Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A žališ se na veliku kamatu , sad kušaj ono što skuhal.Sve se to vrati sa kamatom, samo što SFRJ narod to ne kapira.
Eh..ЕКСКЛУЗИВНО: Председник Вучић објављује нове мере финансијске подршке грађанима Србије
Председник Александар Вучић објавиће вечерас ексклузивно нове финансијске мере за подршку грађанима Србије, сазнаје Политика.
Вучић ће бити гост емисије "Хит твит" у 21 час на ТВ Пинк где ће представити наведено.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...ove-mere-finansijske-podrske-gradanima-Srbije
Pogledajte prilog 1454003
Pogledajte prilog 1454004
Opet stize pare koje Vucic deli iz svoga dzepa, wow
Da li ce sada gradjani biti jos vise zadovoljniji ovakvom politikom ?
Arno?Samo JA-KO!
Ne znam kako da ga pratim večeras u tvitu kad imam live sesiju na YT koju ne propuštam već dugo... Ma, nema veze, sve će to sutra da se reprizira ažurno između blokova "Elite"!
I bankar secikesa...I precednik i premijer i ministar i komesar i gradonačelnik i arhitekta i prorok.
Pogledajte prilog 1454070
I ko plaća, država?Vučić pred izbore najavio nove mere: Svim srednjoškolcima će biti isplaćeno po 10.000 dinara, a studentima preko studentske kartice po 1.000
https://nova.rs/posts/aleksandar-vucic-hit-tvit
Pogledajte prilog 1454082
Odlicno, imace zena za 10 meseci za vestacke nokteZa 4 dana ide 20.000 penzionerima
Upiši srednju školu, na brzaka.Nezaposlena, još nisam penzioner, sve mi pobeže ispred nosa, o živote lutalico.
Opet na popravni iz fizike??? Ma nema šanse.Upiši srednju školu, na brzaka.
Imaš sreće, jer Vučić prati sve društvene mreže, pa i ovu.Opet na popravni iz fizike??? Ma nema šanse.
Nisi zanimljiv za vlast, šta da ti radimo.А нас запослене ко јеббе !! Ми можемо и да цркнемо. Пензионери раде у фабрикама а не ми.....јел тако !!
MI predao listu?Nesto nije u redu sa rejtingom,cim ovoliko daju.Djilas presao 25%?
Bice narodna socijalna penzija, ako mi pobedimo. Isplacuju je Hrvatska oko 106evra i S.Makedonija 98evra. Ima je u oko 100drzava.Nezaposlena, još nisam penzioner, sve mi pobeže ispred nosa, o živote lutalico.