Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pivo bre!!!Oktobar1864:i kad cemo da pijemo (pivo za batu, za mene schweps (valjda dobro napisah), za martinu nz sta..firchi pivo, limun fanta..)?![]()
U centru na Mileticevom trgu ispred gradske kuce u 8Corto Malteze:Firchie, gde ce u NS biti odrzana svirka 15.06.?
korona1:Interesantno je to da poznajem nekolicinu violinista i celista koji po bendovima uglavnom sviraju bas gitare..hahaha cetiri zice...solo gitara je vec nesto drugo..mislim da je jedino Nigel Kenediju poslo za rukom da Hendrixa "iskopira" na violini...kako bi ovde rekli FANTANZIJA! A sto se bubnjeva tice,energija je potpuno ista..nema nista savrsenije od ritma i melodije,tako da nije nista cudno kad cujes da gudaci pored svog instrumenta sviraju bubnjeve,gitare...
A solo u "Kao da je bilo nekad"?
Vazi! Ja castim! S'tim da cemo u nekim slucajevima morati da dobijemo saglasnost roditelja (lol) ... ili ... ja castim matorce, a oni ako hoce da vam daju dalje, it's ok by me! Samo se vi prvo dobro organizujte da se ne pogubite a za ostalo cemo lako.Oktobar1864:firchie...jel oces da castis jedno pivo...?
ili svi forumasi tebe..![]()
Pa... prvo sto se BG tradicionalno nikad nista ne seti na vreme niti je tako lako probuditi neke ljude iz stoletnog sna .... radim na tome ... mislim da ce biti lakse kad se desi prvo ovo u NS pa ce onda da im "sine" ... za sada je ovo cool, mozda bude i na exit-u ... ne znam jos nista sigurno ... cim dobijem neke potvrde javljam vam ovde. U medjuvremenu da kazem da nemam veze sa ekatarinavelika.com. Kontaktirali su me jos pre dve godine ali su tako spori da sam ja vec i zaboravio na to .... jos malo pa ce se postaviti www.ekvrevisited.com pa ce tamo da bude dosta toga vezanog za koncerte, izdanja, vesti i slicno. Bas cu da pitam sta se desava sa ekv.com ....... pa javljam.different from others...:fire,sto ne ponovis sve to i u bg?
Ma ne zajebavaj!...Nemoguće... :shock: ... :-? ...Oktobar1864:eh...ja sam i dalje u osnovnoj..ovde ste svi stariji...![]()