EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hej, a ja bas htela da priupitam ljude kako je bilo u cetvrtak na tim TRIBUTE koncertima i u BGD-u i u Cacku, kad ono Oktobar se javila i prenela lepe utiske...:super::ok: Nadam se da ces ponovo otkriti nesto na ovoj temi sto te nece bacati u negativu... Mozda smo se previse bavili tragedijom koja je obelezila ovaj bend, a premalo se bavili muzikom EKV, njihovim stvaralastvom... Mozda je potrebno da se malo distanciramo od te njihove tragedije, cisto da napravimo balans...

Kako je bilo na tribjutu u SKC proslog cetvrtka?! Jedino sto smo saznali jeste da je cert kasnio jedno sat i pol... Mene je radovalo dok sam jos mogla da idem na te tribjute to sto su oko mene fanovi, sto vidim da jos uvek neko voli tu muziku i da mu znaci...

A u subotu je na radiju B92, u emisiji HULAHOP gostovao Massimo Savic... I naravno, voditeljka Dejana je pomenula Milana, Magi ( cak i Sonju i Subu ) u jednom momentu... Massimo je rekao da ga niko nije poslusao... I da je ljut na sve njih, jer ih sada ne moze nazvati i cuti i videti kada dodje u Beograd... Kada je pricao o njima dao se cuti taj zvuk prekora i ljutnje, zbog nemoci da ista vise ucini za njih, u njegovom glasu... I pricao je o njiihovoj naivnosti, o velikoj rock and roll prevari kroz Lou Reed-a, David Bowie-a, Iggi Pop-a... ( i ne bih vise o tome, da opet ne potenciram tu tragediju... da ne protivurecim sebi, mada, htedoh samo da prenesem informaciju o emisiji i pominjanju EKV ). Mislim da na sajtu B92 emisija moze da se skine, pa eto, ko je nije poslusao, ako ima vremena, moze da je cuje...

Ja sam bila u subotu u SKC-,u ,repriza cetvrtka...:)Kasnili su oko sat vremena,mada to nije ni bitno...:)

Realno,nije mi bilo uopste lepo.Nije bila neka atmosfera,a i bilo je manje mnogo manje ljudi nego u subotu ....Slab dozivljaj.

Na takvim svirkama umem da se potpuno izgubim,da ne znam ni gde sam,zatvorim oci i samo pevam,kao u transu i pomeram se uz muziku,i onda mogu da kazem da mi je bilo fantasticno...
Ovog puta nije bilo tako,nesto je falilo....:(:(

@Oktobar-Bilo bi stvarno lepo kad bi cesce svracala ovde...:neutral:

Poslednja izmena:
Hej, a ja bas htela da priupitam ljude kako je bilo u cetvrtak na tim TRIBUTE koncertima i u BGD-u i u Cacku, kad ono Oktobar se javila i prenela lepe utiske...:super::ok: Nadam se da ces ponovo otkriti nesto na ovoj temi sto te nece bacati u negativu... Mozda smo se previse bavili tragedijom koja je obelezila ovaj bend, a premalo se bavili muzikom EKV, njihovim stvaralastvom... Mozda je potrebno da se malo distanciramo od te njihove tragedije, cisto da napravimo balans...

Pa i ja to mislim, čini mi se da je tema najviše išla u pravcu prvo knjige, nakon toga smrti, i nekako, kao da svi idemo u nekom drugom pravcu na temi.
Ali, nadam se da se nećete naljutiti, to je neki moj utisak.

@Oktobar-Bilo bi stvarno lepo kad bi cesce svracala ovde...:neutral:

Da, a ja bih još više volela da se u skorije vreme opet okupimo, da se malo ispričamo. :)

Stekla sam utisak da ovde većina ima dovoljno senzibiliteta da oseti atmosferu i nazre dalji tok.
ZADOVOLJNA SAM ŠTO SAM NAIŠLA NA GRUPU KOJA OBOŽAVA EKV, DRAGO MI JE ŠTO SU POSTOJALI.
???

EKVweb3-1.jpg

Bilo bi zaista jako lijepo da se moze potpisati ta peticija elektronskim putem. Ali sve nesto mislim da ne, jel da su to imali u vidu bila bi to neka online peticija. Uglavnom ako ista saznas Arzberg molim te javi ;)
Oktobar- i meni je bas drago da si se javila. Ne odustaj od ove teme molim te. Razumijem o cemu pricas ali ipak je ovo NASA tema, a sve ostale diskusije koje se ponekad povedu ovde ja samo preskocim. I ako te bas neko iziritira onda uvijek postoji ono Ignore dugme. Divan izum :mrgreen:, provjereno radi ;)

Pozdrav drustvu :ok::cmok:

Samo da pozdravim drugare i da vam zapretim: ne odustajte od teme!!! Donesite malo svog raspolozenja. "I svaki put kad budes komadic sebe dao, licice jutro na tebe vise nego na druge". U Rumu ne mogu nikako da odem ali SVAKA CAST sto je to organizovano, bas lepo

Kako sam se ispalila sinoc..odemo drugarica i ja,nenormalno srecne,kad ono nema ulaznica!:eek::eek:

Hehe, nisi jedina bila... :otkacio:
Što je najgore, drug i ja došli u 21.15 (kad je vjerovatno još i bilo ulaznica) i kao još je rano - odemo do parka da izblejimo; vraćamo se oko 22h i on predlaže da uđemo i ja kao "Ne, ne, rano je još, smorićemo se" i u 22.20h nas dočekuje natpis na vratima "Rasprodate ulaznice" :dash:

A u subotu Žar, tako da nisam ni tada otišla.

Uz sve to, propustila sam potpisivanje peticije. Divota. :lol:

vec sam rekao..,ali da nije ove grupe vjerujem da nebi bio upotpunjen...ovdje sam saznao tolike informacije o EKV-u.,da sam magistriro vec to podrucje ..,svaka cast svima clanovima EKV grupe..i ovoga podforuma.,..bit ce tribute u osijeku..,pa cu otici za ove daljen kada cujem samo mi se srce topi..MIlane volim te.,Bojane tebe jos vise.,pozdrav svima...=(

dali itko od vas moze saznati gdje je bojan pokopna?kako usupiti u vezu sa njegovom sestrom irenom pecar?..,mozete satavit malo njegovih slika?

Poslednja izmena:
Znam samo da je umro 13.oktobra `98 u Londonu,sad ne znam,mozda je i tamo sahranjen...
Njegovih slika ima vrlo malo,bar na netu.
Jao kako su bili divni na onom snimku,drugi deo dokumentarca na 10 min i 18 sec....
Ljubav :heart:

Postavicu ja veceras njegove slike...Imam nesto sa teme,sa neta,i sto je Oktobar postavljala...:)

Sahranjen je u selu Progar...

I sto nema Milunke,i profe42..?I Limuna,vec dugo...

@Mesecava kci...Ja sam jos samouvereno dosla oko 10 i 15,rekoh,ma nema sanse da su prodate sve..:hahaha: debil.

Poslednja izmena:
Ma, tu sam ja, ne brini :) Nemam utisak da me nema baš "dugo". :) Doduše, jeste, u poslednje vreme imam malo više nekih drugih poslova, ali, pročitam novosti na temi svaki dan, a, uostalom, jedan deo tih poslova vezan je i zapravo i za EKV, privodim kraju pripremu za štampanje onog mog romana o BGD koji sam spominjala, gde ima i referenci na EKV, pa me, već po običaju, dok pregledam svoj tekst, "vuče" ka nekim manjim promenama, i lektorskom doterivanju. (Bez obzira što je odlomak već objavljen u časopisu "Sveske"). U međuvremenu, još "skupljam hrabrost" (;) ) da ovde postujem i neke svoje pesme inspirisane EKV-om (nešto sam baš posebno samokritična povodom toga, a inače u toku mi je i opšte "raščišćavanje" među pesmama za sledeću zbirku). Kako god, za sada, evo, barem:

magi.jpg

Postavicu ja veceras njegove slike...Imam nesto sa teme,sa neta,i sto je Oktobar postavljala...:)

Sahranjen je u selu Progar...

@Mesecava kci...Ja sam jos samouvereno dosla oko 10 i 15,rekoh,ma nema sanse da su prodate sve..:hahaha: debil.

hej, pratim ja temu, ali ne rijetko pišem... u zadnje vrijeme sam bio bez neta pa će trebati malo vremena da pročitam ovo napisano

Back