Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
violet_parts:Ja sam gledala intervju sa Milanom, bio je proshle godine na RTS-u..... Emisija je bila TV Poster....
Imam ja audio snimak EKV-a iz KM
Ako se slažu dame, slažem se i ja. :-Dbluzijana:...Nevezano za ovu pricu hteo sam da vas pitam da li i ja mogu da uskocim na taj vas chat,ako me primate naravno,ne ljutim se ako me odbijete.
Miško rules ! On je zvao na megdan sve beogradske muzičare jer je govorio da niko ne zna da svira više instrumenata(i to sasvim ok što se kvaliteta sviranja tiče) od njega...Lik...Mislim da je u Bg svirao početkm marta ove godine,ne znam tačno kako se klub zove,sa Firčijem...Imao je ove godine i turneju po Japanu...Mogu samo da zamislim kako je izgledalo to nadsviravanje sa Bojanom. A za Bojana kažu da je na jednom baš važnom takmičenju u Londonu, ne znam koja je godina u pitanju,osvojio prvu nagradu u kategoriji najboljeg basiste...ili je takmičenje bilo organizovano samo za basisite...Kažu da je blistao na takmičenju...I bio je interesantan zbog svog specifičnog (atipičnog) sviranja basa...A saznala sam da je Bojan bio talentovan i kao slikar...bluzijana:Bio sam i ja na jazz festivalu i to samo zbog Miska Plavog(ex.Piloti).Vidim da znate da je i on bio deo EKV tabora,ucestvovao je u pravljenju Dum Dum albuma a i inace je bio dobar prijatelj sa njima.Neznam da li znate da je Misko Plavi bio i komsija ja Bojanom i njih dvoje su znali svojevremeno da iznesu pojacala na terase i "nadmudruju" se,onako glasno.
Arzberg:Miško rules ! On je zvao na megdan sve beogradske muzičare jer je govorio da niko ne zna da svira više instrumenata(i to sasvim ok što se kvaliteta sviranja tiče) od njega...Lik...Mislim da je u Bg svirao početkm marta ove godine,ne znam tačno kako se klub zove,sa Firčijem...Imao je ove godine i turneju po Japanu...Mogu samo da zamislim kako je izgledalo to nadsviravanje sa Bojanom. A za Bojana kažu da je na jednom baš važnom takmičenju u Londonu, ne znam koja je godina u pitanju,osvojio prvu nagradu u kategoriji najboljeg basiste...ili je takmičenje bilo organizovano samo za basisite...Kažu da je blistao na takmičenju...I bio je interesantan zbog svog specifičnog (atipičnog) sviranja basa...A saznala sam da je Bojan bio talentovan i kao slikar...
Hvala na obaveštenju ! Ja ga gledala...skoro.Mada,opet ću da ga gledam zbog Milana,Čavketa i Sonje...Inače,film je bezveze(blago rečeno)...bluzijana:Stavio sam pregled programa na kanalu Cinemania za 27.05.U 16h ima film Crna Marija,na to sam mislio,pa koga interesuje neka pogleda(ko ima kablovsku naravno).