EKONOMSKI FAX U BGD-U VS.OSTALI EKONOMSKI FAKULTETI

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedno pitanje, vezano za nacionalnu ekonomiju, da li je neko polagao u junu kod Biljane J.G, i da li slucajno zna koliki je problem pravila ako neko nije znao da resi zadatak ali je znao oba teorijska pitanja? I da li polaganje ispita ima veze sa predispitnim aktivnostima, ja imam seminarski i prezentaciju, da li ce to uticati na ocenu, ako uzmemo u obzir da ne znam zadatke, niti imam vremena da ih spremim, i sa teorijom cu se namuciti?
Ispit je u sledecu sredu, tako da bi mi svaka informaciju puno puno puno znacila?

Hvala

Jedno pitanje, vezano za nacionalnu ekonomiju, da li je neko polagao u junu kod Biljane J.G, i da li slucajno zna koliki je problem pravila ako neko nije znao da resi zadatak ali je znao oba teorijska pitanja? I da li polaganje ispita ima veze sa predispitnim aktivnostima, ja imam seminarski i prezentaciju, da li ce to uticati na ocenu, ako uzmemo u obzir da ne znam zadatke, niti imam vremena da ih spremim, i sa teorijom cu se namuciti?
Ispit je u sledecu sredu, tako da bi mi svaka informaciju puno puno puno znacila?

Hvala

bez zadatka nikako ne mozes da prodjes kod nje,kod ostalih mozda prodjes ali biljana insistira na toma,cak zna i da davi sa izvodjenjem i da joj objasnjavas sta si radila u zadatku,sacekaj sledeci rok da polazes kod nekog drugog

bez zadatka nikako ne mozes da prodjes kod nje,kod ostalih mozda prodjes ali biljana insistira na toma,cak zna i da davi sa izvodjenjem i da joj objasnjavas sta si radila u zadatku,sacekaj sledeci rok da polazes kod nekog drugog
Necu cekati sledeci rok, izacicu pa sta bude....isla sam na vezbe, i predavanja, vecinu, pa cu reskirati, a i uzela sam da radim zadatke sa vezbi, i ne ide tako lose.....mada cu morati malo teoriju da zanemarim zbog toga pa i eskiviram poslednjih stotinak strana knjige....cula sam da postoje neka odlaganja, odnosno da se svi skupljamo na dan ispita i da ona nudi rokove u narednih nedelju dana, pa mozes da biras kada ces....posto ne mozemo svi da polazemo istog dana....barem je tako bilo u junu, ko zna sta su do sada izmislili....

CJ:
sad sam saznao da sam upao na daljinu, sto je super posto sam ocajno uradio prijemni. ako sam na daljini jel mogu da idem na predavanja?

I ja sam prvobitno upala na daljinu, i pronasla sam na netu da studenti u tom rezimu nemaju pravo dolaska na predavanja, kao i polaganja kolokvijuma, ali sam saznala da na predavanja moze opusteno da se ide, a sto se kolokvijuma tice... Nisam sigurna... Medjutim, pomeranjem liste sam presla u samofinansirajuce, tako da mi vise nije ni bitno :D:D:D
Sta si ti uradio na kraju?

Uf.....Ja sam za sada samo dao jedan ispit (socilogiju) uzas..........ocekivao sam da cu dati i osnove ali *** okinuo sam po drugi put....smorio sam se uzas......u petak imam makro i nadam se da cu to makar dati....A keva i cale hoce da me sele na neki privatni jer kazu da nemam teorije da dam godinu....a ja ne volim privatne i ostaje mi se na drzavnom i znam da ako se vise ne za.ebavam da cu uspeti...ne znam.....to je 4 ispita za septembar i oktobar....ajde starije kolege, jel neko bio u slicnoj situaciji....neki savet.....plz....:(((

Bilo je takvih slučajeva ...
Moj ortak je imao dva u julu , znači dao je u januaru sociologiju , u julu rem ili kako se već sad zove makroekonomija .
Spremao je statistiku , kod one plave gospođe , to je dao u septembru ...
U oktobru je dao osnove , polagao 5 put , a u oktobru II dao matematiku (polagao samo pismeni )
Sve u svemu imao je sreće , sve se može , kad se hoće , ja sam u drugoj samo u januaru dao 3 ispita ...
Generalno sve zavisi od toga jel si neki ispit ranije učio i koliko si pratio predavanja i vežbe . Ako već znaš te osnove douči dobro i daj za septembar , a za ostalo ne znam , jel si učio nešto ?

imas pripreme na faxu u maju i junu, ne znam koliko pomaze za matis, za opstu kulturu (pogotovo za geos) su korisne
i onda kad zavrsis majske pripreme iskljucis se 25 dana (ne racunam matursko vece) spremis i polozis
@MARIVA, na kraju su prosle godine spustili na 80 za upis u drugu
@petar2m, sta uradi kod Jaksica? ako si to dao, uz veliku kolicinu truda i srece mozes da das uslov, al bas si usro motku
p.s. otkacio sam i Zivkovica, odgovorio mu ja na pitanje i onda je davio pola sata sa nekom pricom, na kraju me pitao "i kolega gde ste stali?"
ko da kolokvijume iz monetarne ispit je smehotresija

I ja sam prvobitno upala na daljinu, i pronasla sam na netu da studenti u tom rezimu nemaju pravo dolaska na predavanja, kao i polaganja kolokvijuma, ali sam saznala da na predavanja moze opusteno da se ide, a sto se kolokvijuma tice... Nisam sigurna... Medjutim, pomeranjem liste sam presla u samofinansirajuce, tako da mi vise nije ni bitno :D:D:D
Sta si ti uradio na kraju?

I ja sam se pomerio na samofinansirajuce.

Jel moze neko da mi kaze koliko dugo, kako i gde ste se spremali za upis na fax. i interesujeme da li se dobije zbirka iz matematike, sa zadatcima pa se iz nje padnu zadatci i na prijelnom ili....
Hvala unapred

...a mene zanima da li je preporučljivo uzeti matiš kao "izborni predmet" za prijemni (pored testa iz opšte kulture) ili neki stručni, poput osnova i poslovne ekon.??

Back