- Poruka
- 8.396
HeBePoBaTaH_:
Film "Ljubavnik" je katastrofa.
Ne znam, nisam gledala, zato pitam.
Moracu sama da proverim, malo si mi sumnjiv
.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HeBePoBaTaH_:
Film "Ljubavnik" je katastrofa.
.To mogu da razumem posto Trejsi Sevalije ima stvarno ali stvarno bolestan odnos prema svetu,ali mene interesuje da li si gledala film.Generalno smo se slozili da dobre ekranizacije nema medjutim mislim da je ovaj film dosledno otpratio knjigu!Betty:ja nisam zadovoljna ni knjigom :shock:
Betty:iskreno - ne znam. Ali, ako jesam, sve je kao u knjizi, a knjig aje filmična.
btw. meni tu nema ništa bolesno, iz današnje perspektive, možda je nekada bio hit kresnuti se na ulici s mesarom, ali danas...m-m. 8)
HeBePoBaTaH_:-
Još dva dobra primera ekranizacije književnih dela :
1. "Prospero's Book" Petera Greenawaya po motivima Šekspirove Bure.
[/b]
HeBePoBaTaH_:
"Autostoperski vodič kroz galaksiju" - suvišno je reči katastrofa.
terapeut:Koja je po Vasem misljenju najvernije prikazana knjiga na filmu?
Opste je poznato da se knjige vrlo tesko ekranizuju i skoro uvek nas razocaraju,ali da li je neko od Vas
odgledao nesto sto nije upropasceno ekranizacijom?
Borboleta:Ne moze film da bude bolji od knjige! Uvek, ali uvek, se razocaram kad prvo procitam knjigu pa pogledam film. Jedini film koji mi je bio bolji od knjige je Lajanje na zvezde
mixy:Упоређивати филм и књигу је немогуће у основи, јер ће књига, у сваком случају, па чак и она најгора, имати бољу оцену - књига је један медијум, а филм други... Неупоредиво!
Читајмо књиге![]()