Председник Вучић: Тражим политичку, а пре тога кривичну одговорност за трагедију у Новом Саду

Ja na ovom snimku, vidim radnike gore koji rade i stoje na nadstrešnici.
O kakvom dole ti pričaš, nemam pojma toga nema na ovom snimku.
Kao što vidiš, radnici su gore i stoje i rade na nadstrešnici, datum 28.maj 2024
Ma mislio sam na onu betončinu što onako štrči iznad, gore, valjda čekaju narednu prilku…

Šta je transparentno ??? Pa, ti divljas na opoziciju, bez ikakvih dokaza , svojim nagadjanjima da je neko iz opozicije u po bela dana, srušio nadstresnicu na gomilu ljudi. Jesi ti normalna?

Не би ме чудило , обзиром да опозција све више има методе које користи Хилтер приликом напда на Пољску ..пре свега би ја прво испитала опозцију , где су били и шта су радили , не сви , али има групација која и те како има терористичке сегменте у себи

Не би ме чудило , обзиром да опозција све више има методе које користи Хилтер приликом напда на Пољску ..пре свега би ја прво испитала опозцију , где су били и шта су радили , не сви , али има групација која и те како има терористичке сегменте у себи
Ma, tako je , rasipati se našim parama za plate sudija i tužilaca da ispituju Djilasa i Cutu gde su bili taj dan. Strasno.

Back