EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bluzijana:
Bio sam i ja na jazz festivalu i to samo zbog Miska Plavog(ex.Piloti).Vidim da znate da je i on bio deo EKV tabora,ucestvovao je u pravljenju Dum Dum albuma a i inace je bio dobar prijatelj sa njima.Neznam da li znate da je Misko Plavi bio i komsija ja Bojanom i njih dvoje su znali svojevremeno da iznesu pojacala na terase i "nadmudruju" se,onako glasno.
Miško rules ! On je zvao na megdan sve beogradske muzičare jer je govorio da niko ne zna da svira više instrumenata(i to sasvim ok što se kvaliteta sviranja tiče) od njega...Lik...Mislim da je u Bg svirao početkm marta ove godine,ne znam tačno kako se klub zove,sa Firčijem...Imao je ove godine i turneju po Japanu...Mogu samo da zamislim kako je izgledalo to nadsviravanje sa Bojanom. A za Bojana kažu da je na jednom baš važnom takmičenju u Londonu, ne znam koja je godina u pitanju,osvojio prvu nagradu u kategoriji najboljeg basiste...ili je takmičenje bilo organizovano samo za basisite...Kažu da je blistao na takmičenju...I bio je interesantan zbog svog specifičnog (atipičnog) sviranja basa...A saznala sam da je Bojan bio talentovan i kao slikar...

Arzberg:
Miško rules ! On je zvao na megdan sve beogradske muzičare jer je govorio da niko ne zna da svira više instrumenata(i to sasvim ok što se kvaliteta sviranja tiče) od njega...Lik...Mislim da je u Bg svirao početkm marta ove godine,ne znam tačno kako se klub zove,sa Firčijem...Imao je ove godine i turneju po Japanu...Mogu samo da zamislim kako je izgledalo to nadsviravanje sa Bojanom. A za Bojana kažu da je na jednom baš važnom takmičenju u Londonu, ne znam koja je godina u pitanju,osvojio prvu nagradu u kategoriji najboljeg basiste...ili je takmičenje bilo organizovano samo za basisite...Kažu da je blistao na takmičenju...I bio je interesantan zbog svog specifičnog (atipičnog) sviranja basa...A saznala sam da je Bojan bio talentovan i kao slikar...

Bojan je zavrsio nizu muzicku za violinu,i bio je kao klinac dobar.A cula sam i ja da je odlicno slikao.Ma svi oni su bili umetnici.Danas je to retkost.Jel moze neko da mi kaze kad je Bojan umro,gde je sahranjen?

dragi moji, ulecem malo offtopic da se hvalim pa da begam spavati...!
e, ovako...
kupila sam haljinu, savrsenu, najsavrseniju...:)
nema bolje jbt..:lol:
i da, kupila sam EKV bedz, koji savrseno ide na haljinu, tako da ce Milan, Magi, Bojan biti samnom na maturi..:)...:(
samo mislim da je haljina previse lepa za moju suntavu skolu...:?
laaaku noccc..
e..Limune, SRECAN RODJENDAAAAAN (31 min ranije)
Da ti se ostvare sve zelje, da budes ziv i zdrav (kako babe kazu), i da ti se jednostavno sve lepo desava...!!
VOJIM TE BUBICE

,,Vetar diše gde hoće i glas njegov čujem,odakle je ? - ne znam,ni gde mu je kraj...Tvoj dah - kuda ide ? Da l' meni se javlja ? Ko zna...."
E, da...da ne bidnem nepristojna, :roll: ,happy birthday Limune, :-D !

smapujes ovde, a neces da se javis na msn...ccc..
budalice, kako prosao rodjendan..
ja sam se baaas rastuzila malopre...(ako navratis do sipovo foruma videces sto,...)
sra.nje...
laku noc...

na koji od filmova mislis..?
ej..ljudi...moram da vam ispricam sta sam sanjala...:?
neka planina, nem pojma sta vec.moj nastavnica hemije me salje u neki vojni kamp, da bi pocela da ucim..i bezim iz tog kampa, i u nekoj uvali na toj planini vidim puno ljudi...
silazim dole...tamo su milan i johnny (azra)...
i pocnemo da pevamo, i milan vikne budi saaaam!
i pocnemo svi da pevamo...:shock:
a onda je johnny pevao krvavu meri, fa fa fa i iggy pop...:?

bluzijana:
Stavio sam pregled programa na kanalu Cinemania za 27.05.U 16h ima film Crna Marija,na to sam mislio,pa koga interesuje neka pogleda(ko ima kablovsku naravno).
Hvala na obaveštenju ! Ja ga gledala...skoro.Mada,opet ću da ga gledam zbog Milana,Čavketa i Sonje...Inače,film je bezveze(blago rečeno)... :( ...Negde sam pročitala da je i Milanu bio bezveze( i za songove je rekao da su loši)...Cela ta ekipa - Milan,Čavke,Sonja,Miško ... kao da su zalutali u taj film ... :? ...Jednostavno,uopšte nisu bili za taj film...već za neki mnogo bolji film , kao npr. ,,Kako je propao Rock and Roll ?"... :roll:

Back