Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš kako, ova pesma baš liči na EKV i namerno sam koristio neke reči koje je koristio i Milan (...godina prošlih... , ...budi sam..,). Poslednja strofa je totalno posvećana Milanu. :-( Zato je takva kakva je.soba4:A FLUID, pesma je super al covece, zasto tako pesimistickimalo mi je bed da ti kazem ovo, al bolje odma: imas jako dara za osecanje, samo ga kanalisi na neki svoj nacin jer je ovde ipak veliki uticaj mladenovica. Kad bi napravio nesto po svom mislim da bi bilo sasvim super... samo guraj i vezbaj to u trenucima kad si slobodan.. kad se budes osecao savrseno znaces da si nasao sebe i nacinio univerzalno delo, jos ako sviras neki instrument... znam to po sebi jer kada sam ja poceo tako da pisuckam, dosta vremena mi je trebalo da se oslobodim raznih uticaja (i za vreme sazrevanja i umetnickih) i da sljakam one teme koje su uglavnom aktuelne za gradsku muziku , znaci grad ulica magla miris senke neon... o tome pevaju mnooge grupe, od Azre, Valjka, EKV, Oktobra, Partibrejkers, EL orgazam dok je bio dobar, Videosex (savrsen bend), Xenia,,, a svako na svoj nacin. Furaj samo tako!
a btw -javljam ti fon uskoro pa se raspitaj kod tog lika, taj ima sve koliko sam ja skuzio...
Koga si volela da slažeš ajde lepo priznaj???martina_hingis:pa vec si pri kraju!
a ja sam imala 350 delova divlje zivotinje u nekoj sumi, sve nesto zeleno, uzas!
ali sam uvek volela da slazem!
Ovaj ti je grafit mračniji nego moja pesma. :-DOktobar1864:e odoh da pajkim...
cuvajte se...
valjda sutra ce raspolozenje biti up...
bubice..cmok
i evo ga grafit sto sam obecala...
![]()
To ti je kao borba dobra i zla u sopstvenoj glavi bez tvog prisustva.Limunovo_Drvo:E Fluid sto kaze soba4 pjesma ti je pesimisticna...i ja sam pooomalo pesimist...tako da nije losa uopste...
Ništa novo. I meni se dešavalo to isto. Ne znam gde si uploadovao koncert, ali gledaj da koncert izdeliš u zipovima, ali s tim da fajlovi budu nešto manji. Na primer oko 80 MB. Sigurnije je da ćeš poslati tako.soba4:E danas mi se dogodilo sranje, kada se zavrsio upload koncerta, pojavila mi se ona stranica the page cannot be displayed. i nista se nije snimilo a snimao sam pa jedno 15 sati![]()
heheheFLUID:Koga si volela da slažeš ajde lepo priznaj???
Neće niko da čuje.
![]()