EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Чупи НС:
yugoslav:
zabijem ekser u sred belog zida,,, ali ne tacho na sredinu vec malo levo dole, i postanem umetnik

Ниси у праву. Миланова муика није срање од модерне уметности. Његова музика има много смисла и много тога је кроз њу речениио!!! Ова прича о уметницима ме потсети на једног лика који је пресипао воду из тегле у теглу при чему је тврдио да тиме симболише пролазност нашег друштва и окупио масу и десетак ТВ екипа. Е о таквим уметницим ти причаш, Милан је нешто друго!!! А да, "Ја сам Господ Бог твој, немој имати других богова осим мене"

Ma da!!!
Ali VUCE ovim ekserasima,, onako skroz!!!

E da ovo za boga!!!!

EVO, EVOOOOO!!!

U ponedeljak-vecce prossetah centrom NSa i zzureci kuci, prolazeci trgom Slobode, iz basstice koja pripada ne znam kom kaficu, ali se nalazi ispred ulaza u Vojvodjansku banku zaccuh poznate akorde pesme "Par godina za nas". Naime, jedan ccova sa akusticcnom svirao je i pevao (glasom sliccnim Milanovom) - nimalo losse, da nisam zzurila verovatno bih sela da poslussam ssta joss zanimljivo mogu ccuti.
Eto, sad znate, pa ako mozzete i volite, vi izvolite, ...

.pissbottleman:
Da,ja sam bio jednom .... bio neki tribute ... dao 200 dinara ... i ne mogu bas da kazem da sam bio preterano srecan....
Prvo..dacu ti ja 200din.ako ti je stalo za pare..drugo,dechko je pitao za EKV a ne neki bend koji glumi klovnove i njih imitira!!!Prijatelju prvo ti odslusaj orginal pa tek onda idi na tribute!!ok

Prijatelju ... prvo ti razmisli pre nego sto mi odgovoris .... (i pre nego sto me prisilis da odgovaram na tvoje gluposti) ....

Da nisam slusao original i da mi je zao tih 200 dinara ja ih onda sigurno ne bih dao za obican tribute...
Ja sam samo spomenuo to jer je takodje bilo u kapiji(tj. Enteru).
Apach nije decko.
Ne treba meni tvojih 200 dinara.

.pissbottleman:
Prijatelju ... prvo ti razmisli pre nego sto mi odgovoris .... (i pre nego sto me prisilis da odgovaram na tvoje gluposti) ....

Da nisam slusao original i da mi je zao tih 200 dinara ja ih onda sigurno ne bih dao za obican tribute...
Apach nije decko.
Ne treba meni tvojih 200 dinara.

:( sto si neko drndalo..i nisam prijatelj:P vec hmm suprotnost od toga:) evo dacu ti cokoladu i svih 8 albuma od ekv-a..za mir,mir:P

Ssta uradiste vas dvoje? Ostavim vas malo nasamo, kad ono leti perje!
"mir, mir barte, mir ...'
.pissbottleman:
bass sam na nekoj od tema prokomentarisala da sam bila na nekom tribute-u u NS Time-u i da su zvuccali skoro pa losse(rasstimano, malo je i ozvuccenje bilo krivo), ali verujte mi meni je bilo savrsseno (iako sam i ja dala 200 dindzi za upad)
.pissbottleman:
Apach nije decko.
Pa da, nisam ...

@ Jonana - Malo mi je smetalo sto si odmah zakljucila da ih ja ne slusam a da sam otisao na tribute iz ... nekog razloga ..... izvini sto sam tako burno reagovao(desi mi se ponekad (obicno kada se raspravljam oko stvari do kojih mi je stalo)) nemoj da se ljutis , il' padas u bedak .... evo ja se ne ljutim.

A cokoladu ces mi postom poslati iz Bg.
(Imam Mp3 i jos neke koncerte ....)

Back