martina_hingis
Primećen član
- Poruka
- 999
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A moj je baš 5.4. !martina_hingis:ja mislim da se pojavio 5.4.
moj primerak je kupljen 6.4!
Firchie:od pete godine do negde trinaeste ... bio jedan period tranzicije ... kratak doduse, ali cim sam se domogao bubnjeva, violina je zavrsila na jednom duzem odmoru. Sada polako pokusavam da nadjem vremena i za to, jako mi je drag instrument ... tooonemo ...
Eeee kad bi svakog meseca bio takav koncert... A sa pesmom "Kao da je bilo nekad", Rundek je stekao moje postovanje za sva vremena...Arzberg:Ja sam Firčija prvi put uživo videla na certu Rundeka u SKC,u martu ove godine...E to mi je bilo potpuno nestvarno...A kad je Darko pevao,,Kao da je bilo nekad" ja sam samo pustila glas iz grla...ne znam...
Jesam ... poslednji e-mail koji mi je napisao bio je:"I'm still alive and kicking! How are you ... my drummer"? Sigurno najbolji basista sa kojim sam ikada svirao ... cesto smo se smejali cinjenici da smo obojica bili violinisti ...Arzberg:Firči,da li si bio u kontaktu sa Bojanom kad je otišao u London?
Oktobar1864:ej...ljudi..mozemo onako forumaski da se skupimo
ozbiljno!!
samo moj limun nece da dodje...
a necu ni ja...
lep cete se provesti..nema sta...![]()
A ja se cudim sto nam je drzava ovakva kakva jeste,primitivizma i seljane nikada kraja.Tvoj avatar sve govori,nisam siguran kojim danima je (grand parada),ali ne menjaj kanal tvoj leksilijum sigurno dolazi! Nisi ti kriv i takvi poput tebe,mi smo dozvolili da stvari odu predaleko!*Bratislav*Nikolić*:oni da neshto znaju oni bi pobedili na euvroviziji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!?!?!?!?!?!?
ali su srecom zakopani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!?!?!?!?!
AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
*Bratislav*Nikolić*:oni da neshto znaju oni bi pobedili na euvroviziji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!?!?!?!?!?!?
ali su srecom zakopani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!?!?!?!?!
AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Massimo kaže!!Arzberg:I pre nego što krene pesma ,,Oči boje meda" , Milan kaže :,, TORTURE NEVER STOPS ! "