

@Fluid - da, to je isti nivo - pricam li KINESKI?
Nema nivoa kada je u pitanju moje interesovanje za EKV, sve me zanima...i jedva cekam da me neko pobije i da mi kaze 'ne, ne, ne, ta riba je bila starija...ona samo izgleda mladoliko...', a posto je to bilo na 4-5 meseci pred njegovu smrt...uzasno me zanima...radoznala...da...mozda sam trebala s masnicom, pa u sareni papir...al eto nije mi obicaj...
...mir, brate, mir....
...manje pucaj, vise t.ucaj....

JUST LET ME PLAY SOME MODERN R'N'R MUSIC

Just let me hear some modern,
Just let me hear some modern,
Just let me play some modern !

Zaboravi prošlost, zaboravi strah ...
Zaboravi osećaj vezan za moj stomak ...
I kada radiš - nemoj hvatati na staru slavu .
Kada misliš - osloni se na svoju glavu .
Zaboravi prošlost, zaboravi strah ...

Nemoj da tražiš od ljudi previše .
Svima je hrana ušla na pupak .
I kada jedeš - nemoj progutati svoje prste,
i kada ljubiš , pazi , to su možda tvoje usne .
Seti se s kim si, seti se gde...

Nije sad vreme k'o pre !
Ovo je vreme za promene !
Zaboravi prošlost i javi :
ima li promene u tvojoj glavi ?!

Svi su te učili isto :
mi živimo prokleto čisto!
Mi smo oduvek bili u pravu,
u pravu, u pravu !!!

Just let me play some modern...

Dosta smo bili hrana za lopove.
Dosta smo pili iz iste čaše.