Arzberg
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Egipćani?Really?Baš takve?martina_hingis:lepo se ispisaste o simbolima! zika je vatra! meni se najvise svidja vatra! egipcani su imali te simbole!
ej a sta je to 15.juna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Egipćani?Really?Baš takve?martina_hingis:lepo se ispisaste o simbolima! zika je vatra! meni se najvise svidja vatra! egipcani su imali te simbole!
ej a sta je to 15.juna?
Bravooo !!! That's the thought !!!violet_parts:Dakle Magi je voda:Soul, Emotions; power of the unconscious mind; zar to nije ona?
Milan je zemlja: Physical: force that holds the atoms together;kao vodja benda
Bojan je vazduh:Intellect; the energy that shapes the pattern of things to come; communication. Shta reci?
A vatra je valjda Zika? Action.
Skroz smo te poludeli...Limunovo_Drvo:Dosta vise o znakovima,spomenuo sam i skontali smo sta znace i ne davite vise sa njima...![]()
E... da...ja sam umrla od smeha... :-DLimunovo_Drvo:Nista...docice opet...samo mu imam reci da mi se svidja njegova prica u tekstu 4 bajke Ekatarine Velike...stvarno je...![]()
pa da! oni su ih kao stvorili! cetiri elementa! posle ih preuzeli asirci!Arzberg:Egipćani?Really?Baš takve?
Ne razumem... :? ...Oktobar1864:ja i sad pricam sa firchijem...![]()