EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
,,Uvek sam želeo da osetim dodir...
Novac u rukama...
Lepljiv od znoja i masan od krvi...
Novac u rukama!

Voli me, voli me, voli, ne voli me!
Novac u rukama!
Kupi me, prodaj me, kupi me prodaj me!
Novac u rukama..."

I juuu,slatka! :oops:
Ljudi,mi treba da častimo Firčija!!!
K'o nekad u osam ispred gradske kuće na Miletićevom trgu...Juhu!!! :-D
Sreća , sreća radost!!! Uživancija!!!

korona1:
Interesantno je to da poznajem nekolicinu violinista i celista koji po bendovima uglavnom sviraju bas gitare..hahaha cetiri zice...solo gitara je vec nesto drugo..mislim da je jedino Nigel Kenediju poslo za rukom da Hendrixa "iskopira" na violini...kako bi ovde rekli FANTANZIJA! A sto se bubnjeva tice,energija je potpuno ista..nema nista savrsenije od ritma i melodije,tako da nije nista cudno kad cujes da gudaci pored svog instrumenta sviraju bubnjeve,gitare...
A solo u "Kao da je bilo nekad"?

Solo na violini u "Kao da je bilo nekad" svirao je Rista is "Plava trava zaborava" iz ZG koji i dan danas postoje ... svirali su na beer fest-u prosle godine.

Oktobar1864:
firchie...jel oces da castis jedno pivo...?
ili svi forumasi tebe..:lol:
Vazi! Ja castim! S'tim da cemo u nekim slucajevima morati da dobijemo saglasnost roditelja (lol) ... ili ... ja castim matorce, a oni ako hoce da vam daju dalje, it's ok by me! Samo se vi prvo dobro organizujte da se ne pogubite a za ostalo cemo lako.

probacu da se snadjem nekako...taman kad ne mogu na peperse..ni na metallicu...e ima da odem na EKV...:)
to mi je zivotna zelja..steta samo..bez njih..nije to to....
ma casticemo te mi...:)

different from others...:
fire,sto ne ponovis sve to i u bg?
Pa... prvo sto se BG tradicionalno nikad nista ne seti na vreme niti je tako lako probuditi neke ljude iz stoletnog sna .... radim na tome ... mislim da ce biti lakse kad se desi prvo ovo u NS pa ce onda da im "sine" ... za sada je ovo cool, mozda bude i na exit-u ... ne znam jos nista sigurno ... cim dobijem neke potvrde javljam vam ovde. U medjuvremenu da kazem da nemam veze sa ekatarinavelika.com. Kontaktirali su me jos pre dve godine ali su tako spori da sam ja vec i zaboravio na to .... jos malo pa ce se postaviti www.ekvrevisited.com pa ce tamo da bude dosta toga vezanog za koncerte, izdanja, vesti i slicno. Bas cu da pitam sta se desava sa ekv.com ....... pa javljam.

Ma ne dolazi u obzir !!! ...Mi tebe častimo !!! ... I nisu ovde svi maturanti...Ima i friških diplomaca(samo malo nezrelih :shock: :-? :roll: ),studenata arhitekture for example Martina,ako se ne varam ?,ima nas raznih...
A ta violina u ,,Kao da je bilo nekad" , to je bilo super...ja sam u nekoliko intervjua nekih naših mladih, uspešnih violinista pročitala kako bi oni rado interpretirali muziku EKV ...
Da li su Magi i Milan planirali da prošire bend sa još nekim instrumentom ? Magi je pričala da ih privlače mašine...Sigurno je da su hteli da eksperimentišu...

Back