Ексклузивно: Опасне последице одрастања деце у хомосексуалним "породицама"!

Problem nije u tome da li će postati gejevi. Uostalom, deca iz hetero brakova postaju gejevi i to je sasvim normalno.

Pitanje je koliko je ta porodica otac/otac ili majka/majka dobra za odrastanje dece. Ako znamo da je lični primer i identifikacija sa roditeljima za decu od velike važnosti.

Ako nije problem u budućem seksualnom opredeljenju deteta i ako je lični primer i identifikacija sa roditeljima presudan faktor u formiranju karaktera deteta treba dokazati da karakter ljudi zavisi od seksualnog opredeljenja. Gde su ti dokazi ?

Ako nije problem u budućem seksualnom opredeljenju deteta i ako je lični primer i identifikacija sa roditeljima presudan faktor u formiranju karaktera deteta treba dokazati da karakter ljudi zavisi od seksualnog opredeljenja. Gde su ti dokazi ?

Ja nigde nisam apostrofirala povezanost između seksualnog opredelenja roditelja i karaktera deteta. I ovde se ne priča o budućem seksualnom opredelenju deteta odraslog u takvoj porodici, već o njegovoj ličnosti...sklonosti samoubistvima i sl. što je navedeno u uvodnom postu.

Kad su deca u pitanju porodične terapije su upravo bazirane na tim odnosima. Majka-dete. Otac-dete. Samo postavljam pitanje kako je moguće taj model videti u porodicama gde postoji samo obrazac majka/majka ili otac/otac.

Ja nigde nisam apostrofirala povezanost između seksualnog opredelenja roditelja i karaktera deteta. I ovde se ne priča o budućem seksualnom opredelenju deteta odraslog u takvoj porodici, već o njegovoj ličnosti...sklonosti samoubistvima i sl. što je navedeno u uvodnom postu.

.

U čemu je razlika između karaktera ličnosti i osobine ličnosti ?!

Ne znam, ti mi reci.

Isto je .

A onda mi reci i kako vidiš budući rad dečijih i porodičnih psihologa u porodicama gde nema izdefinisanih figura oca i majke.

Isto kao i dosadašnji rad u domovima ili kod samohranih majki , znači bez neke velike razlike kao i u tradicionalnom roditeljstvu. Sve ovo ne znači da ja izjednačavam odgajanje u tradicionalnom braku sa alternativnim rešenjima ali se ovde zaboravlja na jednu veliku populaciju dece koja su već lišena mogućnosti usvajanja od osoba u tradicionalnom braku (danas jedino pravno postojećem).

Poslednja izmena:
Isto je .

Isto kao i dosadašnji rad u domovima ili kod samohranih majki , znači bez neke velike razlike kao i u tradicionalnom roditeljstvu. Sve ovo ne znači da ja izjednačavam odgajanje u tradicionalnom braku sa alternativnim rešenjima ali se ovde zaboravlja na jednu veliku populaciju dece koja su već lišena mogućnosti usvajanja sa osobama u tradicionalnom braku.

O tome i jeste reč. To onda nisu normalne porodice kao što gej lobi želi da predstavlja, već porodice sa određenim nedostacima . Slučajevi kao kod samohranih majki i sl. što si naveo

O tome i jeste reč. To onda nisu normalne porodice kao što gej lobi želi da predstavlja, već porodice sa određenim nedostacima . Slučajevi kao kod samohranih majki i sl. što si naveo

Da ali decu koja ostanu bez roditelja (iz raznoraznih razloga) mora neko da odgaja . U ranijim vremenima tu ulogu preuzimali su domovi , pa smo imali mnoge velike ljude koji su potekli iz domova. Danas tu ulogu najčešće preuzimaju oni koji žive u tradicionalnom braku ali su u nemogućnosti da imaju decu. A postoje deca koja preostanu , njih neće niko.

Poslednja izmena:

Back