EKONOMSKI FAX U BGD-U VS.OSTALI EKONOMSKI FAKULTETI

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
OK,hvala....
Sad samo josh da odluchim.......:(

Preporucujem ti FON, bolje je organizovan fakultet i svi moji poznanici koji studiraju tamo su zadovoljni. Ako se odlucis za Ekonomski, idi na pripreme, meni su iz Sociologije, Geografije, a pogotovu Istorije bas pomogle. Ne kazu direkto bice to i to, naravno, ali daju smernice. Dovoljno je sto kazu sta da podvuces. Bar po meni.

Ne znam ja sam iz Bosne i završila sam ekonomiju. Imala sam priliku da mi predaju profesori sa beogratskog fakulteta, većina su bili odlični predavači, fer i korektni, s toga pretpostavljam da je Ekonomski fakultet u Beogradu sasvim ok. Ali ipak ne mogu tvrditi da je najbolji uvijek postoji bolji od boljih, a i mišljenja sam da su Ekonomski fakulteti u centrima, Sarajevo, Zagreb, Beograd svakako na višoj razni u odnosu na fakultete u nekim manjim gradovima.Toliko. Pozdrav.

Prosle god su neki upisali trecu sa 78,tako sam cula a i jedna devojka mi je licno reka.Sad je granica 80 ,mislim da su i prosle god spustili na 80 bodova a ne znam kako su onda upisivali sa 78!Ako neko zna neka odgovori, hitno je.Poslednji dan za upis je utorak.Ne znam kome da se obratim.

Idi u Studentsku sluzbu. Mislim da treba da pises neku molbu....

Da pitam i ovde...
Tema za seminarski rad mi je "Odnosi SFRJ i OECD". Bio sam na sajtu OECD-a, ali ne nađoh ništa pametno. Ni na googlu nisam baš imao sreće. Poslao sam par mailova na adrese OECD i našeg Ministarstva finansija. Ako neko ima neke materijale ili zna neki sajt koji bi mi bio od koristi, biću zahvalan.
Deadline za predaju seminarskog je kraj novembra.
Thanks in advance!

ovako... dvoumim se izmedju ekonomije i politickih nauka... za ekonomiju me koci to sto sam ja iz gimnazije, i sto ne znam da li mene zanima ekonomija, da li ja to mogu, jer nemam NIKAKVIH dodirnih tacaka sa njom.
s druge strane politicke nauke(medjunarodni odnosi) su mi super fakultet,gledala sam predmete, i svidjaju mi se, ALI STA CU POSLE SA TIM FAKULTETOM? kako da se zaposlim?
ima li neko pametan savet?

Back