Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 26.542
У наменској свако мало нешто експлодира, а није ни Божић, ни Нова година.Nesto se mnogo cesto desava kod ovih, nije im to prvi put.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У наменској свако мало нешто експлодира, а није ни Божић, ни Нова година.Nesto se mnogo cesto desava kod ovih, nije im to prvi put.
Iha, a ovi kao nisu.Isto je u HR. Plus što su još i lopovi.
Сва срећа па наши (СРБ) политичари нису. Лопови.Isto je u HR. Plus što su još i lopovi.
..ali da se nadovezem u Hrvatskoj je bilo i zatvora bese Stipe Mesic zaglavio tamo, toga u Srbiji nema, zasad.Isto je u HR. Plus što su još i lopovi.
Санадер Иво..ali da se nadovezem u Hrvatskoj je bilo i zatvora bese Stipe Mesic zaglavio tamo, toga u Srbiji nema, zasad.
Нека чува Бог и тебе!Сетио се након колико дана? Схватили су да овакву свуњарију не могу тек тако гурнути под тепих. Дуле, да те чува драги Бог, нико твој не настрада у некој сличној ситуацији, а ти да и даље ботујеш за сендвич, неважно празан или са паризером.
Врати се мало у прошлост- дешавало се итекако и код других. Дешава се свуда по свету.Nesto se mnogo cesto desava kod ovih, nije im to prvi put.
moja greska, ali bese i Mesica nesto optuzivali?Санадер Иво
Ako se desava " svuda" ajde onda da pustimo da nas sve pobiju, sta ce sledece da padne na glavu?Врати се мало у прошлост- дешавало се итекако и код других. Дешава се свуда по свету.
Битно је да они који су криви одговарају, а не да се води политичка кампања!
Видим ко је досад профитирао.Нека чува Бог и тебе!
А посебно оне који би да профитирају на трагедијама и несрећама, били они власт или опозиција!
Месић је играч "дубоке државе". Морао би нешто дебело ука*ити, па да га ћоркирају, а и престар је за робију. "Служио" је под Титом.moja greska, ali bese i Mesica nesto optuzivali?
Прво, страшна је оптужба рећи да је ово убиство а не трагедија! То је рекла Мариника! У некој другој држави, већ би седела у затвору због тогаAko se desava " svuda" ajde onda da pustimo da nas sve pobiju, sta ce sledece da padne na glavu?
Ко је профитирао?Видим ко је досад профитирао.
Видиш какво објашњење дају ботови, дешавало се и пре, дешава се свуда у свету. Енде!To je bilo za vreme ministrovanja Zorane Mihajlovic, takodje za vreme njenog ministrovanja covek je poginuo zato sto na autoputu nisu oznacili da ima radova, udario je u taj nezavrseni deo i stardao, naravno niko nije odgovarao.
Сад још само да и Вучевић поднесе оставку па да лијепо замијене мјеста и милина.Па шта то мења? Поднео је оставку? То није крај истраге, и они који су радили реконструкцију треба да одговарају.
Ови твоји. Гледам по мом "селу". Ликови који до јучер нису имали за марамице, данас имају сплавове, аутомобиле, сређују кућерине, купују дипломе, деца им се бахате.Ко је профитирао?
Gde sam ja spominjao bilo koga za vlast i ko ce da dodje na vlast?Прво, страшна је оптужба рећи да је ово убиство а не трагедија! То је рекла Мариника! У некој другој држави, већ би седела у затвору због тога
Друго, одговорни ће бити приведени и кажњени!
Треће ресорни министар је поднео оставку!
Е сад, што би неки хтели да дођу на власт на конту ове трагедије, сведочи о њима и о њиховој немоћи да призивају несрећу да би профитирали.
Ужас!
Неће им фалити длака с главе. Иду мало на хлађење у неки управни одбор, какво директорско место, па кад се прашина слегне, ето их ко "кец из рукава". Како да се лише Весића? Па човек је геније. Реконструисао центар БГ-а, па након пар месеци опет кренуо у реконструкцију реконструисаног. А наша земља је баш запуштена. Жути су много крали и ништа реконструисали. Рај за садашње "усрећитеље" народа сербског.Сад још само да и Вучевић поднесе оставку па да лијепо замијене мјеста и милина.
Мани ме те демагогије. Ево, опозиционари су све сама сиротиња убога.Ови твоји. Гледам по мом "селу". Ликови који до јучер нису имали за марамице, данас имају сплавове, аутомобиле, сређују кућерине, купују дипломе, деца им се бахате.
Шта ти хоћеш? Знам, да оде Вучић. Добро.Gde sam ja spominjao bilo koga za vlast i ko ce da dodje na vlast?
Cekaj malo, oni ne mogu da se dogovore niti znaju da slazu koliko su stvarno potrosili para, prvo su rekli 64 miliona evra da bi na kraju ispalo da je cifra oko 16 miliona evra, kao drugo rekli su da nije radjena rekonstrukcija nadstresnice, da bi ih brojne fotke i video snimci demantovali u toj lazi!
Оно кад погледаш, ни једном ни другом ионако не може фалити длака с главе из објективних разлога.Неће им фалити длака с главе. Иду мало на хлађење у неки управни одбор, какво директорско место, па кад се прашина слегне, ето их ко "кец из рукава". Како да се лише Весића? Па човек је геније. Реконструисао центар БГ-а, па након пар месеци опет кренуо у реконструкцију реконструисаног. А наша земља је баш запуштена. Жути су много крали и ништа реконструисали. Рај за садашње "усрећитеље" народа сербског.
Заболи ме за опозицију! Ако су лопине као што тврдиш, зашто их председник, дика наша и Косовка девојка у покушају, није процесуирао? Што је пригрлио перјанице "жуте" банде?Мани ме те демагогије. Ево, опозиционари су све сама сиротиња убога.