EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dakle Magi je voda:Soul, Emotions; power of the unconscious mind; zar to nije ona?
Milan je zemlja: Physical: force that holds the atoms together;kao vodja benda
Bojan je vazduh:Intellect; the energy that shapes the pattern of things to come; communication. Shta reci?
A vatra je valjda Zika? Action.

@oktobar
Ako kazem da jesam,moja porodica leti iz crkve,a onda bi me se sestre odrekle jer one su vjernici veliki kao i ostala moja rodbina...Tako da ako kazem Jesam onda sam najebatis...a srecom nisam,samo cu stavljati na net serum i praviti forum ako se dadne :lol:

violet_parts:
Dakle Magi je voda:Soul, Emotions; power of the unconscious mind; zar to nije ona?
Milan je zemlja: Physical: force that holds the atoms together;kao vodja benda
Bojan je vazduh:Intellect; the energy that shapes the pattern of things to come; communication. Shta reci?
A vatra je valjda Zika? Action.
Bravooo !!! That's the thought !!!

ISPRAVKA
4 bajke Katarine II
Ti se smijes ja sam se rastuzio kad sam prvi put citao...

Ivan Fece Firchie (bubnjevi, 1962. god. , devica)

Ja imam dve priče. Kratke, ali dovoljno jasne. Jednog dana, jako mali vraćao sam se iz škole. Iznenada, na ulici, uhvatiše me dva druga i počeše da me tuku i šutiraju u nekakvom blatu. Meni krvari iz ušiju, naidje moja keva i oni pobegnu. Ona počne da viče: "Budalo jedna, zašto ih nisi udario, zašto se nisi branio?" Ja je pogledam, onako musav i krvav i kažem "To bi njih bolelo".

Druga priča je najkraća na svetu. Jednog dana ostavim violinu i sednem za bubnjeve. Ali violinu i dalje volim.

Dobro...de... bilo mi je i smešno i tužno( e pa stvarno,uvek ti stariji maltretiraju mlađe,mada,neretko se dešava da bude i obrnuto)....Ali ono sa bubnjevima i violinom...To mi je bilo potpuno slatko...
Oktobar , stvarno si pričala sa njim ?
Ja sam Firčija prvi put uživo videla na certu Rundeka u SKC,u martu ove godine...E to mi je bilo potpuno nestvarno...A kad je Darko pevao,,Kao da je bilo nekad" ja sam samo pustila glas iz grla...ne znam...Nikada nisam čula i videla EKV uživo,samo sam Magi videla jednom ,slučajno ,u prolazu...I samo se sećam tog osećaja kad sam je videla...sve je bilo kao da sam izvan vremena i prostora...EKV je bio i ostao moj fantazmagorični osećaj grada u kom sam rođena i u kome sam odrastala...Oni su junaci moga doba...

Arzberg:
Egipćani?Really?Baš takve?
pa da! oni su ih kao stvorili! cetiri elementa! posle ih preuzeli asirci! ;)
mada ih vise pripisuju asircima! :evil:
sve potice iz drevnih civilizacija! :razz:

ma kakav firci??? ljudi??? :shock: ja sam mogla da stavim nick ZIKA i ja sam zika!? :lol:
i malo filozofiram!? :lol:

Ja mislim da bez magi(ljubavi) nebi bilo nicega hehe :-D
A revisited o cemu se radi ako neko moze da mi kaze
You were my queen and I was your fool
riding home after school
you took me home to your house :)

Magi jeste nestabilna kao voda za razliku od Milana koji je vrlo stabilan kao zemlja. "Uvek isti,uvek ja, covek stalnih navika"
Mislm da je on bio najjaca licnost, tvrdoglavo je terao po svom, nije se menjao,sacuvao ponos.
Znate kad smo pricali o kraju zivota? Njegov je imao mnogo vise dostojanstva
A Zika je prava vatra! I moja zelja :)

Back