EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moram na kratku pauzu ... samo da ogovorim ... 15 jun je EKV revisited LIVE .. znaci nije KRUG nego je bas revisited LIVE sa dosta gostiju ... emituje se novi EKV video na velikom screen-u ... original vokal ide u ozvucenje a band svira live ...
cd se pojavio u prodaji 4 i 5 -og aprila nakon promocije 30 marta .. i iii, sta jos ... a da.... zivot mi bas i nije bio toliko trnovit, da budem fer ... well ... ne mogu da kazem da se zalim ,... pogotovo ne sada ... eto me za pola sata .... caos

kada god sam se zabagovao u zivotu, bilo to u ljubavi ili na faxu, ili na poslu zadnjih godina, uvek mi je tu bio EKV za veliki come back u zivot sa punim plucima. vidim, na prethodnim stranama ste pisali o 4 elementa koji se pojavljuju uz EKV, uistinu muzika ekatarine ima moc sva cetiri elementa planete, da ne kazem univerzuma, iako ne bi pogresio koristeci taj superlativ. :kiss:

Jaoj,Martina,ja mislim da BAŠ NIJE POŽELJNO da 15.6. propustiš ! Vidiš li ti šta napisa Firči ?...Da imam kolica,povezla bih te....Jeste šugavi ispitni rok...nadam se da ćeš uspeti da se domogneš NS...

volume je do daske :)
nesto me sada dotaklo uhhhh, volim vas sve

BUDI SAM NA ULICI

Treba mi svet,
Otvoren za poglede,
Otvoren za trčanje

I treba mi soba,
Da primi pet hiljada ljudi
Sa dignutim čašama,
Sa dignutim čašama.

Lomi se kristal,
Svetlucaju staklene iskre
Pod našim nogama.

Kao potpuni stranci,
Sa staklom u očima,
Sa staklom u srcima,
Na licima.

Budi sam na ulici,
Budi sam.
Budi sam na ulici,
Budi sam.

Treba mi svet,
Otvoren za poglede,
Otvoren za trčanje.

I treba mi soba
Da primi pet hiljada ljudi
Sa dignutim čašama.

Lomi se kristal,
Svetlucaju staklene iskre
Pod našim nogama.

Kao potpuni stranci
Sa staklom u očima,
Sa staklom u grudima,
Na licima.

Budi sam na ulici,
Budi sam.
Budi sam na ulici,
Budi sam.

Budi sam...

Dolazim 15.sigurno ali ne verujem da cu doziveti i 2.pesmu UMRECU OD SRECE :)
E pa ne znam sta da te pitam, zbunjena sam.mnogo toga imam ali druzicemo se pa onda.
Zivim za Ekv kao i svi mi sta da ti kazem,evo me u majici izvini nisi ti na njoj nego Zika ali ste mi vas dvojica isti,ne isti nego vas isto volim a "svako je cudo na svoj nacin"
HVALA za revisted.Hvala sto si "sastavio krajeve iscepane poruke" i vratio nam nasu magicnu grupu. Ma hvala ti za sve da ne odugovlacim.
I ne zameri sto lupam-TREMA

Ljudi, da li je problem i ja da utrcim na listu?!? Jbg, ja tek skoro odradio bezicni pa sam novi u ovom syber svetu...
E da i jedno pitanje Firchija ali mogu i drugi da odgovore ako znaju:
Da li sam ja to mozda propustio ili ljudi koji su bili u radili sa Milanom (mislim na Caneta i co.) nisu nista uradili povodom 10.godisljice njegovog "odlaska"...

(...imam utisak da se Milan samo okrenuo da se odmori...i znam...istog trenutka se negde ponovo rodio...)

Firchie:
od pete godine do negde trinaeste ... bio jedan period tranzicije ... kratak doduse, ali cim sam se domogao bubnjeva, violina je zavrsila na jednom duzem odmoru. Sada polako pokusavam da nadjem vremena i za to, jako mi je drag instrument ... tooonemo ...

Ako ti treba profesor,tu sam...salim se...mada...nikad nije kasno,pogotovu sto si je svirao 13god.a poceo si tako rano,ali po meni na vreme..tezak je to instrument,znas i sam..Profesor mi je bio jedan od boljih violinista ovde kod nas..Florian Balaz iz Novog Sada,mozda ga i znas,mladji lik..Blago tebi,u NY mozes svasta da vidis i cujes..bas ti zavidim.Jel postoji mozda sansa da se taj koncert 15 juna ponovi i u Nisu? Bilo bi super..mala turnejica.

Arzberg:
Ja sam Firčija prvi put uživo videla na certu Rundeka u SKC,u martu ove godine...E to mi je bilo potpuno nestvarno...A kad je Darko pevao,,Kao da je bilo nekad" ja sam samo pustila glas iz grla...ne znam...
Eeee kad bi svakog meseca bio takav koncert... A sa pesmom "Kao da je bilo nekad", Rundek je stekao moje postovanje za sva vremena...

Arzberg:
Firči,da li si bio u kontaktu sa Bojanom kad je otišao u London?
Jesam ... poslednji e-mail koji mi je napisao bio je:"I'm still alive and kicking! How are you ... my drummer"? Sigurno najbolji basista sa kojim sam ikada svirao ... cesto smo se smejali cinjenici da smo obojica bili violinisti ...

oni da neshto znaju oni bi pobedili na euvroviziji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!?!?!?!?!?!?
ali su srecom zakopani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!?!?!?!?!
AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Oktobar1864:
ej...ljudi..mozemo onako forumaski da se skupimo
:)
ozbiljno!!
:D
samo moj limun nece da dodje...:cry:
a necu ni ja...
lep cete se provesti..nema sta...:cry:

Pa kakvo bi to okupljanje bilo bez Limuna i Oktobar ?! :shock: ...ma hajde molim vas!
Uuu,rotkve mu strugane ! Kad bi bio jedan privatni aviončić,pa da sleti do Niša,Kraljeva,Čačka,K.Mitrovice,Bosne...i pokupi forumaše...merak bi bio...
A ja sam uvek mislila da bi bilo super da je EKV imao violinu,ali violinu koja bi imala sasvim jedinstven EKV ZVUK...Eto ,kad ono i Firči i Bojan violinisti...Zato je Bojan verovatno i svirao tako atipično bas...
Bratislave,kad te na'vatamo,pa kad te istamburamo,trešće se i Atlantida!

*Bratislav*Nikolić*:
oni da neshto znaju oni bi pobedili na euvroviziji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!?!?!?!?!?!?
AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
A ja se cudim sto nam je drzava ovakva kakva jeste,primitivizma i seljane nikada kraja.Tvoj avatar sve govori,nisam siguran kojim danima je (grand parada),ali ne menjaj kanal tvoj leksilijum sigurno dolazi! Nisi ti kriv i takvi poput tebe,mi smo dozvolili da stvari odu predaleko!

*Bratislav*Nikolić*:

pobrka covek babe i zabe :roll: :lol: :lol: :lol:

Back