EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@soba4 ja nisam videla, tj. gledala taj koncert! mozes da ga uploadujes? jesi li se snasao sa predhodnim upustvima?
@limun ej, limune nemoj da padas na te price o kurtu, pa nije valjda da verujes u to????

Limunovo_Drvo:
E ima neko da ce mi prodati gramofon i sve ploce EKV-a??? :lol:
Znam da nije mala stvar...ali..

"Napred u proslost"

Ima da se kupe ploce u prodaji EKV sve do Dum Duma, ima ih podosta u radnjicama po gradu koje su specijalizirane za to, osim Katarina2.

Ploce imas u Knez Miletinoj ulici, odmah preko puta bitefa, jedna mala antikvarnica sa knjigama i plocama, raznih ploca ima...

A gramofone ima jedan lik koji prodaje razne gramofone za sobno slusanje, takav sam ja dobio za rodjendan, samo ako si ozbiljan sto se tice toga, a nije ti samo onako u mislima, javi mi na pm...

Koncert cu uploadovati, samo da nadjem vremena, jer treba da dam ispit, ako ne do cetvrtka, sigurno u cetvrtak ;) samo mi recite kako da podelim fajl?

@soba4
E ajde raspitaj se da li negde ima da se prodaju igle i glave za gramofon.
A ako može i neke cene za te gramofone koje taj tip prodaje. Onako okvirno.

@Oktobar1864
Hvala na infu za cenu.

danas otishla do mamuta da kupim disk,a onaj chika mi je rekao da josh nije izashao, trebalo bi ovih dana...
@soba4:imam ja neki koncert iz studija u NS-u, prva pesma koju sviraju je Tattoo... Mislim da nije ceo snimak, poshto traje samo oko 17 minuta...

Daklem,

FLUID- Taj lik sto prodaje gramofone ih i steluje i prodaje i igle ... ma neka skroz ekstra varijanta ali moracu da se raspitam.Zivi negde na Gundulicevom vencu, poslacu ti na PM fon i adresu kad nabavim. Inace, imas gramofone od nekih 70-80 EUR pa do 300-400 sad zavisi da li je za sobno slusanje ili DJing, ali nisam pouzdano siguran u ovo posto burazer nece da mi kaze cenu jer mi je sa ekipom poklonio za rodjendan... znaci tu je negde, oko 100ak eura, a ja sam dobio full gramofon, sa automatskim starterom i enderom, pravi sex..

A imas i igle u BG elektroniku, koji se nalazi preko puta Tasmajdana, kad predjes Zdanovljevu pa ides ka Beogradskoj.

E ploce zavisi, uglavnom ove sto imaju da se nadju svuda, Par godina za nas, Ekatarina velika, Ljubav kostaju negde od 300-700 kinti. zavisi od kvaliteta i izgrebanosti ploce. Moj buraz je nabacio plocu Live 86 ali je jedna strana imala ogromu ogreboginu od pocetka do kraja pa je zapinjalo, al je zato i kostalo 500 kinti.

A violet_parts, nije taj, ovo je bash full varijanta prva pesma je 7 dana. Ima dosta slika sa tog koncerta , milan s dugom kosom u nekom prslucetu... evo vec par sati se uploaduje, pa cete svi imati priliku da skinete i osetite extrem :)

@ soba4 super!!!!!!!! jump!!! jump!!!! jump!!!
cekam! kad ce biti gotovo!?
ljudi nemojte me prziti na gramofon, potrosicu svu ustedjevinu!!! prodacu sto i krevet iz sobe!!! ako tako nastavite!
ne gotovo je!!! kupicu gramofon! pa sta mi to radite????????

^^ hehe, jedan drugar je prestao da izlazi iz kuce kad je nabacio gramofon, ja sam dobiouz gramishku neko staro ali perverzno ozvucenje, i sad imam predivan zvuk. Znas ono, nema zracenja kao sa diska ili mp3, vec onaj cist sirov zvuk, kao da ti bend svira u sobi... neopisivo, nijedan dolby ne bi mogao da ga zameni :)

Inace ljudi, polet o kojem sam govorio , budjenje... sada je bila jedna emisija koja se zove Beograd nocu, na Studiju B gde su pominjali neku kompilaciju koja po meni predstavlja svojevrsni nagovestaj. Nisam stigao da vidim koja, ali jako lepo ispricano i definisano kako i sta...

Studio B, kao, po meni, najjaca televizija koju imamo mi u Beogradu (i jedina koju gledam) se jako lepo zabavlja ovim temama, ima emisija kod Ivon nedeljom oko 4-5 popodne koju bih vam svima preporucio, i ovu devojku koja je fantasticna energetski.

Toliko zasad ;)

Imam ja taj koncert iz NS sto pocinje sa pesmom Sedam Dana...Milan u prslucetu sa dugom kosom i to..... nemojte skidati lakse je da vam posaljem postom....samo nemam vremena zbog ispita,posle trinajstog u mesecu cemo se dogovoriti....mislim nije da vam se ja sad nesto namecem,kako hocete,samo mnogo ce vam trebati da to skinete....

Da li je neko gledao pre neki dan bio Firci na prvom u onoj emisiji TV lica kao sav normalan svet tako se valjda zove.....

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudim se i neeeeeeeee znaaam gde je pocetak a gde je kraaaaaaaaaajjj ..... mi smo na granici ! i nema povratka! mi smo na granici i snaga otice kap po kap...... u nepovrat(kako to duboko kaze ni ne cuje se....)

soba4:
Daklem,

FLUID- Taj lik sto prodaje gramofone ih i steluje i prodaje i igle ... ma neka skroz ekstra varijanta ali moracu da se raspitam.Zivi negde na Gundulicevom vencu, poslacu ti na PM fon i adresu kad nabavim. Inace, imas gramofone od nekih 70-80 EUR pa do 300-400 sad zavisi da li je za sobno slusanje ili DJing, ali nisam pouzdano siguran u ovo posto burazer nece da mi kaze cenu jer mi je sa ekipom poklonio za rodjendan... znaci tu je negde, oko 100ak eura, a ja sam dobio full gramofon, sa automatskim starterom i enderom, pravi sex..

A imas i igle u BG elektroniku, koji se nalazi preko puta Tasmajdana, kad predjes Zdanovljevu pa ides ka Beogradskoj.
Ajd kad saznaš javi za gramofone.
Imam jednog Marantz-a ali čini mi se da mora da se menja glava i igla pa da vidim šta, kako i zašto. :D

Ljudi a kako vam se sviđa ova stvar:

Oseti vreme u kojem živiš,
ono ne stari i ne postoji,
njegovo telo tebi je strano,
i njegov glas.

Ne veruj više u tuđe snove
i očima kojim pogledi beže,
zažmuri da ne vidiš krvave ruke
u zao čas.

Zatvori vrata godina prošlih,
upitaj usta gde si i šta si,
zidove svoje pusti nek rastu
i budi sam.

Ugasi svetlo, u mrak se stopi,
prespavaj ovo nemirno doba,
nemoj da brineš, svuda je isto,
još nije dan.

:)

Meni je baš dobra. :D

FLUID:
Ljudi a kako vam se sviđa ova stvar:

Oseti vreme u kojem živiš,
ono ne stari i ne postoji,
njegovo telo tebi je strano,
i njegov glas.

Ne veruj više u tuđe snove
i očima kojim pogledi beže,
zažmuri da ne vidiš krvave ruke
u zao čas.

Zatvori vrata godina prošlih,
upitaj usta gde si i šta si,
zidove svoje pusti nek rastu
i budi sam.

Ugasi svetlo, u mrak se stopi,
prespavaj ovo nemirno doba,
nemoj da brineš, svuda je isto,
još nije dan
.

:)

Meni je baš dobra. :D
svidja mi se! super je! zadnja strofa je najbolja! :)
a cija je?

Back