Председник Вучић: Тражим политичку, а пре тога кривичну одговорност за трагедију у Новом Саду

Сетио се након колико дана? Схватили су да овакву свуњарију не могу тек тако гурнути под тепих. Дуле, да те чува драги Бог, нико твој не настрада у некој сличној ситуацији, а ти да и даље ботујеш за сендвич, неважно празан или са паризером.
Нека чува Бог и тебе!

А посебно оне који би да профитирају на трагедијама и несрећама, били они власт или опозиција!

Nesto se mnogo cesto desava kod ovih, nije im to prvi put.
Врати се мало у прошлост- дешавало се итекако и код других. Дешава се свуда по свету.

Битно је да они који су криви одговарају, а не да се води политичка кампања!

Врати се мало у прошлост- дешавало се итекако и код других. Дешава се свуда по свету.

Битно је да они који су криви одговарају, а не да се води политичка кампања!
Ako se desava " svuda" ajde onda da pustimo da nas sve pobiju, sta ce sledece da padne na glavu?

Нека чува Бог и тебе!

А посебно оне који би да профитирају на трагедијама и несрећама, били они власт или опозиција!
Видим ко је досад профитирао. :whistling:

moja greska, ali bese i Mesica nesto optuzivali?
Месић је играч "дубоке државе". Морао би нешто дебело ука*ити, па да га ћоркирају, а и престар је за робију. "Служио" је под Титом.

To je bilo za vreme ministrovanja Zorane Mihajlovic, takodje za vreme njenog ministrovanja covek je poginuo zato sto na autoputu nisu oznacili da ima radova, udario je u taj nezavrseni deo i staradao o, naravno niko nije odgovarao.

Ako se desava " svuda" ajde onda da pustimo da nas sve pobiju, sta ce sledece da padne na glavu?
Прво, страшна је оптужба рећи да је ово убиство а не трагедија! То је рекла Мариника! У некој другој држави, већ би седела у затвору због тога

Друго, одговорни ће бити приведени и кажњени!
Треће ресорни министар је поднео оставку!

Е сад, што би неки хтели да дођу на власт на конту ове трагедије, сведочи о њима и о њиховој немоћи да призивају несрећу да би профитирали.
Ужас!

To je bilo za vreme ministrovanja Zorane Mihajlovic, takodje za vreme njenog ministrovanja covek je poginuo zato sto na autoputu nisu oznacili da ima radova, udario je u taj nezavrseni deo i stardao, naravno niko nije odgovarao.
Видиш какво објашњење дају ботови, дешавало се и пре, дешава се свуда у свету. Енде!

Па шта то мења? Поднео је оставку? То није крај истраге, и они који су радили реконструкцију треба да одговарају.
Сад још само да и Вучевић поднесе оставку па да лијепо замијене мјеста и милина.

Ко је профитирао?
Ови твоји. Гледам по мом "селу". Ликови који до јучер нису имали за марамице, данас имају сплавове, аутомобиле, сређују кућерине, купују дипломе, деца им се бахате.

Прво, страшна је оптужба рећи да је ово убиство а не трагедија! То је рекла Мариника! У некој другој држави, већ би седела у затвору због тога

Друго, одговорни ће бити приведени и кажњени!
Треће ресорни министар је поднео оставку!

Е сад, што би неки хтели да дођу на власт на конту ове трагедије, сведочи о њима и о њиховој немоћи да призивају несрећу да би профитирали.
Ужас!
Gde sam ja spominjao bilo koga za vlast i ko ce da dodje na vlast?
Cekaj malo, oni ne mogu da se dogovore niti znaju da slazu koliko su stvarno potrosili para, prvo su rekli 64 miliona evra da bi na kraju ispalo da je cifra oko 16 miliona evra, kao drugo rekli su da nije radjena rekonstrukcija nadstresnice, da bi ih brojne fotke i video snimci demantovali u toj lazi!

Сад још само да и Вучевић поднесе оставку па да лијепо замијене мјеста и милина.
Неће им фалити длака с главе. Иду мало на хлађење у неки управни одбор, какво директорско место, па кад се прашина слегне, ето их ко "кец из рукава". Како да се лише Весића? Па човек је геније. Реконструисао центар БГ-а, па након пар месеци опет кренуо у реконструкцију реконструисаног. А наша земља је баш запуштена. Жути су много крали и ништа реконструисали. Рај за садашње "усрећитеље" народа сербског.

Ови твоји. Гледам по мом "селу". Ликови који до јучер нису имали за марамице, данас имају сплавове, аутомобиле, сређују кућерине, купују дипломе, деца им се бахате.
Мани ме те демагогије. Ево, опозиционари су све сама сиротиња убога.

Gde sam ja spominjao bilo koga za vlast i ko ce da dodje na vlast?
Cekaj malo, oni ne mogu da se dogovore niti znaju da slazu koliko su stvarno potrosili para, prvo su rekli 64 miliona evra da bi na kraju ispalo da je cifra oko 16 miliona evra, kao drugo rekli su da nije radjena rekonstrukcija nadstresnice, da bi ih brojne fotke i video snimci demantovali u toj lazi!
Шта ти хоћеш? Знам, да оде Вучић. Добро.

И шта онда?

Неће им фалити длака с главе. Иду мало на хлађење у неки управни одбор, какво директорско место, па кад се прашина слегне, ето их ко "кец из рукава". Како да се лише Весића? Па човек је геније. Реконструисао центар БГ-а, па након пар месеци опет кренуо у реконструкцију реконструисаног. А наша земља је баш запуштена. Жути су много крали и ништа реконструисали. Рај за садашње "усрећитеље" народа сербског.
Оно кад погледаш, ни једном ни другом ионако не може фалити длака с главе из објективних разлога. :mrgreen:

Мани ме те демагогије. Ево, опозиционари су све сама сиротиња убога.
Заболи ме за опозицију! Ако су лопине као што тврдиш, зашто их председник, дика наша и Косовка девојка у покушају, није процесуирао? Што је пригрлио перјанице "жуте" банде?

Poslednja izmena:

Back