bobos
Zainteresovan član
- Poruka
- 348
ajmo, ruke gore svi :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno pitanje, vezano za nacionalnu ekonomiju, da li je neko polagao u junu kod Biljane J.G, i da li slucajno zna koliki je problem pravila ako neko nije znao da resi zadatak ali je znao oba teorijska pitanja? I da li polaganje ispita ima veze sa predispitnim aktivnostima, ja imam seminarski i prezentaciju, da li ce to uticati na ocenu, ako uzmemo u obzir da ne znam zadatke, niti imam vremena da ih spremim, i sa teorijom cu se namuciti?
Ispit je u sledecu sredu, tako da bi mi svaka informaciju puno puno puno znacila?
Hvala
Necu cekati sledeci rok, izacicu pa sta bude....isla sam na vezbe, i predavanja, vecinu, pa cu reskirati, a i uzela sam da radim zadatke sa vezbi, i ne ide tako lose.....mada cu morati malo teoriju da zanemarim zbog toga pa i eskiviram poslednjih stotinak strana knjige....cula sam da postoje neka odlaganja, odnosno da se svi skupljamo na dan ispita i da ona nudi rokove u narednih nedelju dana, pa mozes da biras kada ces....posto ne mozemo svi da polazemo istog dana....barem je tako bilo u junu, ko zna sta su do sada izmislili....bez zadatka nikako ne mozes da prodjes kod nje,kod ostalih mozda prodjes ali biljana insistira na toma,cak zna i da davi sa izvodjenjem i da joj objasnjavas sta si radila u zadatku,sacekaj sledeci rok da polazes kod nekog drugog
ako imas prezentacije i kolokvijum, pitace te nesto malo i to je to
znam nekoliko ljudi koji su odgovarali po jedno pitanje i dobili 10ke
slomi nogu
imam prezentaciju i seminarski.....valjda ce da me pita samo dva pitanja i zadatak![]()
p.s. ljudi dao sam strategijski kod Kalicanina, usralo me maksimalno
jos emmm u septembru i dao sam uslov za cetvrtu
davim se sa ovom skriptom iz monetarne, ne mogu da gledam
sad sam saznao da sam upao na daljinu, sto je super posto sam ocajno uradio prijemni. ako sam na daljini jel mogu da idem na predavanja?
Ako hoćeš
sad sam saznao da sam upao na daljinu, sto je super posto sam ocajno uradio prijemni. ako sam na daljini jel mogu da idem na predavanja?
I ja sam prvobitno upala na daljinu, i pronasla sam na netu da studenti u tom rezimu nemaju pravo dolaska na predavanja, kao i polaganja kolokvijuma, ali sam saznala da na predavanja moze opusteno da se ide, a sto se kolokvijuma tice... Nisam sigurna... Medjutim, pomeranjem liste sam presla u samofinansirajuce, tako da mi vise nije ni bitno
Sta si ti uradio na kraju?
Jel moze neko da mi kaze koliko dugo, kako i gde ste se spremali za upis na fax. i interesujeme da li se dobije zbirka iz matematike, sa zadatcima pa se iz nje padnu zadatci i na prijelnom ili....
Hvala unapred